reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć Majówki,

Noelle czekam czekam na Twoje Maleństwo :-)

Natalia może się uda , podobno możliwości naszego mózgu są wielkie, więc jakbyś się zaczarowała to może urodzisz w wymarzonym terminie.

Ja ostatnio mówiłam, że coraz mniej mam skurczy odkąd zaczęłam normalne funkcjonowanie, ale teraz to odwołuje, wczoraj jak mnie dopadło o 14 tak przez 2 godziny miałam bolesne skurcze co 15, 10 , 8 minut. Wiedziałam że to nie to, ale jednak adrenalinka była. Jeszcze nie chcę rodzić, bo mój Mały jest drobniutki i wolałabym, żeby doszedł do tych 3 kg...

Dziewczęta, a czy KTG wszystkie robicie? Czy lekarze dają skierowanie tylko w szczególnych przypadkach? Bo mój ani słowa na ten temat nie mówił.

reklama
kurnaaa dziewczyny dostaje już czegoś od tego siedzenia w domu.
Umyłam podłogę w łazience (z łóżka się podnieść nie mogę rano ale twardo zasuwałam na kolanach po płytkach i machałam szmata jakby mi płacili) odkurzyłam obydwa piętra, starłam meble, zaraz chyba upiekę to cholerne ciasto, bo mnie coś trafi ;/ wiedziałam, że siedzenie w domu będzie nudne ale ja mam jeszcze 4 tygodnie do terminu.... Ocipnę i zemrę niczym dinozaurowie.

Nowe wieści od Kartaginy w wątku szpitalnym! Jutro wychodzą, jupiiiii! :-):-D

Marciosz, u mnie ani widu ani słychu o KTG ;-)

Sembo, nie ocipniesz i nie zemrzesz, choć tekst bezbłędny! :-D

marciosz - ja mam od 30 tc regularnie robione ktg, od 36 tc lekarka zaleciła mi ktg raz w tygodniu.

sembo - jak Ty szalejesz:-D Typowy przykład wicia gniazda. Mnie to nie dopadło, a powinno:-p

O, i jeszcze kartagina jutro będzie w domu, cudownie:tak:

Ja tez miałam pierwsze ktg w 30tc, , kolejne w 33tc. Nastepne mam w czwartek na wizycie i potem chyba już co tydzień. Gin mówiła że ostatni miesiąc co tydzień. ..

Ale świetne wieści od Kartaginy!:)

Marciosz ja miałam pierwsze KTG tydz temu po wizycie. i tak już bedzie do końca co tydz.
Citrusku dziękujemy za widomości!
Sembo to chyba kwestia charakteru ,nie stanu fizjologicznego - ciąży.i Ty jak masz więcej wolnego czasu wariujesz. prawda?
ja już po kąpieli. musze włosy wyszuszyć.

A ja biorę moje dziołchy i idziemy na spacer .... na ryneczek ... zahaczę o mojego ulubionego lumpka, o McD na lody (i tu by się przydała emotikona z cieknącą śliną do pasa;-))
Nie mam pomysła na obiad ale jak będę łaziła po ryneczku to może jakieś warzywka mnie przekonają i coś wymyślę :-)

Super wieści ok Kartaginy - dziękujemy ci Cytrynko :*

Miałam dziś jechać do szpitala oddać honorowo krew i siuśki ... ale mmi się nie chciało i będę musiała jechać jutro, żeby wyniki były na piątek.

reklama
ja nie bardzo wiem co robić jak nie mam co robić :D
ciasto się piecze już, teraz mi już chyba tylko okna zostały do umycia, albo po prostu wywalę śmieci z kosza na środek salonu i zacznę sprzątać. Albo odkurzę trawnik przed domem. albo zrobię sąsiadowi obiad. nie wiem kurde.

Kartagina jutro do domu;)) ale się ciesze, ona w życiu tak pod górę ma biedna, mam nadzieję że już wszystko będzie ok.

Do góry