reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Kartagina – gratulacje!!!!! :-D:-D Jak już dojdziesz do siebie to liczymy że opowiesz nam wszystko :tak:

Drogie moje, jak ja się dla Was poświęcam! O pierwszej w nocy post o Kartaginie wstawiam, żebyście na świeżo miały, a potem kuźwa nie mogłam zasnąć przez dwie godziny... Proszę mnie docenić, NATENTYCHMIAST!!!!!

PolaTola, 3x1 Cyclo powinny być okej. I szkoda, że wydałaś kasę na Cyclo3Fort, podejrzewam że zwyczajne otręby za 1,50 zł też by dały radę już po pierwszym użyciu, jak u mnie
Citrus – doceniamy bardzo!!!! Szkoda że nie mogłaś zasnąć! Nie wiem czy cokolwiek zadziała na te zaparcia .... Zjadłam miskę musli z Activią, wypiłam Colon C i cisza................... Bierz się za magisterkę, bo będzie Ci ciążyć po porodzie

Noirel – nie przejmuj się wyglądem, po porodzie wszystko wróci do normy! Ja też na siebie nie mogę patrzeć na razie, więc unikam luster.... :baffled:
Co do kosmetyków – ja mam Mustelę i Emolium i będę próbować.

ALG, fiołkowa, Nia – u mnie od kilku dni też kostek brak. Mam stopy jak zaraz po operacji haluxów miałam – serio! Opuchlizna zeszła mi po miesiącu od operacji. Teraz mam nadzieję, że szybciej :dry:

Framama – współczuję kłótni z M. To w głównej mierze hormony – tak myślę....

Ja mam kolejną wizytę u gin w sobotę i przed tym muszę zrobić badanie krwi. Czy przed porodem robi się jeszcze usg? W którym tygodniu? Ostatnie miałam w 31tc.

Nanu – ja też dzisiaj chce torbę spakować, choć u mnie żadnych objawów, ale przynajmniej będę miała to z głowy. Hehehe i też dzisiaj wieczorem mamy ostatnie zajęcia z SR (odrabiamy zajęcia na których nie byliśmy bo byłam przeziębiona). Dzisiaj na obiad robię schab w czosnku i tymianku na patelni grillowej :-D

Zapominajka – ale fajnie że już w domku jesteście!!! :tak:

Sembo – co sie okazało w końcu z tą Twoją szefową?

reklama
Nia, jestesmy w domu od soboty. A od dzisiaj do czw jestem sama bo S w Sztokholmie. Dziecioki sa dosc grzeczne, tylko maja rozne pory aktywnosci nocno dziennej:-D..

wiecie co?idę poprasować,bo zwariuje w tym łóżku.
aaa i szukam oferty na grouponie żeby iść włosy ufarbować i przystrzyc,minimalne wymagania więc chyba każdy podoła:-D tylko chciałabym się wyrobić między porodem a komunią:-D

Nia, jestesmy w domu od soboty. A od dzisiaj do czw jestem sama bo S w Sztokholmie. Dziecioki sa dosc grzeczne, tylko maja rozne pory aktywnosci nocno dziennej:-D..

to super ze juz w domku, no przy dwojce to roznie bywa z ta aktywnoscia :) starsza pociecha tez juz w domku? trzymam kciuki by szybko sie wszystko unormowalo z ta aktywnoscia :)

Hej,

Aśka:) jak Ty tak przyszalejesz dzisiaj ze sprzątaniem to możesz być następna. Mi od wczoraj też twardnieje brzuch i to co chwila, w prawdzie dziś mam wrażenie, że troszkę rzadziej niż wczoraj, tylko jeden raz było z bólem a tak samo stawianie się brzucha, taki masakrycznie twardy jest.

Noelle ja mam wizytę 28.04 i też mam przyjść z morfologią i siusikami.

Kora30 Bożydar bardzo orginalnie ;-)

Ja będę używać Oliatum bo dostałam 500ml od mamy w prezencie :-D

ALG też tak myślałam, aby mój Witkor nie urodził się w czyjeś święto i nie musiał tego nia dzielić, u mnie takim dniem jest 11 maj, a tak mam luz na szczęście, bo widzę, że u Ciebie gorąco z terminami.

ALG, Fiołkowa, Nia, PolaTola mi wczoraj tak kostki w nogach napuchły, że bolały mnie przy dotyku.

Zapominajka
to fajnie, że cc ok i że dochodzisz do siebie, najważniejsze, że wszystko ok i jesteście obie szczęśliwe w domku ze swoimi chłopcami.

Citrus oczywiście wielkie dzięki za nocne przekazywanie wieści!

Ja zaraz idę mym synkiem psim na spacerek.

3 minuty na marudzenie:ja juz mam dooosc!ja juz nie chce,nie moge,nie mam sily!Chce przestac rodzic ;-) czyli zaczac na powaznie,chce przestac wymiotowac!!!To najwazniejsze!Te skurcze zniese jakos-juz sie z nimi oswoilam.Ale z pawiami oswoic mi sie przez cala ciaze nie udalo.A teraz budza sie ze snu zimowego.Ja nieeeeee chceeee ich juuuz!:-(

Dziekuje.Napisalabym,ze juz mi lepiej.Ale znowu mnie mdli.A myslalam ze juz wszystkie zale wyrzucilam najpierw porcelanowo a nastepnie werbalnie ;-)

Kaja super,ze juz w domku!Jakos jeszcze takie maluchy moge sobie wyobrazic pod wzgledem opieki.Dla mnie najbardziej kosmiczny wydaje sie czas,kiedy te dzieciorki zaczynaja chodzic :-D Jak mozna je ogarnac?!

Ostatnia edycja:
Zapo jak fajnie że juz w domu jesteście :-D słońce Was przywitało :tak:

Kaja dzieciaki napewno się zgrają niedługo... po prostu potrzebują troszkę czasu...

Ja dziś też już w crocsach latam... w nic innego mi juz te bambuły nie włażą ....

Kaja super, że w domku. Szkoda tylko że jako słomiana wdowa, ale masz takie urocze dzieciaczki :)
Mdła współczuje wymiotów, ale już niedługo ostatnie dni...może godziny :)
Zapo super, że wróciłaś i matyldka taka piękna, tak jak napisalaś doskonała :)
Ja do fryzjera idę w środe ale nie na farbowanie tylko podciąć w sumie też mam fajnego, bo chodze do praktykantów Loreal i ścinaja za darmo, jeszcze nie wyszłam niezadowolona, oni są " na czasie " nad nimi stoi stylista pomaga także fajnie. ja mam długie włosy i kazde podcięcie to co najmniej 60 zł we wro.
Wróciłam ze spacerku ale przyjemnie :) mąż do pracy i znów zostałam sama, trzeba coś wymyślic do roboty.

reklama
Do góry