PolaTola
Fanka BB :)
Kartagina – gratulacje!!!!! Jak już dojdziesz do siebie to liczymy że opowiesz nam wszystko
Noirel – nie przejmuj się wyglądem, po porodzie wszystko wróci do normy! Ja też na siebie nie mogę patrzeć na razie, więc unikam luster....
Co do kosmetyków – ja mam Mustelę i Emolium i będę próbować.
ALG, fiołkowa, Nia – u mnie od kilku dni też kostek brak. Mam stopy jak zaraz po operacji haluxów miałam – serio! Opuchlizna zeszła mi po miesiącu od operacji. Teraz mam nadzieję, że szybciej
Framama – współczuję kłótni z M. To w głównej mierze hormony – tak myślę....
Ja mam kolejną wizytę u gin w sobotę i przed tym muszę zrobić badanie krwi. Czy przed porodem robi się jeszcze usg? W którym tygodniu? Ostatnie miałam w 31tc.
Nanu – ja też dzisiaj chce torbę spakować, choć u mnie żadnych objawów, ale przynajmniej będę miała to z głowy. Hehehe i też dzisiaj wieczorem mamy ostatnie zajęcia z SR (odrabiamy zajęcia na których nie byliśmy bo byłam przeziębiona). Dzisiaj na obiad robię schab w czosnku i tymianku na patelni grillowej
Zapominajka – ale fajnie że już w domku jesteście!!!
Sembo – co sie okazało w końcu z tą Twoją szefową?
Citrus – doceniamy bardzo!!!! Szkoda że nie mogłaś zasnąć! Nie wiem czy cokolwiek zadziała na te zaparcia .... Zjadłam miskę musli z Activią, wypiłam Colon C i cisza................... Bierz się za magisterkę, bo będzie Ci ciążyć po porodzieDrogie moje, jak ja się dla Was poświęcam! O pierwszej w nocy post o Kartaginie wstawiam, żebyście na świeżo miały, a potem kuźwa nie mogłam zasnąć przez dwie godziny... Proszę mnie docenić, NATENTYCHMIAST!!!!!
PolaTola, 3x1 Cyclo powinny być okej. I szkoda, że wydałaś kasę na Cyclo3Fort, podejrzewam że zwyczajne otręby za 1,50 zł też by dały radę już po pierwszym użyciu, jak u mnie
Noirel – nie przejmuj się wyglądem, po porodzie wszystko wróci do normy! Ja też na siebie nie mogę patrzeć na razie, więc unikam luster....
Co do kosmetyków – ja mam Mustelę i Emolium i będę próbować.
ALG, fiołkowa, Nia – u mnie od kilku dni też kostek brak. Mam stopy jak zaraz po operacji haluxów miałam – serio! Opuchlizna zeszła mi po miesiącu od operacji. Teraz mam nadzieję, że szybciej
Framama – współczuję kłótni z M. To w głównej mierze hormony – tak myślę....
Ja mam kolejną wizytę u gin w sobotę i przed tym muszę zrobić badanie krwi. Czy przed porodem robi się jeszcze usg? W którym tygodniu? Ostatnie miałam w 31tc.
Nanu – ja też dzisiaj chce torbę spakować, choć u mnie żadnych objawów, ale przynajmniej będę miała to z głowy. Hehehe i też dzisiaj wieczorem mamy ostatnie zajęcia z SR (odrabiamy zajęcia na których nie byliśmy bo byłam przeziębiona). Dzisiaj na obiad robię schab w czosnku i tymianku na patelni grillowej
Zapominajka – ale fajnie że już w domku jesteście!!!
Sembo – co sie okazało w końcu z tą Twoją szefową?