reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

oooo Natalia widzisz mi sroda tez pasuje;-) dawaj razem na porodowke,w kupie razniej;-) albo poczekajmy do 30 to kore wezmiemy ze soba bo ona uparcie 30 oczekuje:-)

Ja dzielnie przezwyciezylam popoludniowa spiaczke wiec jest nadzieja ,ze przespie noc.Rano musze wstac skoro swit.Honorowo oddac mocz i krew na badania.A ze w mojej miescinie jest dziadoskie labolatorium dzialajace od 7 do 8:30 tylko wiec rozumiecie moja radosc ze moge leciec o tak nie ludzkiej porze dac sie pokluc .Zwlekalam z tymi badaniami bo uparcie twierdzilam ze zdaze 7 razy urodzic do kolejnej wizyty i po co mi te badania....hehe..jak zwykle moja intuicja w ciazy zawiodla..;-) Poszlabym spac ale mi sie nie chce.hmmmm..

eklerka -zakup pierwszorzedny!! A mi tylko bujaczka-lezaczka brakuje:-/

reklama
mi jeszcze brakuje leżaczka,niani elektrycznej,karuzelki,no i jeszcze myślę o kosmetykach,tylko nie wiem czy ten oilatium czy mustela ...nie wiem czy te nazwy dobrze napisałam

Ostatnia edycja:
Eklerka- genialny bujaczek:-) Mój A. łaskawie złożył dzisiaj to łóżeczko, oczywiście nie mogłam się doczekać i już je całe ubrałam, żeby zobaczyć jak będzie wyglądać, jutro to zdejmuję do prania:-) Wrzucę zdjęcia może na zakupowy...
Ja chyba dzisiaj zaliczyłam pierwsze skurcze przepowiadające, bo od paru godz. ale w nieregularnych odstępach czasu czuję spinający, kłujący ból w brzuchu i towarzyszy im twardnienie brzucha:eek: I raz nawet mnie przeczyściło... może to z podniecenia, że już wszystko gotowe ? bo dopakowałam dzisiaj torbę, łóżeczko złożone, pierwsze pranie zrobione, więc można rodzić.. aczkolwiek ja chyba jeszcze powinnam zaczekać ze 3 tyg.:-D

Hahaha... patrzcie, tak na czasie akurat:
1365676860_koqfa5_600.jpg

P.S. Ale mnie wzięło na ananasa!! :wściekła/y:

Załączniki

• 1365676860_koqfa5_600.jpg
    1365676860_koqfa5_600.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 69
Eklerkaa mi tez często twardnieje ale dzisiaj dopiero zaczęło mnie boleć i to czasami dość mocno...
Co dwie Nikole to nie jedna:-D Twoja pewnie będzie pierwsza na świecie :-)

rysia hehe dobre

jeśli chodzi o zakłady kto następny to ja się pisze na ochotnika
od kilku dni męczą mnie nieregularne skurcze i już mam dosyć, niech się w końcu porządnie rozbuja bo już nie mam siły, a na porodówce by się przydała..

cześć dziewczęta :)

Całą noc się męczyłam z mega zgagą.... to po tych pawiach nielotach. Przekręcałam się z boku na bok chyba z milion razy. A teraz jeszcze mężowy mnie obudził o 5:30 czy bym mu kanapki zrobiła:szok::baffled: więc jak już wstałam to Was poczytałam.
Ja to nie wiem ale mi to ten brzuch się stawia - robi się mega twardy ale nie boli tylko czuję tak jak by mi ciśnienie rosło. :dry: Sama nie wiem co mam o tych skurczybykach myśleć??

Nic to biorę się dziś za te okna .... do mieszkania wpadnie trochę światła ;-);-);-) I może jeszcze firanki upiorę przy okazji, a co tam niech im będzie :dry:;-)

NO i Kartagina OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Szkoda, tylko że się tyle czasu męczyłaś bidulko. Ale już możesz utulić Martusię <3

reklama
ale sie Kartagina nameczyla....ale jaki efekt:-):-):-):-)
Ciesze sie razem z nia!!!:-*

Ja juz na nogach...noc przespana.Musze sie ogarnac itd i do tego labolatorium....ale mi sie chce spac!!!!

Do góry