reklama
rysia420
Fanka BB :)
Aśka - współczuję, ale żyj myślą że już bliżej niż dalej . Ja zaś się czuję jakbym miała nigdy nie urodzić. Chyba do lipca będę w tej ciąży chodzić .
Jak już się cieszę, że jakiś skurcz mnie łapie to łapie.... tyle, że jelitowy pffff.....
Jak już się cieszę, że jakiś skurcz mnie łapie to łapie.... tyle, że jelitowy pffff.....
Kamila1988
Aśka przez te bliskie spotkania z porcelaną uważam że pierwsza z nas przytulisz swoje maleństwo :-)
skoro organizm tak Ci się czyści, szkoda tylko że tą stroną :-(
skoro organizm tak Ci się czyści, szkoda tylko że tą stroną :-(
eklerkaa
HEHEHE zakłady? ja stawiam na Natalie, Noelle PPP
mój szanowny mąż wstał o 18 dopiero i pyta sie mnie czy jest coś do jedzenia, a ja mowie nie nie chcialo mi się nic robic... masz rece to sobie rób i robił placki po węgiersku nie poszedł również do pracy bo mówił że mu sie nie chce... jakiegoś lenia ma dzisiaj.... jak można spać całą noc wstać o 8 tylko na sikanie położyć się z powrotem i nadal spać do 18....
Aśka mnie tez dzisiaj do kibla prezyssało, aż kibel zatkałam hahahhahahahahahahaha woda się podniosła do góry tak że mnyslałam ze sie wyleje hahahahhahahaha ale czuje sie o 5 kg mniej DDD
mój szanowny mąż wstał o 18 dopiero i pyta sie mnie czy jest coś do jedzenia, a ja mowie nie nie chcialo mi się nic robic... masz rece to sobie rób i robił placki po węgiersku nie poszedł również do pracy bo mówił że mu sie nie chce... jakiegoś lenia ma dzisiaj.... jak można spać całą noc wstać o 8 tylko na sikanie położyć się z powrotem i nadal spać do 18....
Aśka mnie tez dzisiaj do kibla prezyssało, aż kibel zatkałam hahahhahahahahahahaha woda się podniosła do góry tak że mnyslałam ze sie wyleje hahahahhahahaha ale czuje sie o 5 kg mniej DDD
Noelle1986
eklerka !!! JA??? ja to sie czuje jakbym w czerwcu rodzic miala;-) chyba ze brak objawow to glowny objaw zblizajacego sie porodu:-):-)
chociaz jak mam wybierac to wole z zaskoczenia urodzic niz sie meczyc przepowiadajacymi dolegliwosciami
A wogole dziewczyny to ja sie uzaleznilam od mojego ogrodka.Moglabym tam zamieszkac;-) Uwielbiam wiosne szczegolnie po tak dlugiej zimie ktora cala na l4 spedzilam w domu
Aska wspolczuje dolegliwosci.Oby mialy one w sobie sens: tj rozpakowuj sie ( bo dobrze kojarze ze ty juz chetna???:-) )
Oj mysle o Naszej Kartaginie.Pozostaje miec nadzieje ze sie juz soba dziewczyny ciesza a nie ze aie Kartagina jeszcze meczy!
A ja dzisiaj tez w wc 3 posiedzenia zaliczylam:-) Az milo;-) i lzej ...nawet na duszy hehehehehehehe...
chociaz jak mam wybierac to wole z zaskoczenia urodzic niz sie meczyc przepowiadajacymi dolegliwosciami
A wogole dziewczyny to ja sie uzaleznilam od mojego ogrodka.Moglabym tam zamieszkac;-) Uwielbiam wiosne szczegolnie po tak dlugiej zimie ktora cala na l4 spedzilam w domu
Aska wspolczuje dolegliwosci.Oby mialy one w sobie sens: tj rozpakowuj sie ( bo dobrze kojarze ze ty juz chetna???:-) )
Oj mysle o Naszej Kartaginie.Pozostaje miec nadzieje ze sie juz soba dziewczyny ciesza a nie ze aie Kartagina jeszcze meczy!
A ja dzisiaj tez w wc 3 posiedzenia zaliczylam:-) Az milo;-) i lzej ...nawet na duszy hehehehehehehe...
Ostatnia edycja:
eklerkaa
Noelle - ja z Michałem byłam dzień przed porodem na wizycie i lekarz mi powedział że spokojnie urodzę 2 tyg po terminie "SZYJKA DŁUGA ZAMKNIĘTA, A GŁÓWKA WYSOKO" zero objawów ZEROOOOOO dobrze się czułam, nawet mnie nie czyściło... wiec różnie z tymi porodami. A tu buuu na nastepny dzień urodziłam... Napisałam że Ty bo mi sie śniłaś przed wczoraj że rozmawiałyśmy na skype DD chociaż nie widziałam twarzy, wiedziałam że to Ty !!!
Noelle1986
hehehe eklerko:-) kto wie!!!wiesz mi ze ja bardzo chetnie!! teraz!!juz!!do dziela!!! albo nie tak juz...bo maz na nocnym dyzurze...ale rano owszem;-)
cos czuje ze z kazdym dniem czekaja Nas wiesci o kolejnym majowym maluszku co sie bedzie ewakuowal z brzuszka;-) Coraz wiecej Nas w bezpiecznych terminach:-)
cos czuje ze z kazdym dniem czekaja Nas wiesci o kolejnym majowym maluszku co sie bedzie ewakuowal z brzuszka;-) Coraz wiecej Nas w bezpiecznych terminach:-)
Widze zostal zalozony watek z opowiesciami super :-) juto sie wpisze ..wkladam jesze jedna fotke malo wyrazista bo z laptopa ,,,jestem cholernie obolala po 2 operacjach wlasciwie porodu i oparacji ale bol gasi mi moje slonce plakac przy porodzie warto bo nie ma nic piekniejszego
tto 5 minut po porodzie a to 10 minut temu
Załączniki
reklama
Noelle1986
kinga piekny ten Twoj synek!! Super ze masz go kuz przy sobie :-) Ja tez juz chce!!! koniecznie jutro wpisz jak to u Ciebie bylo bo wszystkie my tu w szoku bylysmy:-) Tak to cichaczem zalatwilas:-)
Podziel się: