reklama
natalia_bis
Fanka BB :)
no nie mogę......następna???????
dziewczyny co z wami? Pogoda tak działa:-)?
dziewczyny co z wami? Pogoda tak działa:-)?
kolorowa20
Ja od 2 godzin mam jakiś kłujący ból w brzuchu co jakiś czas... ale to chyba nie skurcze? bo ja to już nie wiem jak one wyglądają
ja nie chce być następna!!! ja dopiero chce ...hmm...muszę przekalkulować...bo majówka fajna się szykuję więc albo rodzę w czwartek 25 kwietnia albo dopiero 6 maja...
mój R. wczoraj pyta ile będę w szpitalu po porodzie...3 dni? a nie możesz być tydzień? bo wiesz...pępkowe...
mój R. wczoraj pyta ile będę w szpitalu po porodzie...3 dni? a nie możesz być tydzień? bo wiesz...pępkowe...
Ostatnia edycja:
Mdła
Czekam na Kartagine!W koncu rezerwowala termin po Zapominajce!
Ja mam zaplanowany wtorek-przez moja rodzicielke.Bo u nas wszystkie dziewczyny z 23-go Moja mama jest o tym tak gleboko przekonana,ze nie pozostaje mi nic innego jak czekac i turlac sie ze smiechu Wraz z mezem,ktory stwierdzil,ze tesciowa sie w czarownice zabawia ;-)
My bylismy na spacerze i na lodach.Dziecko i piesowaty wyszalone,wybiegane,wyswawolone.Pogoda jako-taka.Cieplo ale chmury wzsedzie.Slonce sie nie przedziera.
Ja mam zaplanowany wtorek-przez moja rodzicielke.Bo u nas wszystkie dziewczyny z 23-go Moja mama jest o tym tak gleboko przekonana,ze nie pozostaje mi nic innego jak czekac i turlac sie ze smiechu Wraz z mezem,ktory stwierdzil,ze tesciowa sie w czarownice zabawia ;-)
My bylismy na spacerze i na lodach.Dziecko i piesowaty wyszalone,wybiegane,wyswawolone.Pogoda jako-taka.Cieplo ale chmury wzsedzie.Slonce sie nie przedziera.
Mdła
Jak bedzie 23 to dopiero sie bede turlac! A mamie jakas kule krysztalowa czy zmielone szczurze pazury w prezencie sprawimy...Pewnie jej sie przyda ;-)
Nia
Mdla- no w sumie patrzac na suwaczek to ten 23 mozliwy wiec we wtorek czekamy na info
noirel- to m chce cie dluzej w szpitalu zostawic? moj to najchetniej by chcial zebym odrazu wyszla
kolorowa- skurcze moga byc ale jesli co 2 godziny to cwiczace, te normalne beda mocne i regularnie co 10-15 minut lub czesciej
to ja na mojego m narzekac nie moge, dzis zabral malego na dzialke zebym mogla sobie odpoczac, nawet w nocy jak syn co godzine sie budzil to wzial go do salonu, rozlozyli sobie kanape i spali razem a ja sie wyspalam
ja tez czekam na info od rozpakowanych, szpitalnych i aktualnie rodzacych
noirel- to m chce cie dluzej w szpitalu zostawic? moj to najchetniej by chcial zebym odrazu wyszla
kolorowa- skurcze moga byc ale jesli co 2 godziny to cwiczace, te normalne beda mocne i regularnie co 10-15 minut lub czesciej
to ja na mojego m narzekac nie moge, dzis zabral malego na dzialke zebym mogla sobie odpoczac, nawet w nocy jak syn co godzine sie budzil to wzial go do salonu, rozlozyli sobie kanape i spali razem a ja sie wyspalam
ja tez czekam na info od rozpakowanych, szpitalnych i aktualnie rodzacych
reklama
Nia to niestety 3 dni Mu mało bo wiesz,nie dość że długa zima,to i przy mnie ciągle musiał robić,to teraz chce sobie odbić,a że jest baaaardzo rozrywkowy i zawsze ma chętną stałą ekipę... ale już Mu powiedziałam że jak z Kacprem będzie oki to na własne żądanie wyjdę
Podziel się: