reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

a ja właśnie miałam jakieś dziwne skurcze przepowiadające:szok: chyba ze 3 ale tak co 3 min i strasznie bolesneee,aż się wystraszyłam bo sama jestem:szok: ale przeszły...

reklama
ja nie chce być następna!!! ja dopiero chce ...hmm...muszę przekalkulować...bo majówka fajna się szykuję więc albo rodzę w czwartek 25 kwietnia albo dopiero 6 maja...

mój R. wczoraj pyta ile będę w szpitalu po porodzie...3 dni?:szok: a nie możesz być tydzień?:crazy: bo wiesz...pępkowe...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Czekam na Kartagine!W koncu rezerwowala termin po Zapominajce!
Ja mam zaplanowany wtorek-przez moja rodzicielke.Bo u nas wszystkie dziewczyny z 23-go :-D Moja mama jest o tym tak gleboko przekonana,ze nie pozostaje mi nic innego jak czekac i turlac sie ze smiechu :-D Wraz z mezem,ktory stwierdzil,ze tesciowa sie w czarownice zabawia ;-)
My bylismy na spacerze i na lodach.Dziecko i piesowaty wyszalone,wybiegane,wyswawolone.Pogoda jako-taka.Cieplo ale chmury wzsedzie.Slonce sie nie przedziera.

Jak bedzie 23 to dopiero sie bede turlac! :-D A mamie jakas kule krysztalowa czy zmielone szczurze pazury w prezencie sprawimy...Pewnie jej sie przyda ;-)

Mdla- no w sumie patrzac na suwaczek to ten 23 mozliwy :) wiec we wtorek czekamy na info :)

noirel- to m chce cie dluzej w szpitalu zostawic?:) moj to najchetniej by chcial zebym odrazu wyszla :)

kolorowa- skurcze moga byc ale jesli co 2 godziny to cwiczace, te normalne beda mocne i regularnie co 10-15 minut lub czesciej :)

to ja na mojego m narzekac nie moge, dzis zabral malego na dzialke zebym mogla sobie odpoczac, nawet w nocy jak syn co godzine sie budzil to wzial go do salonu, rozlozyli sobie kanape i spali razem a ja sie wyspalam:)

ja tez czekam na info od rozpakowanych, szpitalnych i aktualnie rodzacych :)

reklama
Nia to niestety 3 dni Mu mało:szok: bo wiesz,nie dość że długa zima,to i przy mnie ciągle musiał robić,to teraz chce sobie odbić,a że jest baaaardzo rozrywkowy i zawsze ma chętną stałą ekipę...:crazy: ale już Mu powiedziałam że jak z Kacprem będzie oki to na własne żądanie wyjdę:-D

Do góry