reklama
mój też w nocy pracuje a w domu oprócz mnie ani pół kierowcy który mógłby mnie 25 km do szpitala dotransportować
śmieję się że sama siebie zawiozę, nie będę się nikogo prosić
noo moja sis tak do szpitala jechała ze skurczami,była jakaś "zima stulecia" jej mąż miał odwołany lot i wracał do domu okazją -tirem jak mus to mus:-)
natalia_bis
Fanka BB :)
Ha damy radę:-) bo jak nie my to kto??????
marciosz
ja też jestem za utworzeniem wątku o porodach, ja lubię czytać, to jakiś tam ( dla mnie ) sposób oswojenia się z tematem
marciosz
Wydaje mi się, czy się Sembo coś długo nie odzywa?
Eklerka żeby nie robić dodatkowego bałaganu zdjęcia dzieciaczków będziemy wklejać jako kontynuację wątku z brzuszkami a osobny na opowieści porodowe z tego co kojarzę też miał powstać ale dokładnie co i jak to nie wiem
Kora ja już od dobrych kilku lat( coś koło 15) mieszkam w domku pod Krakowem a wcześniej to N.Huta:-)
albo zdjecia doklejać w liscie rozpakowanych mam albo zrobić wątek galerii dzieciaczkowej, bo wtedy każda będzie wklejać swoje zdjęcia... fajna sprawa też wklejać np. co miesiąc zdjęcie - super widac jak dzieciaki sie zmieniają i rosną
co do porodowego - pierwsza odwazna założy, kto chce czyta kot niechce nie czyta i już
pod Krakowem w razie porodu samemu jechać nieciekawie niezaleznie z jakiej strony, bo mówiłaś że w Siemiradzkim? samo centrum.... ja jak bede w domu to mam na butach do Żeromskiego 15 minut, jak na nowym mieszkaniu, to pojedziemy obwodnicą najwyzej i od mogiły wjadę...
Noelle1986
Dziewczyny pewnie korzyataja z pogody .Zapewne dalyby znac jakby COS sie dzialo.
Swoja droga ciekawe jak tam Kartagina nasza.Moze tuli juz Martusie:-)
Za watkiem z opowiesxiami porodowymi jestem!! Nie wiem jak Wam mi sie dobrze czyta takie historie:-)
Hmmm..swoje porodowe plany przesuwam na srode bo na jutro i wtorek zaplanowalam duuuuzo spraw ;-) w sumie od 26 maz ma urlop wiec moze lepiej poczekac;-) A co go bede z pracy sciagac;-)
I xos mi sie wydaje ze spokojnie doczekam maja;-) I tak jako majowki sie dzielnie trzymamy:-) wiekszosc kwietniowek sie w marcu wypakowala;-)
Swoja droga ciekawe jak tam Kartagina nasza.Moze tuli juz Martusie:-)
Za watkiem z opowiesxiami porodowymi jestem!! Nie wiem jak Wam mi sie dobrze czyta takie historie:-)
Hmmm..swoje porodowe plany przesuwam na srode bo na jutro i wtorek zaplanowalam duuuuzo spraw ;-) w sumie od 26 maz ma urlop wiec moze lepiej poczekac;-) A co go bede z pracy sciagac;-)
I xos mi sie wydaje ze spokojnie doczekam maja;-) I tak jako majowki sie dzielnie trzymamy:-) wiekszosc kwietniowek sie w marcu wypakowala;-)
reklama
Zostawić Was na pół dnia i już nie można doczytać, tyle produkujecie
natalia - nie pamiętam dokładnie, ale chyba czułam tylko w kręgosłupie, bo wiem, że Małż masował mi ten kręgosłup i masował, a mi to tylko odrobinkę przynosiło ulgę
julka - mnie wprawdzie wody odeszły ok 14, ale Kuba urodził się prawie o 22.30, więc coś z tymi nocami jest;-)
natalia - nie pamiętam dokładnie, ale chyba czułam tylko w kręgosłupie, bo wiem, że Małż masował mi ten kręgosłup i masował, a mi to tylko odrobinkę przynosiło ulgę
julka - mnie wprawdzie wody odeszły ok 14, ale Kuba urodził się prawie o 22.30, więc coś z tymi nocami jest;-)
Podziel się: