reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
aaaaaaa!!Kartagina!!!super!!! kciuki trzymam!!!:-*:-*:-*
Gniecha
Zaangażowana w BB
Wybaczcie że nic nie piszę ale Was głównie tylko czytam. Mi coś się zaczęło dziwnego dziać i trochę się przestraszyłam teraz. W nocy maluch nie dawał mi tak spać. Co jakiś czas się budził i zaczynał mocno kopać. Teraz co 10 minut mam dziwne promieniowanie bólu z odcinka lędźwiowego kręgosłupa, niedobrze mi jest i mam wrażenie, że zaraz biegunki dostanę. Mam nadzieję, że jeśli to skurcze to tylko przepowiadające Bo nie miałam na myśli pisząc, że już bym chciała malucha by tak wcześnie mi się na świat wyciskał.
Haha podoba mi się entuzjazm Kartaginy Każdej z Was życzę takiego podejścia
Haha podoba mi się entuzjazm Kartaginy Każdej z Was życzę takiego podejścia
natalia_bis
AAAA Kartagina!!!! Super Trzymam kciuki!
Twoje wczorajsze działania przyniosły efekty! Wytrzepałaś Martusię na tej pilce w ogrodzie:-);-)
U nas dzisiaj raz słoneczko, raz chmurki ale szału temperaturowego nie ma.
Moje bóle po zażyciu nospy i magnezu narazie odpuściły Dobrze bo mąż do pracy pojechał i dopiero wieczorem będzie
Fiołkowa a jak miałaś te krzyżowe to czułaś też coś na brzuchu czy tylko ten kręgosłup?
Twoje wczorajsze działania przyniosły efekty! Wytrzepałaś Martusię na tej pilce w ogrodzie:-);-)
U nas dzisiaj raz słoneczko, raz chmurki ale szału temperaturowego nie ma.
Moje bóle po zażyciu nospy i magnezu narazie odpuściły Dobrze bo mąż do pracy pojechał i dopiero wieczorem będzie
Fiołkowa a jak miałaś te krzyżowe to czułaś też coś na brzuchu czy tylko ten kręgosłup?
Coś tu dzisiaj spokój
cisza przed burzą??? z rana takie wieści Kartagina &&&
Eklerka ja mam taki "dzyndzelek" przy odbycie,też myślę nad usunięciem,ale się boję:-( chociaż mówią że to niż strasznego,zakładają klamerkę i on się sam ususza i odpada...
Ostatnia edycja:
Kamila1988
no to czekamy na wieści od Kartaginy, szkoda że nie mam z kim pobrykać w ogrodzie jak ona :-)
chyba jestem kolejną na forum, której towarzyszy ból przy oddawaniu moczu, w nocy musiałam wstać 4 razy, wiem że część z Was się do tego przyzwyczaiła, ale do tej pory co najwyżej raz mnie gnało (poza szpitalem) więc nie jestem przyzwyczajona:-(
chyba jestem kolejną na forum, której towarzyszy ból przy oddawaniu moczu, w nocy musiałam wstać 4 razy, wiem że część z Was się do tego przyzwyczaiła, ale do tej pory co najwyżej raz mnie gnało (poza szpitalem) więc nie jestem przyzwyczajona:-(
reklama
NOIREL CHYBA W ODPOWIEDNIM MOMENCIE TO NAPISAŁAM;-):-)
Kartagina trzymam Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
żeby Marta szybko się z brzucha ewakuowała :-):-):-):-)
Ja też już kcem ;-)
Kartagina trzymam Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
żeby Marta szybko się z brzucha ewakuowała :-):-):-):-)
Ja też już kcem ;-)
Podziel się: