reklama
eklerkaa
Fanka BB :)
marciosz - ŚLICZNE auto, ZGRABNE !!!!!!!!!!!! bardzo mi się podoba !!!!!!!! jaki rocznik?
tylko_chwilka
Aaaaa jakie wieści z samego rana!
Kartagina- &&& mocno zaciśniete. Mam nadzieję, że szybko utulisz Martusię w ramionach
marciosz- śliczne autko
Wybaczcie dziewczyny nie nadrobię bo muszę się wreszcie zabrac za prasowanie ubranek, przeciez na dniach 37tc zaczynam aaaaa
Kartagina- &&& mocno zaciśniete. Mam nadzieję, że szybko utulisz Martusię w ramionach
marciosz- śliczne autko
Wybaczcie dziewczyny nie nadrobię bo muszę się wreszcie zabrac za prasowanie ubranek, przeciez na dniach 37tc zaczynam aaaaa
marciosz
Dziękuje, rocznik 2008, jakbym miała więcej pieniędzy to bym co innego wybrała, ale na nasze możliwości i tak super
Mały się dziś wierci niesamowicie, czyżby się zbudził z zimowego snu? haha
Mały się dziś wierci niesamowicie, czyżby się zbudził z zimowego snu? haha
eklerkaa
marciosz - ja jak bym miała pieniądze to też bym dużo rzeczy zmieniła jak to każdy..... mnie by nie było stać na rocznik 2008 NAPRAWDĘ SUPER AUTO I CIESZ SIĘ super wybór !!!!!
natalia_bis
marciosz super autko:-)
citrus
W. mnie wku*wia Powiedział, że absolutnie nie pozwoli mi jeszcze działać na pełnych obrotach, bo skoro ordynator powiedział, że masz przyjechać po 38. tygodniu, to DOPIERO WTEDY mogę zacząć normalnie funkcjonować. No jasne, a potem urodzę pod koniec maja przenoszone dziecko, bo ktoś ma fantazję!!!!!!!!!!!
kartagina KCIUKASY !!! Oby było szybko, bez komplikacji i w miarę bezboleśnie
Kurde nocka u mnie do du... Teraz ledwo funkcjonuję. Mąż zabrał synka na spacer a ja leżę i próbuję dojść do siebie.
citrus Spokojnie ! Racjonalnie patrząc masz małe szanse przenosić.
Kurde nocka u mnie do du... Teraz ledwo funkcjonuję. Mąż zabrał synka na spacer a ja leżę i próbuję dojść do siebie.
citrus Spokojnie ! Racjonalnie patrząc masz małe szanse przenosić.
Kamila1988
marciosz super autko a najważniejsze że się w nim bezpiecznie czujesz :-)
ja we wtorek znowu mam egzamin (jeśli dotrwam) mam nadzieję, że ostatni, bo już mi kasy szkoda na kolejne podejście
ja we wtorek znowu mam egzamin (jeśli dotrwam) mam nadzieję, że ostatni, bo już mi kasy szkoda na kolejne podejście
reklama
eklerkaa
cytrus - tak tak a jak cię wcześniej jakieś bóle złapią to co wtedy będą musieli ściągnąć... ehhh współczuję pewnie już się niro mogła doczekać tego dnia, a tu duuuuupa ;/ też bym się wierzyła.
Podziel się: