reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Aaaaa jakie wieści z samego rana!
Kartagina- &&& mocno zaciśniete. Mam nadzieję, że szybko utulisz Martusię w ramionach :tak:
marciosz- śliczne autko

Wybaczcie dziewczyny nie nadrobię bo muszę się wreszcie zabrac za prasowanie ubranek, przeciez na dniach 37tc zaczynam aaaaa :szok:

Dziękuje, rocznik 2008, jakbym miała więcej pieniędzy to bym co innego wybrała, ale na nasze możliwości i tak super :happy:

Mały się dziś wierci niesamowicie, czyżby się zbudził z zimowego snu? haha

marciosz - ja jak bym miała pieniądze to też bym dużo rzeczy zmieniła jak to każdy..... mnie by nie było stać na rocznik 2008 NAPRAWDĘ SUPER AUTO I CIESZ SIĘ super wybór !!!!! ;)

W. mnie wku*wia :crazy: Powiedział, że absolutnie nie pozwoli mi jeszcze działać na pełnych obrotach, bo skoro ordynator powiedział, że masz przyjechać po 38. tygodniu, to DOPIERO WTEDY mogę zacząć normalnie funkcjonować. No jasne, a potem urodzę pod koniec maja przenoszone dziecko, bo ktoś ma fantazję!!!!!!!!!!! :crazy:

kartagina KCIUKASY !!! Oby było szybko, bez komplikacji i w miarę bezboleśnie :tak:

Kurde nocka u mnie do du... Teraz ledwo funkcjonuję. Mąż zabrał synka na spacer a ja leżę i próbuję dojść do siebie.

citrus Spokojnie ! Racjonalnie patrząc masz małe szanse przenosić.

marciosz super autko a najważniejsze że się w nim bezpiecznie czujesz :-)
ja we wtorek znowu mam egzamin (jeśli dotrwam) mam nadzieję, że ostatni, bo już mi kasy szkoda na kolejne podejście

reklama
cytrus - tak tak a jak cię wcześniej jakieś bóle złapią to co wtedy będą musieli ściągnąć... ehhh współczuję pewnie już się niro mogła doczekać tego dnia, a tu duuuuupa ;/ też bym się wierzyła.

Do góry