reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cellulit mam i rozstępy też... chociaż hemoroidy mnie ominęły heh. Lekarz mój chce cc zrobić 2.05. ale coś wątpi czy dotrwam i jutro muszę sie do szpitala stawić na KTG. Twardnieje mi brzuch często ale mnie to nie boli i szybko nawet puszcza. No i pojawiło się mleko w cyckach...

reklama
Ja ani cellulitu ani hemoroidów, jedynie te rozstępy :no:

Eklerka no to mnie ładnie nastraszyłaś. Ale niestety moja mama też jak mnie rodziła miała bóle tylko krzyżowe. Jedynym pocieszeniem jest to, że dosyć szybko urodziła. Jakbym miała mieć te bóle to chciałabym chociaż szybko urodzić ale niestety moje chcenie niewiele ma tu do gadania:-);-)

cześć laseczki :happy:

Jedziemy zaraz do Nowego Sącza rozejrzeć się za jakimiś butami dla młodego i oczywiście pokupujemy pełno rzeczy zostawiając kupę kasy:sorry:

Ja już 38 na liczniku:szok: Może nie zacznę rodzić w sklepie;-)

natalia - ja miałam bóle krzyżowe po oksytocynie (sama z siebie nic) i to były bóle regularne, pod koniec to już chyba co minutę... Nie należały do przyjemnych... I nie urodziłam też szybko, bo przecież miałam cc po 9 godzinach oxy

Hemoroidów chyba nie mam, chociaż przy wielkich problemach z wypróżnianiem coś mnie tam strasznie bolało i kupiłam czopki i maść Avenoc i jakoś mi przeszło po paru zastosowaniach.
Rozstępy mam, ale stare. Nowe pewnie wyjdą po porodzie, tak miałam przy Kubie. Na szczęście niewiele, więc jakoś się nie przejmuję.

i ja sie witam...
Dzisiaj cudowna pogoda juz teraz w cieniu 15 st.
Po sniadaniu i kombinuje co by tu disiaj;-) na pewno gdzies poza dom :-):-):-)

fiolkowa 38 tygodni!!elegancko!!:-)

A ja chyba jednak bez problemow dotrwam do czwartkowej wizyty...wiec jutro lece badania zrobic;-)

531776_559715267402497_287058620_n.jpg

No to kartagina zaszalała:-D

Załączniki

• 531776_559715267402497_287058620_n.jpg
    531776_559715267402497_287058620_n.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
witajcie :)
Ja właśnie zostałam słomianą wdową, mąż pojechał w góry na wspin. a ja zostałam :/ tak ciepło chętnie bym się z nim wybrała ale nie wysiedziałabym 2 godz w aucie z moim bolącym kręgosłupem. A pogoda cudowna chyba wezme ksiażke i na ławeczkę się wybiorę.
A Zapo coś pisała do kogos? Coś długo jej nie ma.
Fiołkowa gratuluję końca 38 tygodnia :) można spokojnie rodzić :)
Ja w sumie jak już weekend przetrwałam to do środy moge nie rodzić, bo w wizyta u fryzjera mnie czeka :)
Miłego dnia babole

CZEŚĆ !!!

No to czekamy na wieści od Kartaginy :-D

U mnie dziś słońce wyszło przepiękne !!! może nie ma szału z temp. ale i tak słońce i niebieskie niebo poprawiają humor...:-D

A brzunio raz twardy raz miękki ... raz kwadratowy a raz okrągły :tak: i czuję że wszystko jest coraz bliżej ....

reklama
a co z Kartaginą? Cos mi umknęło...wczoraj nie byłam na bieżąco...

ok doczytałam na szpitalnym...

Kartagina &&&&& zaciśnięte :) ale fajnie będzie nowy bobas :)

Do góry