reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ty uwierzysz, że ten brzusio wygląda tak tylko z boku? Z przodu jest owalny jak jajko i zwarty :szok:
A pogoda śliczna, tylko kurna zimnicą trochę zajeżdża. Uszy mi zmarzły :-D

reklama
Witajcie dziewczyny!
Pomóżcie bo strasznie cierpię!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: We wtorek zrobił mi się hemoroid i poleciałam do apteki ale farmaceutka dała mi maść homeopatyczną tłumacząc że w ciąży nie można nic stosować na hemoroidy. Ale w ogóle nic mi ta maść nie pomagała, więc na czwartkowym spotkaniu z położną zapytałam ją co mogę stosować. Powiedziała że maść lub czopki Procto Glyvelon. Kupiłam w piątek i od razu zaczęłam stosować. Wczoraj byliśmy na grillu do 2 w nocy i może za dużo postałam na zimnie :eek: albo nie wiem i dzisiaj nawet usiedzieć nie mogę!!!! Normalnie płaczę z bólu....:crazy::crazy::crazy::crazy: Jak mogę ulżyć sobie w bólu??? Nigdy nie miałam takiej przypadłości i czytam w necie ale tam każą stosować maść i/lub czopki... Czy Wy też macie taką przypadłość??

Teraz idę Was doczytać.....

PolaTola, tabletki Cyclo3Fort i maść Posterisan. Oba środki można stosować w ciąży. Przede wszystkim UNIKAĆ zaparć i gorących kąpieli/pryszniców, podmywać się po każdej kupci chłodną wodą.
Ja mam gnoja od kilku tygodni i jednego dnia się zmniejsza, drugiego chowa, a trzeciego znów wyłazi.

polozylam sie na chwile..i zasnelam....eh..znowu w nocy spania nie bedzie!:-(

Zlozylam zamowienie u meza,bo wlasnie z pracy wraca: lodyyyyyy,winogron,sok pomaranczowy...jak sie nie pospieszy to padne z pragnienia;-)

dobra...ide tylek ruszyc i kolacje odgrzac

Przy hemoroidach nie pomoge bo jakims cudem mnie ominely.Zreszta rozstepy tym razem tez mnie ominely do tej pory.Po pierwszej ciazy mam na tylku.Brzuch,chwala losowi,wolny od cetek.Ale wiecie-w koncu to blizny po nierownej walce :-)

Aska mdlosci niestety wracaja bardzo czesto pod koniec ciazy.Mnie w prawdzie nie przeszly wcale do konca...ale ich intensywnosc w ostatnich dniach mnie dobija po prostu.Wczesniej wystepowaly juz tylko "poranne mdlosci" a teraz niestety rano,wieczor,we dnie,w nocy...

Maz kazal mi sie juz polozyc :-) Chodze jak kaczka,ciagnie mnie dzis niemilosiernie i co jakis czas bole.A on na to:to jak juz caly dzien przechodzilas to teraz sie poloz bo wieczorem jest gala boksu z Polski :-D przyjemniaczek....

ja tez bez rozstepow,hemoroidow i innych takich "atrakcji".Licze ze mnie na konxowce nie dopadna.

A ja zupelnie bez zadnyxh objawow.Od ponad tygodnia nic mi nie dolega.Absurd jakis:-)Zero przepowiadajacych skurxzy,ciagniec,twardnien,boli.Normalnie wielkie NIC!!a trzeba zaznaczyc ze robie wszystko zeby godzia zero juz nastala;-) Ale moze to dobrze,niech mnie wezmie z zaskoczenia-rachu ciachu i po strachu;-)

hejka narzekaczki:)

ale się Was czyta momentami - stado staruszek na wykończeniu albo zesłanych na ciężkie roboty:) hehe!!!
tylko mnie utwierdza to w przekonaniu że żaden facet ciąży by nie wytrzymał:p

nasi goście pojechali ok 16, a my padliśmy spać.... wizyta ich z małym dzieckiem (9 mies) uświadomiła nam: korzystajcie ile się da z ciszy i spokoju, bo to już tuż tuż i się skończy!:szok: Niby bratanek S grzeczny chłopczyk ale ten harmider od wczoraj dał nam obojgu w kość jakoś:p

teraz wstaliśmy i jakoś tak fajnie, mieszkanko posprzątane, pojedzeni, spokój.... czekam na Xfactora,popatrzę co tam dziś podziałają polskie nowe TVNowe "gwiazdy":D

samopoczucie mam dobre, dałam radę z gośćmi, wszystko wyszło sprawnie i szybko, S dzielnie sprzątał po wszystkich moich poczynaniach:)

Fajnie że wszystkie nadal w kompletach, ładnie nam idzie wytrwanie do maja:)

reklama
hehehe...fakt:-) tylko ciezarne potrafia najpierw miesiacami narzekac ,ze je boli,ciagnie,twardnieje,kluje i wogole jest do du...tylko po to ,zeby z czasem zaczac narzekac ze NIC MI NIE JEST!!!;-) ;-) ;-)

hehehe..

no bo jak tu wiekszosc narzeka ze je cos boli to ja pomarudze ze mi nic nie dolega;-)

Do góry