reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
,a powiedzcie mi dlaczego tego środka z ananasa się nie je?bo ja tam zawsze jem...:szok:
bo są zdrewniałe :))
kolorowa - ja też jem lody od 3 dni i jak tylko skończę, to marzę o następnej porcji...
noelle - cierpliwości :) już niedługo!

Kartagina - miałam napisać, że trzymam kciuki, ale już wróciłaś :D więc trzymam kciuki, żeby się w tym tygodniu wykluło :D
ALG - to normalne obawy przed porodem. Wszystko będzie dobrze! :)

alg Boli, ale nie da się "nie wytrzymać", nie ma takiej opcji :-) Pamiętam jak się bałam przed pierwszym porodem, teraz też się boję więc Cię doskonale rozumiem. Facet niech sobie walnie jakieś Relanium przed porodówką, bo to z nimi rzeczywiście różnie bywa i często Tatusie są mniej przewidywalni od rodzących :happy: Dasz sobie na pewno radę ! Postaraj się nastawić jak najbardziej pozytywnie - to na prawdę najbardziej jest Ci w stanie pomóc !

ALG, ja bez przerwy panikuję, że coś mi się stanie podczas porodu. Już się staram o tym nie myśleć, bo oszaleję... :-D

ja się boję każdej wersji, a do tego w razie sn nie jestem przygotowana wogule i nie zamierzam :-p w sensie: nie wiem jak oddychać, nie wiem co ze skurczami, nie wiem kiedy do szpitala, nie wiem o co chodzi z rodzeniem łożyska, nie wiem co z poziomem cukru, nie mam podkładów tylko zwykłe podpaski bo po cc wystarczają... moje pozytywne myślenie to że albo będzie cc albo z zaskoczenia błyskawiczny poród :-p

Noirel, zupełnie się nie znam, bo VS pewnie nawet nie robi rozmiaru 42... :-D A ten sklep co Pola podała, że w Złotych Tarasach jest, to on tam podobno nie ma w ogóle bielizny, bo szukałam informacji w sieci.

Być może nie ma tam kostiumów. Mam koleżankę, która tam pracuję to jutro się dowiem :-D

Ale mam wku.... Listonosz przyniósł mi mandat!!!! :angry: Kolejny wydatek....:baffled::baffled::baffled:

reklama
Cytryna dokładnie,szkoda wyrzucać,dziś R. zostawiłam środek bo nie byłam pewna czemu zawsze mówią że tego się nie je...i nic nie mówił że coś nie tak,więc pewnie jemu też smakował ten środek...
Magard ja Ci powiem że jak kupuję taki w puszce w krążkach to zawsze środkową krawędź jem na końcu,bo właśnie fajna jest taka twardsza:-)

Do góry