reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Pola dzięki za info:-)
fiołkowaja wiem jak smakują,ale ten czekoladowy mi smakuję,reszta nie do przełknięcia :szok:
Frama to może się spotkamy,szkoda że na 25 nie było miejsc bo akurat będę w okolicy,a tak muszę kombinować kto mnie zawiezie...:baffled:

zjadłam pół świeżego ananasa i tak mnie język szczypie że wariuję,a powiedzcie mi dlaczego tego środka z ananasa się nie je?bo ja tam zawsze jem...:szok:

reklama
ja to chyba z kosmosu jestem, w większości dziś piszecie że nie macie siły na nic, że nic Wam się nie chce, albo że źle się czujecie, a mnie dziś energia rozpiera :D w końcu żebra bolą mnie trochę mniej i mogę w miarę normalnie funkcjonować :D od rana chodzę po mieszkaniu i sprzątam, w międzyczasie obiad zrobiłam i nie wiem za co by się tu jeszcze zabrać :-D

Nie jestes sama z tym nadmiarem energii. Mnie normalnie nosi od rana...a własciwie 3 dzien juz. Rano posprzatalam dom,zrobilam obiad i deser.Od 13 do teraz latalam po miescie,dzialce itd.I jeszcze sie nie zmeczylam:dry:

Kartagina kciuki zacisniete!!!

Cytryna a znasz się może na rozmiarówce VS ?bo znalazłam ten kostium ale rozm.S ja zawsze noszę (nosiłam) M a nawet L bo mam manie kupowania większych rozmiarów...a sprzedająca mi napisała że ten kostium raczej na M jest,bo że VS zaniża rozmiary

Dawno się w tym wątku nie udzielałam, bo miałam mega lenia ale teraz próbuję nadrobić zaległości :-)
Kartagina
trzymam kciuki&&&&&& !!!
Natalia chyba się wybiorę, tak z czystej ciekawości, oprócz usg mają być też jakieś porady laktacyjne itp. Mam nadzieję, że w tak zaawansowanej ciąży można bo chętnie bym skorzystała:-)

Ejjjj od 3 dni mam mega dziką ochotę na lody- jadłabym na okrągło!!!

Dziewczyny ale się nawpierdzielałam kapusty kiszonej, pękam, a to dlatego, że gotuje kapuśniak na jutro.

Noirel ja też czasami mam tak po ananasie, podobno ananas ma jakieś enzymy co rozpuszczają tkankę oczywiście w minimalnym stopniu i jak piecze tak po zjedzeniu to znaczy, że świerze czy jakoś tak. Tak Cejrowski prawił ;-)

reklama
Do góry