reklama
zapisałam się na Warsztaty...
o esu dziewczyny nie mam dziś siły.
wszystko mnie boli i chce mi się spać.
anetka współczuje szpitala i też jestem zdziwiona ,że podają sterydy na rozwój płuc w tak wysokiej ciąży.
im więcej słyszę opinii, tym bardziej nabieram przekonania ,że dobrze ,że wybrałam prywatny szpital.
wczoraj na wizycie na oddziale, wszyscy się mną zajmowali.
Nanu może coś zjadłaś?
wszystko mnie boli i chce mi się spać.
anetka współczuje szpitala i też jestem zdziwiona ,że podają sterydy na rozwój płuc w tak wysokiej ciąży.
im więcej słyszę opinii, tym bardziej nabieram przekonania ,że dobrze ,że wybrałam prywatny szpital.
wczoraj na wizycie na oddziale, wszyscy się mną zajmowali.
Nanu może coś zjadłaś?
spróbuje pochlipać zupy, mam czystą jarzynową na kurczaku...
i czekam na S aż wróci to zrobię sobie kąpiel - samej się boję że zemdleję albo co, bo mega słabo mi....
jeszcze chodzę i sapię od ucisku na żebra od wczoraj, brzuch nadal kamień - nie chce puścić:/
i czekam na S aż wróci to zrobię sobie kąpiel - samej się boję że zemdleję albo co, bo mega słabo mi....
jeszcze chodzę i sapię od ucisku na żebra od wczoraj, brzuch nadal kamień - nie chce puścić:/
PolaTola
Fanka BB :)
Noirel - VS jest w Złotych (Victoria's Secret otworzyło nowy sklep w Złotych Tarasach [ZDJĘCIA] - Naszemiasto.pl) - tyle że to franczyza Alshaya Polska (http://www.alshaya.com/country/poland/)
U mnie wczorajszy obiad - udziec z indyka - tylko sałatkę dorobiłam.
Nanu - współczuję
U mnie wczorajszy obiad - udziec z indyka - tylko sałatkę dorobiłam.
Nanu - współczuję
Ostatnia edycja:
ja to chyba z kosmosu jestem, w większości dziś piszecie że nie macie siły na nic, że nic Wam się nie chce, albo że źle się czujecie, a mnie dziś energia rozpiera w końcu żebra bolą mnie trochę mniej i mogę w miarę normalnie funkcjonować od rana chodzę po mieszkaniu i sprzątam, w międzyczasie obiad zrobiłam i nie wiem za co by się tu jeszcze zabrać
reklama
Podziel się: