reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kajuchna wierze ze bedzie ok xx trzymaj sue jestes zuch babka a dzieciaki jak sie wdadza w ciebie to nic ich nie zatrzyma:) Ja wlasnie siw kładę spać i mam nadzieje ze dzis w nocy takich rewelacji mieć nie bede... potrzebuje snu.

witam się porannie,
nie mogę już spac. całą noc śniły mi się głupoty i dodatkowo bardzo bolały mnie biodra. ciągle się przekręcałam z boku na bok.
Sembo już wszystko pięknie przygotowane dla Larci. bardzo mi się podoba.
Kaja jak to cudownie ,że wyjście ze szpitala coraz bliżej. cieszę się. badania się nie martw. będzie dobrze.A Ty nie fikuj bo macie bliżej niż dalej. dasz radę jeszcze kilka dni. nieustająco trzymam za nasze bliźniaki kciuki!

no hejjj..

jem sniadanie,popijam kawa i lece na badania zakupy...itd itd ale poki co biodea daja popalic:-/ jak je rozruszam to moze bedzie ok.

no to ZAPO!!!KCIUKIII!!!! kurcze.ale ma fajnie!!bedzie mala dzisiaj tulic!! kto nastepny z planowanym cc??

Hej kochane!
Ja dziś spałam jak zabita ;) raz tylko na sikanie wstalam :)
Kurcze może te wczorajsze wygibasy na piłce na SR moja miednice usprawnily?:)
No ale żeby nie było za dobrze to budzik zadzwonił i trzeba było wstać. Robię kawę, ,zbieramy się i jedziemy...

melduje się i ja :) przespałam prawie cała noc ;) Dwa czy trzy razy wstawałam na siku ale zaraz później usypiałam spowrotem więc nie ma tragedii.
Nanu jeśli chodzi o twoją bolącą miednice to teraz ja ją mam :> Nie dokuczała i chyba z 3 tygodnie a wczoraj trach i niepełnosprawność level 6
Mimo zaleceń położnej nie dam rady spać na lewym boku, równie dobrze mogę spróbować spać na stojaco, mała się jakoś nie umie we mnie ułożyć na lewym i centralnie kładzie się na jelitach żołądku i płucach przez co ja ledwo oddycham i mam bóle żołądka. Bez sensu :>
U nas paskudna pogoda znowu, tak ciemno że ledwo widzę klawiaturę. Dzis w planach dzień bez planów :)

dobry,

Ja dziś spałam w miarę dobrze, ale plecy dawały o sobie znać.
Kaju trzymam kciuki za wielkie wyjście bliźniaków, aby z każdym dniem było coraz lepiej.
Zapo dziś przytuli Matyldkę ale jej dobrze. Ja już też odliczam ale 2 tygodnie szybko zleci.
Dziś tak pięknie, muszę na lody wyskoczyć :)
Nanu, aż dziwne, że tyle chodzimy do tej samej SR a ani razu nie mialyśmy razem zajęć :) Ja już nie będę chodziła, wczoraj byłam ostatni raz, mi zostały zajęcia z porodu sn a że mnie on nie dotyczy, to przestaje chodzić.A kwiatki i kotki masz śliczne, ja nie mam zdolności do takich strojeń mieszkania. Mąż wczoraj powiedzial, że czasami czuje jakby kobiety w domu nie było, nawet zasłon ładnie nie umiem ułożyć... egh

reklama
Ja również się witam po dobrze przespanej nocy i WRESZCIE W 9 MIESIĄCU:-)

Normalnie cała jakaś nerwowa jestem, cały czas myślę o Zapominajce. Ogromnie sie cieszę, że dziewczyny w końcu się poznają po drugiej stronie brzuszka:-D:-D

Kaja ty wielka kobieta jesteś i już o krok od powrotu do domku z dzieciaczkami:-) Teraz musi być już tylko lepiej!

Do góry