reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Pola, w Gdańsku właściwie z psem można wchodzić na plażę tylko od października do maja (?), a wtedy jest zdecydowanie zbyt zimna woda, żebym miała sumienie pozwalać psu wejść do wody (on strasznie ciepłolubny jest, wiecznie pod kołdrą :-)). Ostatnio był w morzu w sierpniu, tak po tajniacku go puściliśmy, już pod wieczór, kiedy na plaży nie było ludzi prawie. Ale ja się zawsze trzęsę ze strachu gdy on wchodzi do wody, więc nawet nie bardzo chcę mu na to pozwalać :baffled:

a oto efekt dzisiejszego dnia :)

15042013065.jpg15042013067.jpg15042013064.jpg

kubusiowy kącik małej Larci zwarty i gotowy ;))

Załączniki

• 15042013065.jpg
    15042013065.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 72
  • 15042013067.jpg
    15042013067.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 77
  • 15042013064.jpg
    15042013064.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 68
Cytryna moja suka dwa razy była nad morzem,ale ja nie miałam odwagi jej ze smyczy spuścić bo "głupia" była na punkcie wody i najpewniej fale by ją zabrały,nawet z molo chciała mi skakać,więc morze zna tylko na długość smyczy...

Sembo - śliczny pokoik!
Cytrus - podziwiam że Twój taki usłuchany ;-) Ja mojej psicy nie utrzymałabym na smyczy nawet gdyby ona wodę zobaczyła :-D Kiedyś jechaliśmy z nią w kabriolecie (krótki odcinek, latem) i nagle zobaczyłam jej nos w górze i już prawie wyskakiwała z samochodu bo poczuła jakiś STAW zapuszczony. W ostatniej chwili złapałam ją. Ale wszystkie labradory mają świra na punkcie wody... :-D

Dzisiaj zrobiłam wszystkie zakupy i mam już wszystko dla Julka. Tylko ta pralka cholerna mi potrzebna!!! Jutro mają nam przywieźć....

Aaaaa...!!!! Spalilam sobie plecy!!!!! Nie wierze,normalnie nie wierze:shocked2::shocked2: nawet nie bylo takiego slonca...a ja mam plecy i ramiona jak rak..... cos mi sie w tej ciazy porobilo ..zawsze piekna brazowa opalenizna a teraz jak raczysko...:no:

Natalia - moja chrzesnica urodziła się w 38 tyg i ma wpisane w karcie że wcześniak.. ważyła 2750 może dlatego? tydzień w szpitalu leżała chociaż dostała 10 pkt.

Noelle - to teraz nasmaruj się na noc byś dobrze spala ;) u nas też ładna pogoda dzisiaj była, no ale nie tak jak u was.. wy przez cały dzień macie słoneczko, a my ciepło ale z deszczem. ;/

sembo - ale ma ślicznie w lożeczku i bardzo ładne imię ;)

Ostatnia edycja:
Nia, zaplanowali na niedz, wielkie wyjscie..z aparatami, tlenem itd:-D..
Przed chwila badali maluchom słuch..ale obydwoje dostali czerwony x..tzn nie zdali egzaminu.. Pozniej stwierdzili ,ze to za wczesnie. I tylko mnie zdrzaznili..

oj kaja wcale Ci się nie dziwię.... się nerwów pewnie nastrzępisz przy tym wszystkim! :/
3mam w każdym razie mocno kciukasy żeby się udały te wszystkie montaże i żeby dzielne bliźniaki mogły w końcu w domku zamieszkać:)

reklama
Nanu, dzieki.. Dzieki wszystkim za nieustajace kciuki. Naprawde, musze do domu. Albo do psychiatryka na jakas skompaktowana terapie:-D..

Do góry