reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Gratulacje dla Kartaginy!!!!!!!!!!!!!!
Dzielna nasza, najdzielniejsza! Kartagina, szacunek! Tak walczyłaś, tak się starałaś, tak ciężko Ci było psychicznie i fizycznie, a mimo to DAŁAŚ RADĘ! Wytrwałaś do 36. tygodnia, wbrew temu, co podejrzewali lekarze - jesteś najsilniejszą ciężarówką z nas wszystkich!

BunchOfFlowers3.jpg

O fak, to jeszcze jeden dzień, a ja falstart walnęłam! :-D No nic to, w końcu mam rację i tak! :-D:-D:-D:-D

Załączniki

• BunchOfFlowers3.jpg
    BunchOfFlowers3.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 22
reklama
Hej,

Ja też w miarę pospałam, nie ma co narzekać :tak:
Słoneczko świeci za oknem, więc wystawiłam pościel żeby się przewietrzyła.
Zaraz zjem śniadanko i idę z psinka na spacerek z przystankami na ławeczkach.

Kaja
super, że już za chwilkę do domu, trzymam kciuki żeby wszystko poszło zgodnie z planem.

Dzien dobry!

Kaja bardzo sie cieszymy,ze wreszcie bedziecie wszyscy razem w domu!Silaczka z Ciebie,kobito!Trzymamy kciuki i odzywaj sie czasem!

Zapo daj znac jak juz sie spotkacie z Matylda.Mozesz nawet dojsc nieco do siebie ale nie trzymaj nas za dlugo w napieciu :-D

Wedlug tej stronki jestem w 39tc.Zmienia to w moim polozeniu...nic :dry: Czyli wracamy do "w kazdej chwili moze sie zaczac" :-D No to niech sie zaczyna...

U nas pieknie,slonecznie...Lato.Moze bardzo ciepla wiosna?Musze sie pozbierac i wstawic obiad.Rybka z czosnkiem niedzwiedzim,ryz i salata.Mniam,mniam...Dawno nie jadlam dorsza.A ja rybki i pelzaki morskie baaaardzo lubie!

Czesc kobitki:) ja tez w miare wyspana,wstalam tylko 2 razy w nocy +budzenie sie na zmiane boczku:-)
Ale wczoraj poszalalam ze 2 godz na dworze bylam oczywiscie dalam rade wyjsc z domku i doczlapac pare metrow do krzeseleczka,ale to i tak sukces,wygrzalam sie na sloneczku i pewnie dlatego mi sie tak dobrze spalo.dzisiaj bedzie powtorka jak mezowy z pracy wroci.

Cytrus ale ci tego morza i plazy zazdroszcze,bylam raz jako dziecko w Kolobrzegu ale bylo cudnie:-)

Zapominajka trzymam &&&&&&& za dzisiejsze cc.ale fajnie juz kolejny bobas na swiecie bedzie:-)

Kaja ty to niezniszczalana kobitka jestes,niejedna z nas juz by psychicznie i fizycznie tych stresow nie wytrzymala.&&&&& za wyjscie:-)

a z tymi miesiacami ja tez sie nie lapie,bo mi lekarz tez do przodu liczyl bo 36 tydzien mialam juz 2 tyg temu a na suwaczku dopiero teraz:confused:

dla zawzięcie licyczch: https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/jak-liczyc-miesiace-ciazy-4402/

u mnie słoneczko wyszło - łiii. Ciasto czekoladowe się piecze - łiii

kochane jak się mają wasze włosy i paznokcie? Ja miałam piekne jedno i drugie aż kilka tygodni temu paznokcie porozdwajały się wszystkie na raz a włosy zaczeły się mega przetłuszczać... Czy to już tyle jeśli chodzi o ciążowe hormony piękności?

***proszę o pomoc*** :)
jak widać po suwaczku zbliża nam się rocznica ślubu, i chciałabym ją jakoś ładnie 'obejść z męzowatym, ale muszę wziąć poprawkę na 9 miesiąc, lekką niepełnosprawność psychoruchową i niewielki budżet ... Doradźcie mi co by można było zorganizować za niewielkie pieniądze?

Ostatnia edycja:
Cytryna rety, ale mnie zaskoczyłaś !!!:szok: dziękuję bardzo!!!!!!!!!!!!!! :-)w sumie to już dziś mogę świętować ten sukcesik bo i tak daleko zabrnęłam!!!!! ale normalnie humor mi podniosłaś do końca dnia!!!!!!!!!!!!!:-D

Zapominajka trzymamy kciuki z całych sił!!!!!!!!

Sambo ja też od jakis 2 tygodni zauważyłam zmianę, wcześniej rzeczywiście włosy dłużej były świerze i paznokcie się tak nie łamały, na tą chwilę jest jak przed ciążą czyli paznokcie do d. i włosy częściej muszę myć.

Sembo moje tez byly piekne i dlugie a teraz sie rozdwajaja i lamia na potege.a wlosy znowu mi strasznie wychodza czasami mysle ze jak tak dalej pojdzie to bede lysa.a mialam zamiar przed porodem isc do fryzjera je ufarbowac ale boje sie ze je rozjasniacz calkiem spali i naprawde bede lysielcem.:wściekła/y:

reklama
Dzień dobry wiosenne pączuszki !!! :D

Kaja jak to cudownie że maluchy za chwilkę będą w domu !! A badaniem słuchu sie nie przejmuj... przeciez te normy ustalone sa dla dzieci urodzonych w terminie, a nkladki aparatu dostosoane do większych uszek !!! Napewno wszystko będzie dobrze !!

Zapo ahhh ... nie powiem że Ci trochę zazdroszę że już dziś malutka będzie z Tobą. Trzymam kciuki żeby wszystko było jak najlepiej &&&&&&&&&&.

Dziewczyny po wczorajszym roboczym dniu padłam o 20.30 :szok: i poza małymi incydentami obudziłam się ... uwaga ... o 6.45 :szok: normalnie szok !! :-D Fakt ze nie udalo mi sie wczoraj zrobic wszystkiego (nie dalam rady z kwiatkami na balkonie i odwiedzeniem nowego lumpka) ale dumna jestem że reszta się udała :tak:

Powiem Wam, że po wczorajszych wyczynach dziś w nocy kilka razy myślałam że chyba się zaczęło... jakies dziwne kucia, skurcze, bulgotania ... ale po ok godzinie wszystko minęło. Mój P. tak się podekscytował że dziś rano stwierdził że jest rozczarowany :-D bo miał nadzieję że już dziś zobaczy synka ... takie kochane to było...:zawstydzona/y:

Dziś sobie trochę odpuszczam. Ok 11 wybieram sie po stanik do karmienia (tylko tego brakuje mi w torbie) i na pierwsze w moim życiu ktg. A pozniej usiade sobie na balkonie i bede sie rozkoszowac słoneczkiem :-)

Do góry