reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

kot z erekcją:-D:-D:-D

sembo - macie tam jakiś espumisan czy coś z simetikonem w składzie? Jest bezpieczny w ciąży. A na zgagę też można podobno brać wszystko.

natalia - jakby to było takie łatwe, poczekać aż się samemu będzie chciało rodzić;-) Wcześniactwo zależy nie tylko od tygodnia urodzenia, ale także od wagi dziecka i pkt Apgar, które dostanie. Myślę, że jeszcze na za dużo sobie nie pozwalaj z tym wstawaniem.

reklama
Łihhihihi, a ja właśnie wróciłam z plaży! Powiedziałam: DOŚĆ! Wsiedliśmy w samochód i podjechaliśmy na plażę (aż 3 minuty drogi...). Króciutki spacer, parę minut na ławce, tyle tylko, żeby świeżym powietrzem pooddychać. Wiecie, jakie to doskonałe dla psychiki, po tylu tygodniach gnicia w domu? Cudnie! :cool2: Pół godziny byliśmy zaledwie, nic mnie nie bolało, nie ciągnęło, +100 pkt dla dobrego humoru! :tak:

Gdybym ja byla lezaca to rowno z 37tygodniem zaczela bym wstawac. Wiec cytryno dobrze z tym spacerem zrobilas;)

A ja sie dzemlam - wstalam o 18 :szok: ciekawe co bede w nocy robic...

Chyba jeszcze ulepie te ruskie pierogi dzis...

Natalia_bis w moim szpitalu mówią, że dziecko nie jest już wcześniakiem od 37 tygodnia, ale oczywiście jeżeli wysztko jest w porządku i waga chyba musi być od 2500.

Citrus
rozumiem Cię doskonale, jak tam samo miałam jak się przejechaliśmy w niedziele na działke. Słońce robi swoje!

Mnie dziś oczy szczypią jakby mi się chciało spać, ale kładę się i nie zasypiam, zresztą teraz już mi się nie opłaca bo co będę w nocy robić?

Kasienkadg - ja też pospałam :-D Dzisiaj kolejny odcinek Gry o Tron to na pewno nie usnę przed :tak:

Mój A nadal w pracy :baffled: Niech już wraca ;-) Ale uprzedzał że dzisiaj będzie długo bo ma klienta na głowie cały dzień.

Cytryna - zazdroszczę spaceru nad morzem!!!! :-D Czy Twój pies kąpie się w morzu?

Sembo - ja też od razu zobaczyłam co kotek ma między nogami :tak::szok:
Nanu - piękne kwiaty! Matyldzie na pewno pokoik, kotki, sówka oraz kwiatki przypadną do gustu :tak:

Objadłam się cukinią i papryką z patelni grillowej....pęknę...:-p

Ta pogoda to lekka przesada :-) Normalnie sie zjaralam na twarzy! Jest norrrmalnie lato!Jutro bardziej wiosna powieje-zapowiadaja tylko 22°C. Caly dzien na dworze.Brzuch sie kurczy i ciagnie,boli,przeszkadza czyli dzien jak codzien.
tralalala...wszystko mi mowi,ze... to juz blisko...obiecanki-cacanki a glupiemu radosc :-D

Eklerka historia jest niezla :cool2:.Znajomego syna jakis swir w tramwaju nozem pocial bo mu cs odpyskowal.I mu pozniej tez jacys koledzy jego kase za odwolanie zeznan proponowali.Ale sie nie zgodzil.Tamten poszedl siedziec i chociaz na rozprawie dostal wyrok w zawieszeniu to i tak te pare miesiecy ostudzilo jego dazenia w przesladowaniu chlopaka.Takze wierze,ze u Was tez sie wszystko dobrze skonczy.A plotkami rozpuszczanymi przez bandziora niech sie brat nie martwi!Jak tamten pojdzie siedziec to nie bedzie mialo znaczenia jakie *******y opowiada!

Sembo jak mam zgage to spie z glowa wysoko i wlasciwie tyle.Jak masz jakies srodki pod reka to wiekszosc tez mozna brac!Ze wzdeciami nie pomoge.

To nie do konca musi tak byc,ze wstaniecie i z miejsca urodzicie.W koncu mi tez kazali lezec.Od 2 tygodni slysze tylko,ze w kazdej chwili sie moze zaczac.Wszystkie znaki na niebie i ziemi podpowiadaja,ze jestesmy gdzies blisko...I tak sie bujam z dnia na dzien.Zazdroszcze dziewczynom z cc wyznaczonych terminow.Nic nie mozna zaplanowac :dry: Cale szczescie do opieki nad Zuza mamy i babcie,ktora spi z telefonem przy glowie i sasiadke z dolu.Problemu tu sie nie spodziewam.Tylko...skad brac tyyyle cierpliwosci?! :-D

Czesc dziewczynki.. Oj Olenka nasza do jutra musi czekac, buuu..Limonka, jak ja Ci tej plazy zazdroszcze, na maksa. Ja jutro wyjde z tych murow na chwile.. Bo przywiozs butle z tlenem instalowac, beda oklejac dom, ze sa butle..itd, ach..

ja jak skończyłam 34 tc to sama zapytałam lekarza czy mogę już wstawać i mi pozwolił,tylko NIE DŹWIGAĆ,OKIEN NIE MYĆ NO I SIĘ NIE PRZEMĘCZAĆ:-D wszystko z wyczuciem i umiarem.

reklama
Czesc dziewczynki.. Oj Olenka nasza do jutra musi czekac, buuu..Limonka, jak ja Ci tej plazy zazdroszcze, na maksa. Ja jutro wyjde z tych murow na chwile.. Bo przywiozs butle z tlenem instalowac, beda oklejac dom, ze sa butle..itd, ach..

to przygotowania na wyjscie? kiedy wychodza dzieciaczki? ciesze sie ze w koncu w domku bedziecie, napewno bedzie wam lepiej i milej :)

Do góry