reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Dzień dobry;
ja dzisiaj o dziwo też wyspana jestem, choć Iggy wpadł rano jak burza i mnie zagonił do działania :-D

Strzeliła jakaś rura koło bloku i nie ma wody :no:, ekipy od rur też nie ma. Dodzwonić się nie można. Jadę do teściów i będę sie leniła, bo w domu nic nie zdziałam.

Mdła może dobrze, że się uspokoiło. Trochę sił nabierzesz :tak:

reklama
Zapominajka- ja bez wody tez zyc nie umiem :)

Ewelinkaam- mam podobnie z tym wstawaniem, spac to ja moge, tylko denerwuje mnie to ze ciagle pecherz pelny :) moje dziecko tez mnie kopie ze az boli, ale to czeste, do 26 niedaleko :)

Mdla- a u mnie mgla deszcz i wogole wstretna pogoda... ale typowe w moim miescie, ale w niedziele i do mnie maja wiosenne temperatury ze sloneczkiem przyjsc :)

Aska- ja na allegro jakos zawsze mam pecha i dlatego staram sie nie kupowac, moze nie tyle na allegro co zawsze moje zamowienie na poczcie ginie... teraz jak sis mi cos zamawia to tylko za pobraniem, jest towar jest zaplata :)

ja zwolenniczka fb nie jestem wiec nie wiem co tam u Was slychac ;)

milego dnia

czesc dziewczyny,
Zapo współczuje braku wody to chyba najgorsze co może się przytrafić.
Aniaczek zmieniłam pastę na elmex zielony, szoteczkę na miekką, i płucze dentoo freshem .
mnie od wczoraj boli brzuch jak na okres i plecy z tyłu tak nisko. nie cały czas, np. teraz tego nie odczuwam.
Noelle ,Kartagina i chyba jeszcze ktoś dziś wizytuje trzymam za wizyty kciuki!

Widze ze chyba na zmiane zaczely sie u nas ciezkie noce... ja wczoraj sie wyspalam a dzis juz nie... :crazy: jakis wariat z nieznanego mi numeru dzwonil do mnie chyba ze 3 razy przed 4 rano i oczywiscie mnie wybudzil :angry: i ni cholery dalej usnac... wiec polezalam sobie chyba do 6 przysnelam i dobrze ze sie obudzilam bo moj malz by sie do pracy spoznil...

Zapo ja tez nie umiem bez wody... ale mamy w domu taka zasade ze staramy sie zawsze troche wody Zywca w domu miec wiec w razie czego jest na czym herbate czy obiad ugotowac.

Ja na allegro nie kupuje czesto ale jesli juz to staram sie wybierac sprzedawcow z samymi pozytywami i dobra opinia. Czasmi to rezygnuje z zakupow jesli ktos mi sie podejrzany wydaje ... juz kilka razy zdazylo mi sie ze pieniazki poszly a towar nie przyszedl i trzeba bylo interwencje przez allegro robic...

Ta trzecia wizutujaca dzisiaj to ja :tak:o 17.45 sie widzimy z pania dr. :tak:

hej babeczki,
brzuch twardnieje wciąż ale jakby rzadziej troszkę.... dziś dokończę tylko prasować to czego wczoraj nie zdążyłam, obiad mam z wczoraj...

na szczęście słońce świeci...

pół wieczora wczoraj przeglądałam wątek zakupowy i szpitalny, muszę domówić kilka rzeczy do torby i finito...
zamówiłam też w końcu listwy przypodłogowe do sypialni, jest szansa że po weekendzie sypialnie uznamy za skończoną...

noce są okrutne ale za to po 8 wstałam dopiero, po drodze jeszcze o 6 córcia do przedszkola się wybierała więc pobudka i tak była!:tak:

dotrwałam, dziś czwartek, wizyta, i kolejny tydzień leci. jak doktorek nie wsadzi mnie do szpitala to powolutku zaczynam wstawać, chociaż w sumie zaczęłam już tiptopki od świąt robić:-)

śniegu brak, trochę tylko gdzieś tam zalega, deszczu i innych opadów brak, ale słońca też brak..... jeszcze kilka dni i ma przyjść WIOSNA, zobaczymy!!:-)

tata już oczywiście wykonał z rańca telefon czy przypadkiem nie urodziłam! jak Boga kocham, będę rodzić to mu nie powiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

pod Olsztynem, w Lubawie kobieta wpadła bo chciała sprzedać swoje nowonarodzone dziecko, przyjechała policja a tam w zamrażalce 2 ciałka innych jej noworodków z 2009 i 2010 bo jak mówi ciężko było się jej z nimi rozstać!!!!!!! zabić (i tak nie rozumiem) ale zabić i nie zakopać tylko zamrozić???? CO SIĘ DO CHOL..Y DZIEJE NA TYM ŚWIECIE???????????????

Moje przesylki tez ginely na poczcie.Kalendarze na 2009 do tej pory nie doszly....Ale wiadomo-wszystko sie moze zdarzyc.Moga jeszcze dojsc :-) Wybieralam opcje "kurier" albo "za pobraniem".I z allegro na e-bay sie przesiadlam.I wiekszosc zakupow idzie internetowo :-D Ja nie przepadam za lataniem po sklepach.Czasem mam natchnienie i ide ale to nieczeste przypadki...

Zapo ja bez wody bym chyba nie przezyla teraz!Bez kapieli z moim sterczacym na bacznosc brzuszyskiem? :no: Ktos ostatnio pisal,ze przy rozwarciu nie wolno sie kapac?Ale ja sie wczraj w szpitalu zapytalam i mi powiedzieli,ze spokojnie moge jesli mi przynosi ulge.I nie wiem czy dobrze robie.Oczywiscie na razie polegam na opinii,ktora mi bardziej pasuje :-D A moze to jeszcze od wielkosci rozwrcia zalezy?

ALG ja też wybieram tylko takich sprzedawców ze 100% pozytywami - a u tego już nawet robiłam zakupy i wszystko było ok:szok: przesyłka dotarła w ciągu niecałych 24h a teraz taka szopka - przez tydzień cisza i gdybym się nie upomniała o towar to by się nie pofatygowali żeby poinformować, że mają jakieś problemy i jeszcze te chamskie maile ... ehhh szkoda gadać czekam na kuriera.

Nanu ja też jeszcze kilka rzeczy muszę dokupić ... a i nawet wczoraj zaczęłam pakować torby - dla małej już spakowana a moja jeszcze do uzupełnienia ale i tak tragedii nie ma;-)

Ja też trzymam &&&&&& za wizytujące.
Kartagina zrób z ukrycia zdjęcie ginowi bo jestem strasznie ciekawa jego miny jak Cię zobaczy w 2paku:szok:

Dziewczyny jak mnie okropnie boli głowa - mam wrażenie że chce pęknąć na pół.

Łojezuniu, co jedna, to bardziej narzeka :-D A ja sobie wróciłam z dłuższego posiedzenia w kibluniu (otręby są zaaaaaaaaaaajebiste :rolleyes2:) i zasiadłam do recenzji książki, bo miałam wrzucić ją już w poniedziałek :-D

reklama
Kartagina ja też chetnie bym zobaczyła minę Twojego gina ,jak CIe z zobaczy.
Citrus zazdroszczę wizyty w kibelku.
Asia a ja nie mam konta na allegro i nigdy tam nic nie kupiłam :szok:

Do góry