reklama
Kamila1988
Fanka BB :)
dociągniemy do maja już niedługo:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nia Kaja ma kompa popsutego, i tylko z telefonu pisze. Na fb się odzywa. Są jeszcze w szpitalu.
Biedny. Mysli pewnie jak ma do łóżeczka wejść
Przyzwyczai się. Moje ogony już zaprawione w bojach, to ich łóżeczko nie rusza. Ale kociamber kombinatorstwo i tak uprawia, bo chce w wózku, leżaczku i foteliku samochodowym spać. A jak sie obraża.
A nasz piesek jaki smutny Wywaliliśmy skórzaną sofę, którą uwielbiał, żeby wstawić w jej miejsce komodę i łóżeczko (całe szczęście, że ta nasza kawalerka ma prawie 40m2, więc jest całkiem sporo miejsca), no i Niuniek nie może się odnaleźć, bo stracił jedno ze swoich ulubionych do leżenia miejsc. Teraz leży pod stołem, podchodzi do łóżeczka, wącha, kręci się jak bączek... Ech, biedactwo
Biedny. Mysli pewnie jak ma do łóżeczka wejść
Przyzwyczai się. Moje ogony już zaprawione w bojach, to ich łóżeczko nie rusza. Ale kociamber kombinatorstwo i tak uprawia, bo chce w wózku, leżaczku i foteliku samochodowym spać. A jak sie obraża.
a mogę spytać do kogo po dostęp do fb? wiem że był temat ale coś nie zdążyłam a potem już mi się nie udało odkopać tematu....
Mdła byłam pewna że już urodziłaś.... ehh w bambuko robią człowieka..
ja mam dziś zgagę cały dzień, wypiłam kakao na kolację bo przeczytałam że mleko pomaga ale coś chyba nie mi...... masakra....
Mdła byłam pewna że już urodziłaś.... ehh w bambuko robią człowieka..
ja mam dziś zgagę cały dzień, wypiłam kakao na kolację bo przeczytałam że mleko pomaga ale coś chyba nie mi...... masakra....
Kasienkadg
Fanka BB :)
Czesc babolce
Citrus - ciekawe jak psiak zareaguje na dzidzie Pewnie bedzie zazdrosny Moj spi w kuchni, wiec lozeczko mu nie przeszkadza A na poczatku na troche sie wyprowadzi do moich rodzicow, zebysmy mogli sie na spokojnie ogarnac z dzieckiem... Jedyny minus mojego psa to siersc - jak sie leni to wszedzie sie turlaja te klaki;/ Bede musiala po nim wiecej sprzatac jak bedzie mlody.
Zaraz zabieram sie za prasowanie ostatniej partii ciuszkow Bylam na malych zakupach, kupilam rzeczy do spakowania do torby. I byly w przecenie pieluchy Huggies newborn te z otworem na pepek za 10zl, wiec wzielam na probe. I kolezanka w aptece nazbierala mi punktow na karte i za 4zl dostalam smoczek, szczotke do wlosow z grzebykiem, butelke antykolkowa z Aventu i Oillan do kapieli
I posciel mi przyszla I rozek
Moje dziecko tak mnie dzis kopie, ze nawet szyjka i pecherz to odczuwaja...
Citrus - ciekawe jak psiak zareaguje na dzidzie Pewnie bedzie zazdrosny Moj spi w kuchni, wiec lozeczko mu nie przeszkadza A na poczatku na troche sie wyprowadzi do moich rodzicow, zebysmy mogli sie na spokojnie ogarnac z dzieckiem... Jedyny minus mojego psa to siersc - jak sie leni to wszedzie sie turlaja te klaki;/ Bede musiala po nim wiecej sprzatac jak bedzie mlody.
Zaraz zabieram sie za prasowanie ostatniej partii ciuszkow Bylam na malych zakupach, kupilam rzeczy do spakowania do torby. I byly w przecenie pieluchy Huggies newborn te z otworem na pepek za 10zl, wiec wzielam na probe. I kolezanka w aptece nazbierala mi punktow na karte i za 4zl dostalam smoczek, szczotke do wlosow z grzebykiem, butelke antykolkowa z Aventu i Oillan do kapieli
I posciel mi przyszla I rozek
Moje dziecko tak mnie dzis kopie, ze nawet szyjka i pecherz to odczuwaja...
No i była burza Zagrzmiało ze 4 razy i lało tak intensywnie, że od razu kałuże stoją w zatkanych studzienkach. Jakby jutro było ciepło, to wszystko powinno się zacząć zielenić
Ładne kwiatki, że tyle miało rodzić, a wszystkie w dwupakach. Ale to dobrze
Ładne kwiatki, że tyle miało rodzić, a wszystkie w dwupakach. Ale to dobrze
Kasienkadg a wiesz jaki jest plus lnienia psa?że dziecko nic do buzi nie bierze...ja tak miałam z córką że dwa razy coś z podłogi chciała wziąć do buzi i trafiała na sierść,więc zrezygnowała i nigdy nie musiałam się bać że mi coś połknie czy zje coś z podłogi:-) oby u Ciebie też się to sprawdziło :-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Moje czy linieją, czy nie sierści mam masę. Ale fakt faktem Igus z podłogi też do buzki nic nie brał.
Znowu mi zgaga dokucza...
Znowu mi zgaga dokucza...
reklama
Lo matko, zniknal marzec, juz zaraz my na pierwszym miejscu!
CYTRYNKO, jaki piekny nowy wątek, miszczuniu
NIA, kochana, jak mowi Ola, moj komp zostal zalany kawa..i moge Was czytac, bo klikam myszka, ale napisac nic nie napisze..
Bede zagladac czescieh z tel, obiecuje..
CYTRYNKO, jaki piekny nowy wątek, miszczuniu
NIA, kochana, jak mowi Ola, moj komp zostal zalany kawa..i moge Was czytac, bo klikam myszka, ale napisac nic nie napisze..
Bede zagladac czescieh z tel, obiecuje..
Ostatnia edycja:
Podziel się: