reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Citus mój podobnie zareagował jak wywieźlismy biurko pod którym miał miseczke z jedzeniem i stanęło tam łóżeczko a jedzenie zostało przeniesione w inne miejsce. Teraz już jest spoko.

reklama
Nia Kaja ma kompa popsutego, i tylko z telefonu pisze. Na fb się odzywa. Są jeszcze w szpitalu.

A nasz piesek jaki smutny :-D Wywaliliśmy skórzaną sofę, którą uwielbiał, żeby wstawić w jej miejsce komodę i łóżeczko (całe szczęście, że ta nasza kawalerka ma prawie 40m2, więc jest całkiem sporo miejsca), no i Niuniek nie może się odnaleźć, bo stracił jedno ze swoich ulubionych do leżenia miejsc. Teraz leży pod stołem, podchodzi do łóżeczka, wącha, kręci się jak bączek... Ech, biedactwo :sorry:

Biedny. Mysli pewnie jak ma do łóżeczka wejść :-D
Przyzwyczai się. Moje ogony już zaprawione w bojach, to ich łóżeczko nie rusza. Ale kociamber kombinatorstwo i tak uprawia, bo chce w wózku, leżaczku i foteliku samochodowym spać. A jak sie obraża.

To nikt sie dzis nie urodzil???....Ale moze faktycznie lepiej miec inna date urodzin:)

Ogladalismy z mlodym zdjecia z jego porodu I tego,co zaraz po. Strasznie sie przejal I zapytal czemu byl golaskiem:)

Ostatnia edycja:
a mogę spytać do kogo po dostęp do fb? wiem że był temat ale coś nie zdążyłam a potem już mi się nie udało odkopać tematu....
Mdła byłam pewna że już urodziłaś.... ehh w bambuko robią człowieka..
ja mam dziś zgagę cały dzień, wypiłam kakao na kolację bo przeczytałam że mleko pomaga ale coś chyba nie mi...... masakra....

Czesc babolce;)

Citrus - ciekawe jak psiak zareaguje na dzidzie;) Pewnie bedzie zazdrosny:p Moj spi w kuchni, wiec lozeczko mu nie przeszkadza;) A na poczatku na troche sie wyprowadzi do moich rodzicow, zebysmy mogli sie na spokojnie ogarnac z dzieckiem... Jedyny minus mojego psa to siersc - jak sie leni to wszedzie sie turlaja te klaki;/ Bede musiala po nim wiecej sprzatac jak bedzie mlody.

Zaraz zabieram sie za prasowanie ostatniej partii ciuszkow;) Bylam na malych zakupach, kupilam rzeczy do spakowania do torby. I byly w przecenie pieluchy Huggies newborn te z otworem na pepek za 10zl, wiec wzielam na probe. I kolezanka w aptece nazbierala mi punktow na karte i za 4zl dostalam smoczek, szczotke do wlosow z grzebykiem, butelke antykolkowa z Aventu i Oillan do kapieli;)
I posciel mi przyszla;) I rozek;)

Moje dziecko tak mnie dzis kopie, ze nawet szyjka i pecherz to odczuwaja...

No i była burza :tak: Zagrzmiało ze 4 razy i lało tak intensywnie, że od razu kałuże stoją w zatkanych studzienkach. Jakby jutro było ciepło, to wszystko powinno się zacząć zielenić :happy:

Ładne kwiatki, że tyle miało rodzić, a wszystkie w dwupakach. Ale to dobrze :tak:

Kasienkadg a wiesz jaki jest plus lnienia psa?że dziecko nic do buzi nie bierze...ja tak miałam z córką że dwa razy coś z podłogi chciała wziąć do buzi i trafiała na sierść,więc zrezygnowała i nigdy nie musiałam się bać że mi coś połknie czy zje coś z podłogi:-) oby u Ciebie też się to sprawdziło :-)

reklama
Lo matko, zniknal marzec, juz zaraz my na pierwszym miejscu:-D!

CYTRYNKO, jaki piekny nowy wątek, miszczuniu:-D

NIA, kochana, jak mowi Ola, moj komp zostal zalany kawa..i moge Was czytac, bo klikam myszka, ale napisac nic nie napisze..
Bede zagladac czescieh z tel, obiecuje..

Ostatnia edycja:
Do góry