reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu no to poleżakuj. Moze to bh, a moze mała się pcha
Nia
Fanka BB :)
To nikt sie dzis nie urodzil???....Ale moze faktycznie lepiej miec inna date urodzin
Ogladalismy z mlodym zdjecia z jego porodu I tego,co zaraz po. Strasznie sie przejal I zapytal czemu byl golaskiem
Rzeczywiscie w pl ta data jest z tym jednym wydarzeniem z reguly kojarzona ja natomiast mam nadzieje ze nie urodze 20 kwietnia gdyz w de akurat ta data nie jest zbyt fajna
a ja znów nie mogę spać.piekielnie bolą mnie dziąsła. buuuu.
mdła cieszę się ,że jesteś w 2 paku.
chmurka nasza marciosz wysłyła zaproszenia do grupy na fb.
citrus biedny niuniek zdetronizowany
umrę przez te dziąsła , jak nic.
to dobrej nocki kochane,
Nanu odpoczywaj
mdła cieszę się ,że jesteś w 2 paku.
chmurka nasza marciosz wysłyła zaproszenia do grupy na fb.
citrus biedny niuniek zdetronizowany
umrę przez te dziąsła , jak nic.
to dobrej nocki kochane,
Nanu odpoczywaj
Noelle1986
witam skoro swit!!:-)
Cala.noc przespalam!Nie wstawalam ani eazu...w szoku takim jestem,ze jak zobaczylam ktora godzina to juz wstalam;-) Szisiaj wizytuje.Zapewne uslysze ze wszystko pozamykane i tak jak do tej pory wisiala nade mna grozba porodu przedwczesnego tak teraz nic sie pewnie nie dzieje....
ok lece.na sniasanie!
Cala.noc przespalam!Nie wstawalam ani eazu...w szoku takim jestem,ze jak zobaczylam ktora godzina to juz wstalam;-) Szisiaj wizytuje.Zapewne uslysze ze wszystko pozamykane i tak jak do tej pory wisiala nade mna grozba porodu przedwczesnego tak teraz nic sie pewnie nie dzieje....
ok lece.na sniasanie!
Noelle &&& zaciśnięte, ciekawe co lekarz powie.
Kartagina z tego co kojarze tez wizytuje także rownież &&&&&&
A dziś świeci słonko później ma padać ale teraz jest słonko Muszę zaraz zamówic torbę do wózka, ciężka sprawa...coś się wybierze. A popołudniu przyjdą do mnie koleżanki z pracy ( 5 sztuk ) gdzie ja je posadzę ale fajnie bo to ostatnie takie nasze spotkanie przed porodem.
miłego dnia, która dziś rodzi?
Kartagina z tego co kojarze tez wizytuje także rownież &&&&&&
A dziś świeci słonko później ma padać ale teraz jest słonko Muszę zaraz zamówic torbę do wózka, ciężka sprawa...coś się wybierze. A popołudniu przyjdą do mnie koleżanki z pracy ( 5 sztuk ) gdzie ja je posadzę ale fajnie bo to ostatnie takie nasze spotkanie przed porodem.
miłego dnia, która dziś rodzi?
aniaczek
Cześć,
Ja w nocy pospałam nawet, wiadomo siusiu trzeba zrobić, ale od 6 się tłukę w tym łóżku, więc wstałam.
Noelle, Kartagina powodzenia na wizytach.
Wikki dobre pytanie, która dziś rodzi ;-)
Framama nic kompletnie na te dziąsła nie dostałaś? jakaś maść przeciwbólowa czy coś?
Jutro przyjeżdzają moi rodzice na weekend :-) mama chce mi pomyć okna i poprasować.
Ja w nocy pospałam nawet, wiadomo siusiu trzeba zrobić, ale od 6 się tłukę w tym łóżku, więc wstałam.
Noelle, Kartagina powodzenia na wizytach.
Wikki dobre pytanie, która dziś rodzi ;-)
Framama nic kompletnie na te dziąsła nie dostałaś? jakaś maść przeciwbólowa czy coś?
Jutro przyjeżdzają moi rodzice na weekend :-) mama chce mi pomyć okna i poprasować.
Kaja ja to nawet nie zauważyłam, że Cię tu nie ma;-) bo na szczęście jesteś na fb
Nanu może trochę zwolnij i poleniu**** .... poleż i odpocznij.
Nia George na razie cisza ... żadna się nie rozpakowała, ale coś czuję, że jak się worek rozsypie to tych majowych dzieci w kwietniu nam przybędzie
Framama biedulko ;-) może trzeba te dziąsła czymś płukać - może szałwia ????
I współczuję bezsenności, sama to przechodziłam :/ choć nie wiem cz Cię to pocieszy ostatnie kilka nocy udało mi się przespać nawet bez wstawania na siku
Noelle bo tak właśnie jest najczęściej .... jak już wchodzimy w bezpieczny czas to się dzieciokom odmienia i wcale się im już tak nie spieszy. :-);-)
Wikki fajnie, że kumpele się zlecą ;-) zawsze to jakas odskocznia od nuuudy ;-)
A mi dziś powinno przyjść łóżeczko :-) już się nie mogę doczekać. A właśnie wiecie, że zamówiłam je 2 kwietnia i miałam małą przeprawę ze sprzedającym z allegro - normalnie cham i prostak. Ale najważniejsze, że już ma je firma kurierska i jest w drodze. Tylko trzeba sprawdzić czy wszystko jest ok przy kurierze bo już nie mam ochoty na kontakt z tym sprzedawcą.
Nanu może trochę zwolnij i poleniu**** .... poleż i odpocznij.
Nia George na razie cisza ... żadna się nie rozpakowała, ale coś czuję, że jak się worek rozsypie to tych majowych dzieci w kwietniu nam przybędzie
Framama biedulko ;-) może trzeba te dziąsła czymś płukać - może szałwia ????
I współczuję bezsenności, sama to przechodziłam :/ choć nie wiem cz Cię to pocieszy ostatnie kilka nocy udało mi się przespać nawet bez wstawania na siku
Noelle bo tak właśnie jest najczęściej .... jak już wchodzimy w bezpieczny czas to się dzieciokom odmienia i wcale się im już tak nie spieszy. :-);-)
Wikki fajnie, że kumpele się zlecą ;-) zawsze to jakas odskocznia od nuuudy ;-)
A mi dziś powinno przyjść łóżeczko :-) już się nie mogę doczekać. A właśnie wiecie, że zamówiłam je 2 kwietnia i miałam małą przeprawę ze sprzedającym z allegro - normalnie cham i prostak. Ale najważniejsze, że już ma je firma kurierska i jest w drodze. Tylko trzeba sprawdzić czy wszystko jest ok przy kurierze bo już nie mam ochoty na kontakt z tym sprzedawcą.
Mdła
Dzien dobry!
Wstalam tylko rz w nocy i spalam jak kamien.I co?Wypilam kawe i najchetniej poszlabym dalej spac...
Nanu jak brzuch tylko twardnieje to skurcze sa w granicach 60-80%.Przynajmniej ja tak mialam wczoraj na ktg.Wiec juz nie bede sie zastanawiac nad skurczami ani nad tym co se ze mna dzieje :-) Jade do szpitala jak bedzie sie ze mnie lalo jak z kranu albo nie bede mogla ustac na nogach z bolu. ;-) Tylko i tak bylam wczoraj umowiona z polozna i to byla jej decyzja Ja bym czekala na rozwoj wypadkow ;-)
Takze ja dzisiaj nie rodze!Odpadam!Mam dosc wrazen na pare dni!
Ale jak sobie przypomne IP we Wroclawiu to az uwierzyc nie moge,ze tak to moze wygladac!Niesamowite!Moze i dobrze sie stalo.Mamy przynajmniej rozeznanie jak zainscenizowac Wejscie Smoka
Ale myslalam,ze obudze sie dzisiaj z malenka,bez brzuszyska...
U nas wczoraj bosko bylo.15°C i sloneczko.Tylko pod wieczor nagle sie czarno zrobilo i wystapila jakas pseudo-burza z intensywnymi opadami.Dzisiaj ma byc tez 15-16 ale ma przelotnie padac caly dzien.Za to w sobote pieekne slonce zapowiadaja i 17-18°C!!!Alez sie ciesze,ze to juz WIOOOSNAAA
Wstalam tylko rz w nocy i spalam jak kamien.I co?Wypilam kawe i najchetniej poszlabym dalej spac...
Nanu jak brzuch tylko twardnieje to skurcze sa w granicach 60-80%.Przynajmniej ja tak mialam wczoraj na ktg.Wiec juz nie bede sie zastanawiac nad skurczami ani nad tym co se ze mna dzieje :-) Jade do szpitala jak bedzie sie ze mnie lalo jak z kranu albo nie bede mogla ustac na nogach z bolu. ;-) Tylko i tak bylam wczoraj umowiona z polozna i to byla jej decyzja Ja bym czekala na rozwoj wypadkow ;-)
Takze ja dzisiaj nie rodze!Odpadam!Mam dosc wrazen na pare dni!
Ale jak sobie przypomne IP we Wroclawiu to az uwierzyc nie moge,ze tak to moze wygladac!Niesamowite!Moze i dobrze sie stalo.Mamy przynajmniej rozeznanie jak zainscenizowac Wejscie Smoka
Ale myslalam,ze obudze sie dzisiaj z malenka,bez brzuszyska...
U nas wczoraj bosko bylo.15°C i sloneczko.Tylko pod wieczor nagle sie czarno zrobilo i wystapila jakas pseudo-burza z intensywnymi opadami.Dzisiaj ma byc tez 15-16 ale ma przelotnie padac caly dzien.Za to w sobote pieekne slonce zapowiadaja i 17-18°C!!!Alez sie ciesze,ze to juz WIOOOSNAAA
reklama
Ewelinkaam
Dzien dobry dziewczynki.jak ja sie dzisiaj nie wyspalamnormalnie co rowne 2 godz musialam wstac na siku koszmar normalnie.od wczoraj mi brzuszysko twardnieje,maly sie rusza ale tak strasznie bolesnie ze az mi sie wyc chce,no i bardzo nisko mi siedzi bo az szyjka mi chce pomiedzy nogami wyjsc.takze ja dzisiaj strajkuje i leze,obiadu, nie gotuje wogole postaram sie mniej chodzic,ale najgorsze jest to ze musze ta torbe spakowac i poprasowac te ciuszkichociaz do tego 26 wytrzymac i moge rodzic
Podziel się: