reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

kurcze coś dziwnego obserwuję od popołudnia....

strasznie twardnieje mi brzuch....
tylko jak leżę jest lepiej a jak siedzę,chodzę albo stoję to się robi jak kamień :/
nieprzyjemne:(((

reklama
To nikt sie dzis nie urodzil???....Ale moze faktycznie lepiej miec inna date urodzin:)

Ogladalismy z mlodym zdjecia z jego porodu I tego,co zaraz po. Strasznie sie przejal I zapytal czemu byl golaskiem:)

Rzeczywiscie w pl ta data jest z tym jednym wydarzeniem z reguly kojarzona :) ja natomiast mam nadzieje ze nie urodze 20 kwietnia gdyz w de akurat ta data nie jest zbyt fajna

a ja znów nie mogę spać.piekielnie bolą mnie dziąsła. buuuu.
mdła cieszę się ,że jesteś w 2 paku.
chmurka nasza marciosz wysłyła zaproszenia do grupy na fb.
citrus biedny niuniek zdetronizowany :-D
umrę przez te dziąsła , jak nic. :no:
to dobrej nocki kochane,
Nanu odpoczywaj

witam skoro swit!!:-)

Cala.noc przespalam!Nie wstawalam ani eazu...w szoku takim jestem,ze jak zobaczylam ktora godzina to juz wstalam;-) Szisiaj wizytuje.Zapewne uslysze ze wszystko pozamykane i tak jak do tej pory wisiala nade mna grozba porodu przedwczesnego tak teraz nic sie pewnie nie dzieje....

ok lece.na sniasanie!

Noelle &&& zaciśnięte, ciekawe co lekarz powie.
Kartagina z tego co kojarze tez wizytuje także rownież &&&&&&

A dziś świeci słonko :) później ma padać ale teraz jest słonko :) Muszę zaraz zamówic torbę do wózka, ciężka sprawa...coś się wybierze. A popołudniu przyjdą do mnie koleżanki z pracy ( 5 sztuk ) gdzie ja je posadzę :) ale fajnie bo to ostatnie takie nasze spotkanie przed porodem.

miłego dnia, która dziś rodzi?

Cześć,

Ja w nocy pospałam nawet, wiadomo siusiu trzeba zrobić, ale od 6 się tłukę w tym łóżku, więc wstałam.

Noelle, Kartagina powodzenia na wizytach.

Wikki dobre pytanie, która dziś rodzi ;-)

Framama
nic kompletnie na te dziąsła nie dostałaś? jakaś maść przeciwbólowa czy coś?

Jutro przyjeżdzają moi rodzice na weekend :-) mama chce mi pomyć okna i poprasować.

Kaja ja to nawet nie zauważyłam, że Cię tu nie ma;-) bo na szczęście jesteś na fb:-p

Nanu może trochę zwolnij i poleniu**** .... poleż i odpocznij.

Nia George
na razie cisza ... żadna się nie rozpakowała, ale coś czuję, że jak się worek rozsypie :szok: to tych majowych dzieci w kwietniu nam przybędzie :-p

Framama biedulko ;-) może trzeba te dziąsła czymś płukać - może szałwia ????
I współczuję bezsenności, sama to przechodziłam :/ choć nie wiem cz Cię to pocieszy ostatnie kilka nocy udało mi się przespać nawet bez wstawania na siku :szok:

Noelle bo tak właśnie jest najczęściej .... jak już wchodzimy w bezpieczny czas to się dzieciokom odmienia i wcale się im już tak nie spieszy. :-);-)

Wikki fajnie, że kumpele się zlecą ;-) zawsze to jakas odskocznia od nuuudy ;-)

A mi dziś powinno przyjść łóżeczko :-) już się nie mogę doczekać. A właśnie wiecie, że zamówiłam je 2 kwietnia:szok: i miałam małą przeprawę ze sprzedającym z allegro - normalnie cham i prostak. Ale najważniejsze, że już ma je firma kurierska i jest w drodze. Tylko trzeba sprawdzić czy wszystko jest ok przy kurierze bo już nie mam ochoty na kontakt z tym sprzedawcą.

Dzien dobry!
Wstalam tylko rz w nocy i spalam jak kamien.I co?Wypilam kawe i najchetniej poszlabym dalej spac...
Nanu jak brzuch tylko twardnieje to skurcze sa w granicach 60-80%.Przynajmniej ja tak mialam wczoraj na ktg.Wiec juz nie bede sie zastanawiac nad skurczami ani nad tym co se ze mna dzieje :-) Jade do szpitala jak bedzie sie ze mnie lalo jak z kranu albo nie bede mogla ustac na nogach z bolu. ;-) Tylko i tak bylam wczoraj umowiona z polozna i to byla jej decyzja :sorry2: Ja bym czekala na rozwoj wypadkow ;-)
Takze ja dzisiaj nie rodze!Odpadam!Mam dosc wrazen na pare dni!
Ale jak sobie przypomne IP we Wroclawiu to az uwierzyc nie moge,ze tak to moze wygladac!Niesamowite!Moze i dobrze sie stalo.Mamy przynajmniej rozeznanie jak zainscenizowac Wejscie Smoka :-D
Ale myslalam,ze obudze sie dzisiaj z malenka,bez brzuszyska...

U nas wczoraj bosko bylo.15°C i sloneczko.Tylko pod wieczor nagle sie czarno zrobilo i wystapila jakas pseudo-burza z intensywnymi opadami.Dzisiaj ma byc tez 15-16 ale ma przelotnie padac caly dzien.Za to w sobote pieekne slonce zapowiadaja i 17-18°C!!!Alez sie ciesze,ze to juz WIOOOSNAAA :-D

reklama
Dzien dobry dziewczynki.jak ja sie dzisiaj nie wyspalam:wściekła/y:normalnie co rowne 2 godz musialam wstac na siku koszmar normalnie.od wczoraj mi brzuszysko twardnieje,maly sie rusza ale tak strasznie bolesnie ze az mi sie wyc chce,no i bardzo nisko mi siedzi bo az szyjka mi chce pomiedzy nogami wyjsc.takze ja dzisiaj strajkuje i leze,obiadu, nie gotuje wogole postaram sie mniej chodzic,ale najgorsze jest to ze musze ta torbe spakowac i poprasowac te ciuszki:wściekła/y:chociaz do tego 26 wytrzymac i moge rodzic:-D

Do góry