reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

z racji takiej że mogę dziś się udać do szpitala (chociaż szczerze w to wątpię po moim samopoczuciu) to chyba nawet wstanę i się ogolę!!!!:-) rany jak dobrze że mam jasne owłosienie!!!! ale po miesiącu kłótni z machinerią już M mi mówi że mi tak gorąco bo futerko grzeje!!!!:-D

Nia 20.04 to chyba urodziny Hitlera, co?? moja szwagierka też wtedy ma więc ja też unikam!!!

herbatkę pokrzywową mam, mniam! zaraz maj i powinny dojrzewać pokrzywy a tu nie wiadomo jak będzie w tym roku... zawsze zrywamy bo kupić to 13 zł!!!!

Citrus ja też ci zazdroszczę posiedzenia... nie pamiętam kiedy porządne wypróżnienie miałam a od 2 dni nawet czopki nie pomagają...

Ostatnia edycja:
reklama
A jecie otręby, hę? 2x dziennie po 2 czubate łyżki, wymieszane np. z odrobiną jogurtu albo tartym jabłkiem i popite wodą - gwarantuję, że zadziała. Nic innego nie ma tak dużo błonnika,co otręby :tak:
Wiecie dobrze, jak przeżywałam miesiąc temu, prawie zjeżdżałam na kiblu z bólu, a nie pomagał ani Lactulosum, ani suszone śliwki, ani siemię lniane...

Cytryna dobrze gada ... polać jej ;-)
Mi na szczęście ostatnio wystarczają jabłka ... nawet połówka - ale codziennie. Dziś to już nawet 3 razy byłam w kibelku na posiedzeniu:happy:

cześć babole :happy:

U nas dziś pogoda-marzenie :tak: Słonko od rana świeci jak oszalałe, mam nadzieję, że wszystko zacznie się szybko zielenić :tak:

U mnie z kupą w miarę, raczej zawsze robię 2x dziennie. Ale od miesiąca codziennie rano piję łyżkę lactulosum, bo wcześniej zdarzało się, że "rodziłam" kupę i to było baaaaaardzo bolesne i nieprzyjemne. Do tego jem dość dużo jabłek, bo trafiliśmy z Małżem na jakieś takie gruszkowe w smaku i są pyszne :tak:

allegro...ja wczoraj kupiłam kupon na grouponie,na pościel,zapłaciłam 200zł i kuponu nie mam:szok: napisałam zgłoszenie ale odpowiedzi też brak,no i się martwię bo dopiero początkuję z tym sposobem zakupów

Noirel, poczytaj dokładnie warunki zakupu - to jest podstawa przy tego typu transakcjach. Groupon nie ma raczej możliwości, żeby "lecieć w ciućki", więc bez obaw, ale sprawdź dokładnie, bo może w którymś miejscu jest adnotacja dot. wysyłki kuponu.

DZIEWCZYNY!

Wygrałam zestaw kosmetyków Vichy! :-D Pamiętacie, jak mówiłam o tym testowaniu kremu Idealia BB? Miałam po testowaniu zrobić kolaż i napisać opinię, nooooooo i okazało się, że wybrano mnie do grona dziesięciu szczęśliwych kobiet, które wygrały nagrodę I stopnia! :-) O mamusiu, ale mi się humor poprawił, cudownie! :-D

reklama
Ok polknelam nospe i magnez kolejny. Jak leżę jest ok ale jak się tylko podniose to znów się zaczyna. Zobaczymy jak po nospie...
Dziękuję Fiolkowa!

Citrus Gratuluję!

Do góry