reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
U mnie chyba idzie burza, bo grzmi. Czy to oznacza początek prawdziwej wiosny?:-)
Ale zazdroszczę!!!!
Chociaż u mnie w tym roku w styczniu burze były
HEEEJ!
Wrocilam 2w1 :-) Przebadali mnie.Ktg wykazuje skurcze ale jeszcze bez dramatu(zreszta na mnie bialy fartuch odwrotnie dziala:zawsze mi wszystko ustepuje jak reka odjal) .Rozwarcie jakies tam jest ale tez bez szalu.Wody wysechly Nic mi sie nie dzieje wiec poszlam sobie grzecznie do domu.Lekarka stwierdzila,ze nie ma gwarancji czy nie wroce chocby za 2-3godziny ale na ta chwile akcji nie ma i zagrozenia dla malej tez nie widza.Wiec z czystym sumieniem w domku.Padam na pyska.
Z jednej strony sie ciesze bo jeszcze z tydzien bym Malizne przetrzymala.A z drugiej strony...echhh...liczylam,ze bedziemy juz razem...i ze bede miala porod za soba Takze Kartagina nadal mozesz byc pierwsza
yyyyyy
Myślałam, że ty wrócisz, ale za jakieś 2 dni z dzieckiem w ręku
Ale jaja.
Się zastanawiałyśmy co u ciebie. Dobrze, że w domku możesz leżeć.Hej dziewczyny, wypuścili mnie ze szpitala :-) skurcze opanowali, kroplówke podłączyli, dostałam dawkę w pupę ze sterydami i jak zobaczyli ze rozwarcie sie nie powieksza pozwolili iść leżeć do domu ale chyba nie dam rady nadrobić ostatniego tyg.
Są gdzieś wrzucone zdjęcia naszych kolejnych "majowych" bliźniąt?
A Kartagina co? Melduj się kobieto!
aniaczek
Fanka BB :)
Kamila lepiej w domku leżeć niż w szpitalu, więc super, że Cie wypuścili, leż i odpoczywaj.
Mdła no witaj z powrotem daj nam znać jakby znowu coś się działo.
Usmażyłam naleśniki z serem białym na słodko i racychy z jabłkami tak mi smaka narobiłyście tymi owocami i ciastami!
Mdła no witaj z powrotem daj nam znać jakby znowu coś się działo.
Usmażyłam naleśniki z serem białym na słodko i racychy z jabłkami tak mi smaka narobiłyście tymi owocami i ciastami!
Nia
Mdla- dobrze ze w domku, i czekam na rozwoj sytuacji
Kamila1988- super ze w domku
ja tez chce wiosne, ale taka prawdziwa sloneczna a nie rozpadana jak to typowo w moim miescie...
Zapominajka- zbiorowy porod? lo matko to byloby wydarzenie fajnie ze Elajar juz w domku niedlugo bedzie, a wiesz moze co u k.a.j.i? trzymaja ich jeszcze w szpitalu?
Kamila1988- super ze w domku
ja tez chce wiosne, ale taka prawdziwa sloneczna a nie rozpadana jak to typowo w moim miescie...
Zapominajka- zbiorowy porod? lo matko to byloby wydarzenie fajnie ze Elajar juz w domku niedlugo bedzie, a wiesz moze co u k.a.j.i? trzymaja ich jeszcze w szpitalu?
Zapo melduję się!!!!:-) dzień filmowy, szybciej mi zleciało!!!!
Framama, Noelle znalazłyście te czereśnie??
HeHe MDŁA ale cię wyrolowali!!!!!!!!! HAHAHAHA!!! będę pierwsza!!!! i wezmę CYTRYNKĘ ze sobą, będziemy dwie zaszyte razem stękać!!!!
O! Kamila!!!!!! następna wylazła!!!!!!!!! co się dzieje??:-)
Mężuś ma na 20 angielski przez skypea więc znów zniknę na trochę ale zamierzam tu jeszcze zajrzeć bo takie akcje że szkoda coś przegapić
Framama, Noelle znalazłyście te czereśnie??
HeHe MDŁA ale cię wyrolowali!!!!!!!!! HAHAHAHA!!! będę pierwsza!!!! i wezmę CYTRYNKĘ ze sobą, będziemy dwie zaszyte razem stękać!!!!
O! Kamila!!!!!! następna wylazła!!!!!!!!! co się dzieje??:-)
Mężuś ma na 20 angielski przez skypea więc znów zniknę na trochę ale zamierzam tu jeszcze zajrzeć bo takie akcje że szkoda coś przegapić
Ostatnia edycja:
citrus
A nasz piesek jaki smutny Wywaliliśmy skórzaną sofę, którą uwielbiał, żeby wstawić w jej miejsce komodę i łóżeczko (całe szczęście, że ta nasza kawalerka ma prawie 40m2, więc jest całkiem sporo miejsca), no i Niuniek nie może się odnaleźć, bo stracił jedno ze swoich ulubionych do leżenia miejsc. Teraz leży pod stołem, podchodzi do łóżeczka, wącha, kręci się jak bączek... Ech, biedactwo
reklama
sembonzakura
znowu chyba się pogniewam z ebayem. Kupiłam bardzo tanio nową mikrofalę Panasonica (stara była za mała na sterylizator do butelek) i nie idzie się skontaktować ze sprzedawcą ;///najgorsze że w takiej sytuacji nie ma żadnych konsekwencji bo dopółki nie zapłaciłeś to transakcji nie ma. Wścieknę się jak mnie znowu koleś wydyma :/
Podziel się: