reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
U mnie chyba idzie burza, bo grzmi. Czy to oznacza początek prawdziwej wiosny?:-)

Ale zazdroszczę!!!!
Chociaż u mnie w tym roku w styczniu burze były :confused2:

HEEEJ!
Wrocilam 2w1 :-) Przebadali mnie.Ktg wykazuje skurcze ale jeszcze bez dramatu(zreszta na mnie bialy fartuch odwrotnie dziala:zawsze mi wszystko ustepuje jak reka odjal) .Rozwarcie jakies tam jest ale tez bez szalu.Wody wysechly :-D Nic mi sie nie dzieje wiec poszlam sobie grzecznie do domu.Lekarka stwierdzila,ze nie ma gwarancji czy nie wroce chocby za 2-3godziny ale na ta chwile akcji nie ma i zagrozenia dla malej tez nie widza.Wiec z czystym sumieniem w domku.Padam na pyska.
Z jednej strony sie ciesze bo jeszcze z tydzien bym Malizne przetrzymala.A z drugiej strony...echhh...liczylam,ze bedziemy juz razem...i ze bede miala porod za soba :sorry: Takze Kartagina nadal mozesz byc pierwsza :-D

yyyyyy
:-D Myślałam, że ty wrócisz, ale za jakieś 2 dni z dzieckiem w ręku :-D
Ale jaja.

Hej dziewczyny, wypuścili mnie ze szpitala :-) skurcze opanowali, kroplówke podłączyli, dostałam dawkę w pupę ze sterydami i jak zobaczyli ze rozwarcie sie nie powieksza pozwolili iść leżeć do domu:-D ale chyba nie dam rady nadrobić ostatniego tyg.
Są gdzieś wrzucone zdjęcia naszych kolejnych "majowych" bliźniąt?
Się zastanawiałyśmy co u ciebie. Dobrze, że w domku możesz leżeć.

A Kartagina co? Melduj się kobieto!

Kamila lepiej w domku leżeć niż w szpitalu, więc super, że Cie wypuścili, leż i odpoczywaj.

Mdła no witaj z powrotem:) daj nam znać jakby znowu coś się działo.

Usmażyłam naleśniki z serem białym na słodko i racychy z jabłkami:-D tak mi smaka narobiłyście tymi owocami i ciastami!

Mdla- dobrze ze w domku, i czekam na rozwoj sytuacji :)

Kamila1988- super ze w domku

ja tez chce wiosne, ale taka prawdziwa sloneczna a nie rozpadana jak to typowo w moim miescie...

Zapominajka- zbiorowy porod? lo matko to byloby wydarzenie :) fajnie ze Elajar juz w domku niedlugo bedzie, a wiesz moze co u k.a.j.i? trzymaja ich jeszcze w szpitalu?

Zapo melduję się!!!!:-) dzień filmowy, szybciej mi zleciało!!!!

Framama, Noelle znalazłyście te czereśnie??:-p

HeHe MDŁA ale cię wyrolowali!!!!!!!!! HAHAHAHA!!! będę pierwsza!!!! i wezmę CYTRYNKĘ ze sobą, będziemy dwie zaszyte razem stękać!!!!

O! Kamila!!!!!! następna wylazła!!!!!!!!! co się dzieje??:szok::-)

Mężuś ma na 20 angielski przez skypea więc znów zniknę na trochę ale zamierzam tu jeszcze zajrzeć bo takie akcje że szkoda coś przegapić:rofl2:

Ostatnia edycja:
A nasz piesek jaki smutny :-D Wywaliliśmy skórzaną sofę, którą uwielbiał, żeby wstawić w jej miejsce komodę i łóżeczko (całe szczęście, że ta nasza kawalerka ma prawie 40m2, więc jest całkiem sporo miejsca), no i Niuniek nie może się odnaleźć, bo stracił jedno ze swoich ulubionych do leżenia miejsc. Teraz leży pod stołem, podchodzi do łóżeczka, wącha, kręci się jak bączek... Ech, biedactwo :sorry:

reklama
znowu chyba się pogniewam z ebayem. Kupiłam bardzo tanio nową mikrofalę Panasonica (stara była za mała na sterylizator do butelek) i nie idzie się skontaktować ze sprzedawcą ;///najgorsze że w takiej sytuacji nie ma żadnych konsekwencji bo dopółki nie zapłaciłeś to transakcji nie ma. Wścieknę się jak mnie znowu koleś wydyma :/

Do góry