-Lorelain-
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i próbuję się trochę odnaleźć .. tez będę majową mama.. już 3 lata temu zostałam majową mamusią.. historia się powtórzyła ... mam nadzieje że mnie do siebie przyjmiecie.. pozdrawiam ciepło
serdecznie witamy :-)
Nia spokojnie;D moj ro chwilowy jest ,tj zmieniam go od tygodni i czasu brak.
Dziewczyny,ale zem sie podkurzyła:/ Dzwonili z kadr ze zaswiadczenie ktore im dostarczylam o ciazy jest nieprawidlowe:/ Ze lekarz je zle wypisal. Wie ktoras jak ono ma wygladac?? Bo mi lekarz wypisal na zwyklej kartce Wpisal imie nazwisko pesel I CIPI. no i sie popodbijal
aangelika01 witaj!!Na kiedy masz termin???rozgosc sie tu u nas
Iownka u mnie to nie siara,badzmy ludzmi nie pora na takie rzeczy;D Ale lekarz mowi ze pod wpywem zmian hormonalnych pojawia sie taka wydzielina ktora mam
hm ja dokładnie nie pamietam co tam było napisane, ale to była zwykła biała karteczka z gotowym nadrugiem gdzie tylko uzupełnił puste pola. Na pewno był napisany termin rozwiązania.
dzewelajna trzeba się cieszyć. wiem ,że łątwo jest mi mówić. na pocieszenie dodam ,że ja bym poszła do innego ,który za jaiś czas żeby sie upewnić tak na 102
odliczam czas do końca pracy,żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce.
przez ostatnie dni w pracy twoje hasło było moim mottem
Hejka! ciazko za wami nadazyc! ja dzis byłam na badaniach,grr na czczo, pozniej u lekarza. Jak morfologia wyjdzie zla to mam wrocic po antybiotyk(penicylyne) na to moje chorobsko. Mam nadzieje ze nie. Nie chce. Ale Tak dlugo mi sie to juz ciagnie, ze boje sie co z moja fasolka.
Co do ciast:-) zapraszam na santiago-ciasto migdałowe własnie wyjełam z piekarnika.
Siara... nie widziałam ze juz moze bycw pierwszej ciazy po porodzie sie pojawiła. Jestem na tak za watkiem zamknietym/watkiem z fotkami brzuszków, moze byc
Perełka: co do objawów to ja jednego dnia mam lepiej drugiego gorzej. Ale nie zanikaja mi poki co, chodzi mi o mdłosci i bole cycow. Wow juz kupujesz ciuszki, super, ja nie mam odwagi... super. Hmm moze po nast usg za tydz tez cos kupie a co, nie mozna byc pesymista
Lorelain: zszokowałaś mnie tymi sasiadami. bez komentarza
Kora30: ty tez z Krakowa? Ja mieszkam Zakamycze/Olszanica k.portu lotniczego, a Ty?
dzewelajna/minervaa: dawajcie znac jak tam po badaniu.Trzymam kciuki!
Nia: witaj!!
scharpnowaja:gratuluje silnej fasolinki! nie słyszałam zeby grupa krwi się zmieniała.
citrus zycze szybkiego powrotu do zdrowia
Mavika: tez biore euthyrox.A jaki miałas wynik TSH ze zalecono ci ten lek? robiłas badanie po zaciazeniu czy przed?
Mamolinka: sciskam Cie mocno! Trzymaj sie!!
Sorki dziewczyny jesli nie odp komus ale ciezko tylu osobom postaram sie czesciej zagladac to i bedzie latwiej kazdej odp. Uciekam po małego do przedszkola. Milego popoludnia!!
musisz mi koniecznie sprzedać przepis na to ciacho bo brzmi smakowicie i jak migdałowe to może mnie nie zmuli :-)