reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

ja to nie wiem jak z tym 2 tygodniami opieki...jak to sie zalatwia itd. moj chyba nie bierze....zarzucacie takimi tematami ze ja to jeszcze daleko w lesie wycjodzi na to:-/

eklerko coz...dobrze ze ilosc wod ok.Chociaz tyle.Oby wszystko bez komplikaxji przebiegalo bo kto wie jakie tam oni sziwne zagrywki jeszcze maja:-/

mnie brzuch napieprza jak na okres...troche mnie to irytuje..wolalabym konkrety jakiea:skurcze regularne itd a nie takie cos.... tylko przeszkadza a chyba za wiele nie daje....bo ja na dobra sprawe nie wiem czemu maja takie miesiaczkowe bole sluzyc?? uswiadomi mnie ktos??:-)

pol godziny stukalam w brzuch by obudzic mojego lenia...od wczoraj jakas leniwa sie zrobila.Wczesniej szalala tak ze bylo wisac z odleglosci 5 m ze lokator w brzuchu sie przemieszxza a od wxzoraj od czasu do czasu odstuknie i tyle..zwariuje

Ja tez smigam na spacer.W kurtce ze skory ktora niby MA BYC ODPIETA.:-)

reklama
cześć brzuchatki :happy:

Dziś dzień zapowiadał się pięknie, ale właśnie zaczyna prószyć śnieg:angry:

Zapo - ja sobie zamówiłam cieniutki na allegro, jakiś xxxxxxxxl (żartuję, ale duży) i się dopnę;-)

eklerka - może zdążysz jeszcze wrócić do Polski na poród?;-)
Mam nadzieję, że z Michałkiem już lepiej.

kartagina - wow, czujesz ją aż tak nisko:szok: No to nieźle sobie Mała wsadziła głowę. Wytrzymaj jeszcze, póki co.

Co do urlopu, to mój M nie ma szans. Pracuje u prywaciarza i jest albo praca albo do widzenia. Po urodzeniu Kuby wymusił dzień urlopu, bo ja rodziłam we czwartek. A od poniedziałku znów do pracy.
Na szczęście pomagała mi moja Mama.

Pamiętajcie, że dzieci teraz będą się coraz mniej ruszać, bo po prostu nie mają już tyle miejsca :tak:

Mój właśnie dziś ma śpiocha, ale nie będę go szturchać, żeby się nie wkurzał, niech się poprzeciąga po swojemu :sorry2:

dobryy witam ;) Dziś był pierwszy w tym sezonie car boot koło A3, taki mega wielgachny, na polu ;) Obkupiłam się jak zwykle, kupiłam sterylizator Aventa do miktofali, małej kubusiowe obrazki nad łóżeczko i kubusia maskotę, do tego bluzę z kapturem bo z ta pogodą nigdy nie wiadomo ;/ achhh no i dla siebie okaz sztuki orientu :p do mojej kolekcji ;)

Mój wariuje od rana:-D

Dzięki Wam uświadomiłam sobie, że mam wieeelki szlafrok, który albo zajmie 3/4 torby albo się wcale nie zmieści, więc weszłam na allegro żeby może zamówić sobie jakiś cienki, ale taki co by mi się przydał również po porodzie, oczywiście nie za drogi. Jakoś nie mogę się na nic zdecydować, jak mi się podoba to cena za wysoka jak cena dobra to szlafrok to kitu...

do mnie teście wpadli na godzinkę:) mama upiekła nam blachę ciasta! dobrych mam teściów!

leżę bo znów niemrawo się czuję- mała tak kopie w dółł że boli, a M zabrał dzieci na rowery. i dobrze, chwila spokoju!

reklama
Hej dziewczyny.U mnie bez zmian.To znaczy wieczorem skurcze sie nasilaly ale postanowilam isc spac.Dzisiaj od rana tez sie kurcze ale jakos tak nieregularnie...niby kilka razy na godzine ale jeden skurcz mocniejszy a nastepne 2-3 slabiutkie.Moja polozna stwierdzila,ze jak bede wiedziala,ze to juz to jechac.Niby moglabym sie podlaczyc pod ktg ale ja czuje przeciez ktore sa silne a ktore to rzadziaki jeszcze...Ja sie w kazdym razie na dzisiaj nie nastawiam wcale na dzisiaj ale mysle,ze to juz niedlugo :-)
A zaraz sie zabiore za doczytanie.Wybaczcie,ze tak pozno sie odzywam-mam nadzieje,ze sie nie martwilyscie.Ale to moj ukochany maz przy okazji odkurzania spierniczyl cale gniazdko w przedpokoju i musial powalczyc o przywrocenie go do zywych :-D Nie wiem jakim cudem mu sie to udalo-w sensie spierniczenia.Dobrze,ze operacja sie udala i pacjent przezyl...

Do góry