reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Opiekę wypisują w szpitalu ( z tego co pamiętam), ale to się mogło zmienić.

Eklerka dobrze, że wszystko jest ok. Ale słów mi wulgarnych w słowniku brakuje, żeby określić brytyjskie podejście do problemu pacjentów. Podziwiam, że zdecydowałaś się rodzić właśnie tam.
Jak Michaś?

Sembo jak po imprezce?

Ja zaraz zmykam na spacerek, bo słońce mnie zaszczyciło :-D

reklama
W nocy raz dostał lek przeciwgoraczkowy i 2 razy go przeczysciało ale nie wymiotowal teraz nie wiem jak z nim bo mężowi pewnie tel. się rozladowal i nie mogę się z nim połączyć. Ale za jakieś 10 min powinnam być w domu to zobaczymy. Już 3 dzień nic mi nie chce jeść ;( nawet flipsa, biszkopta, paluszka nie chce.

Zapo - ja niedawno dopiero dowiedziałam sie jakie mają podejście i strasznie żałuję i boję się porodu tu.. ze będą mnie tak samo odsyłać jak ta dziewczynę z która dzisiaj rozmawiałam.

Ostatnia edycja:
Julka hmm mi się wydaję że ten urlop dla taty to tylko trzeba złożyć dowód narodzenia dziecka ze szpitala,a nie że lekarz wypisuję coś jak L4,ale może się mylę:confused:

Eklerka strasznie się denerwuję jak z małym i jak z Tobą

Zapo ja to samo miałam ze szlafrokiem i zamieniłam na taki cieniutki

Sembo jak impreza?gdzie zdjęcia?

kurcze z tą pępowiną że może wylecieć to nie słyszałam,a jak mi wody odeszły to sobie spacerkiem przez pół Warszawy do szpitala poszłam:szok:

wczoraj z moim R. temat wesela bo On jedzie,więc się pytam czy jak akurat rodzić będę to też pojedzie na wesele czy ze mną na porodówkę,odp " nie no z Tobą,ale potem Ci się oberwie..." a potem się pyta "a co jak jeszcze rodzić nie zaczniesz?" to mówię,to pojadę z Tobą:-D

Ostatnia edycja:
Zapo ja też,ale w tym grubym też bym się nie dopięła a jeszcze się spociła:baffled:

sms od Eljar
"Witam.Kolejna nocmineła spokojnie.Iza budzi się częściej i wypija mniejsze porcje,Tomek zupełnie odwrotnie.Zaczyna się żółtaczka ,więc pewnie będą się opalać pod lampami..A a już o wiele lepiej,tylko dostałam jakiegoś uczulenia nie wiem od czego.Na pewno wcześniej niż w środę nie wrócimy.Miłego dzionka."

noirel wniosek o ten urlop to chyba u pracodawcy sie składa ale jest jeszcze 2tyg L4 na opiekę nad dzieckiem w połogu żony czy jakoś tak ale nie mam pojęcia kto ma to wypisać

Łoooooooo matko, moja Gabryśka takie tańce wyprawia, że mi tu zaraz przez pępek wylezie :szok::szok::szok: szalone to dziecię :no:

Eklerka koniecznie daj znać jak Michaś.

Zapo ja też mam tylko taki gruby polarowy nooooo i on mi też pół torby zamie.

reklama
moje dziecko za to od wczoraj jakoś za spokojne mi się wydaje i zaczyna mnie to martwić. rusza się jak ją podpuszczę za to czkawkę już 2 razy od rana miała:baffled:
Może ją lekami albo majerankiem naćpałam:dry: w końcu nie ma jak dobre zioło:dry::-D

Do góry