reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Sluchajcie nie przeszlo mi niby w kapieli.Wzielam ostatnia no-spe posiadana na stanie.Nie czuje sie ani troche zeby to mialo byc "juz"...:sorry2:
Sembo ty masz tyle energii,ze ja na jego miejscu wolalabym sie nie narazac :-D W pysk wylapac mozna jesli jego slowa maja odniesienie w rzeczywistosci i hormonki tez buzuja :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mam spisane.Ale chyba sie obejdzie bez porodowki.Nieregularne bardzo sa wiec nie spodziewam sie.Niby mi lekarz mowi,ze wszystko gotowe...ale jakos calkiem z tropu mnie zbilo ze bez przerwy cos sie dzieje :szok: No nic...lezem sobieeem.
Zapo na razie co jakies 14-18 minut.Tylko ze juz ze 3 godziny.Niby jak wzielam ta no-spe i poleguje to nie przybieraja na sile.Ale ze w wannie tez mialam to sie zdrzaznilam nieco-przyznaje...

Kurna no, teoretycznie jesteś w 37. tygodniu, więc wszystko jest możliwe. Leż z tyłkiem i obserwuj, a jeśli to JUŻ, to i tak siłą woli porodu nie zatrzymasz :-p

no i witam sie wieczorem.
po zakupach az milo:-)
a co tu u nas slychac??

aa mdla sie kurczy albo nie... masz skonczone 36 tyg. wiec bez paniki:-)
Elajar to super!!!ze powoli dochodzicie do siebie:-) wycaluj maluchy ode mnie:-*
niby was doczytalam ale umknelo mi juz co tu jeszcze.....

Ja zmexzona az milo_Oby sie przelozylo na zdrowy sen i spokojna noc:-) Bo dzisiejszej to troche dreptalam jak nie do wc to do kuchni sie napic i tak z 20 kursow..

Mam spisane.Ale chyba sie obejdzie bez porodowki.Nieregularne bardzo sa wiec nie spodziewam sie.Niby mi lekarz mowi,ze wszystko gotowe...ale jakos calkiem z tropu mnie zbilo ze bez przerwy cos sie dzieje :szok: No nic...lezem sobieeem.
Zapo na razie co jakies 14-18 minut.Tylko ze juz ze 3 godziny.Niby jak wzielam ta no-spe i poleguje to nie przybieraja na sile.Ale ze w wannie tez mialam to sie zdrzaznilam nieco-przyznaje...

co 14-18 minut to juz sporo, dzwonilas do swojej poloznej? jakby co przejedz sie na porodowke podlacza do ctg na pol godziny i bedziesz wiedziala co i jak (na poczatku marca tez tak bylam)

reklama
i ja powróciłam wieczorkowo,

byłam prawie cały dzien na sciance wspinaczkowej z mężem, ale tylko towarzysko, bo byli jego koledzy też z dziewczynami wiec sobie poplotkowałyśmy a chłopcy się wspinali. I wydaje mi się że wyszłam z tej ścianki najbardziej zmęczona z nich wszystkich.
Później zakupy w kauflandzie i padam na pysk.
Mdła dobrze Nia mówi, przejedz się na ktg niech sprawdzą co i jak.

Do góry