Mdła - haha ja właśnie z takimi objawami na porodówkę trafiłam, ale po 2-3 godzinach wszystko ustało. Kazali albo na patologię albo oksytocynę podpiąć. Wybrałam oxy i poszło jak z bicza... ale póki możesz, siedź w domu bo ja już byłam po terminie to wypuścić do domu mnie nie chcieli. No to czekamy jak się akcja rozwinie
reklama
Noelle1986
Fanka BB :)
moze faktycznie mdla podjedz na ktg bo tak mozesz sie zastanawiac i z dwa tygodnie czy to to;-) u jednych to juz "cos" u innych zupelnie nic.W sumie jak dzialasz i z lekami i z prysznicem i za duzo to nie daje to jedz.Na pewno nie zaszkodzi sprawdzic!!:-)
U mnie szpital specyficzny.Nie ma opcji przyjsc i zrobic ktg.Panuje tam zasada:jestes w ciazy-cos ci jest to do przyjecia na oddzial...:-/
wikki w pierwszej chwili to mi szczeka opadla...myslalam ze ty po tych sciankach smigalas;-) hehe...
U mnie szpital specyficzny.Nie ma opcji przyjsc i zrobic ktg.Panuje tam zasada:jestes w ciazy-cos ci jest to do przyjecia na oddzial...:-/
wikki w pierwszej chwili to mi szczeka opadla...myslalam ze ty po tych sciankach smigalas;-) hehe...
kurcze już sama nie wiem gdzie wrzucać te sms od Eljar,bo co najważniejsze to chyba poszło,a teraz nie będę chyba ładować w szpitalny tylko tu wrzucę
od Eljar
"Dowiedziałam się dziś,że mogłam nie przeżyć tego porodu,bo miałam na macicy ogromne żylaki.Na szczęście cc przeprowadził znajomy,bardzo doświadczony lekarz i skończyło się dobrze.Pozdrawiamy"
i postara się wrzucić zdjęcia dzieci dziś:-)
od Eljar
"Dowiedziałam się dziś,że mogłam nie przeżyć tego porodu,bo miałam na macicy ogromne żylaki.Na szczęście cc przeprowadził znajomy,bardzo doświadczony lekarz i skończyło się dobrze.Pozdrawiamy"
i postara się wrzucić zdjęcia dzieci dziś:-)
Noelle1986
hehehe..wikki..wiesz jak to jest z moim pomyslunkiem obecnie;-) ledwo nadazam;-) jakas zacma ciazowa xzy cos:-/
Ciekawe czy ta wiosna co ja od poniedzialku zapowiadaja faktycznie nastanie.....
Elajar los czuwal nad toba ze zrobili cc!!!bardzo dobrze!!!!:-*
Ciekawe czy ta wiosna co ja od poniedzialku zapowiadaja faktycznie nastanie.....
Elajar los czuwal nad toba ze zrobili cc!!!bardzo dobrze!!!!:-*
Ostatnia edycja:
Rany, jak mnie brzuch boli. Nie wiem, czy to można nazwać skurczami, chyba nie, raczej ból jak na okres. Zażyłam 2x magnez i 2x nospę, może mi przejdzie...
W dodatku Mała rozpycha się jak szalona i zaraz mi chyba pęknie blizna w pępku
Wow, ale wiadomości od Elajar Nie wiedziałam, że na macicy też mogą być żylaki... Wygrała los na loterii, że jej to cc robili
W dodatku Mała rozpycha się jak szalona i zaraz mi chyba pęknie blizna w pępku
Wow, ale wiadomości od Elajar Nie wiedziałam, że na macicy też mogą być żylaki... Wygrała los na loterii, że jej to cc robili
Ostatnia edycja:
a wiecie o czym dzisiaj pomyślałam? Ja jestem nastawiona na poród pod koniec maja - więc ciuszki mam typowo "letnie" + kilka sztuk cieplejszych sweterków/spodenek.
Elajar już urodziła więc nie obejdzie się u niej bez dwóch kombinezonów zimowych A okres taki, że dzieci założą je raz, może dwa i przyjdzie wiosna/lato i kombinezony w odstawkę.
Elajar już urodziła więc nie obejdzie się u niej bez dwóch kombinezonów zimowych A okres taki, że dzieci założą je raz, może dwa i przyjdzie wiosna/lato i kombinezony w odstawkę.
Noelle1986
fiolkowa oby pomogly leki.Mnie tez lapia takie miesiaczkowe bole ale takie marne ze nawet szkoda wspominac...
ja mam kombinezon zimowy.W spadku po corce kolezanki.Wiec jakby moje dziecko z laski swojej juz chcialo sie urodzic to jestem w gotowosci;-)
ja mam kombinezon zimowy.W spadku po corce kolezanki.Wiec jakby moje dziecko z laski swojej juz chcialo sie urodzic to jestem w gotowosci;-)
reklama
wiolonczela42
U mnie bóle okresowe od dawna, ale nic sie nie dzieje jak twiedzi gin, ani szyjka się nie skraca, ani nic, a boli jak diabli czasami, może ja taka wrażliwa na ból, choć zęby leczyłam kanałowo bez znieczulenia więc nie jest z tym moim odczuwaniem bólu chyba najgorzej.
Dziewczyny ilu litrowe torby pakujecie do szpitala , bo nie chciałabym zakupić ani za dużej ani za malej i w sumie nie wiem jaką kupić, a 5 toreb tez nie chce brac
Dziewczyny ilu litrowe torby pakujecie do szpitala , bo nie chciałabym zakupić ani za dużej ani za malej i w sumie nie wiem jaką kupić, a 5 toreb tez nie chce brac
Podziel się: