reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Aniaczek no jakoś dał radę;-) co prawda nasza Ada będzie miała wanienkę w kolorze różowym odcień wściekle majtkowy ale cóż...:-D
Kupię jakieś kolorowe naklejki na allegro, okleję i będzie git:-)
Ninnette mnie żebra wogóle w tej ciązy nie bolały za to w kroku boli i kłuje jakby mnie ktoś skopał:confused:

reklama
Wiecie, jak wyglądamy? Wiecie, jak brzmią nasze rozmowy? O tak:

757px-Old_Ladies.jpg OldLady_xlarge.jpeg mean-old-lady.jpg

Załączniki

• 757px-Old_Ladies.jpg
    757px-Old_Ladies.jpg
    47,8 KB · Wyświetleń: 23
  • OldLady_xlarge.jpeg
    OldLady_xlarge.jpeg
    21,2 KB · Wyświetleń: 20
  • mean-old-lady.jpg
    mean-old-lady.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 22
natalia_bis mnie w kroku też boli, ale mniej niż żebra, ale tam to sobie tłumaczę, że więzadła, że ciężko i ma prawo boleć ;-) ale dla żeber wytłumaczenia nie mam :baffled:
dobrze, że będzie miała wanienkę, my jeszcze nie mamy i jakoś się nam nie składa do jej zakupu :-D

citrus nie no chyba nie może jeszcze być z nami aż tak źle :-D

Ja dokladnie sie tak czuje jak stara zniedołężniała staruszka :angry:
Problem z :
- moczem
- zaparciami
- nogami
- kroczem
i do tego wygladam jak krowa a chodze jak kaczka :angry:

Obawiam sie,ze moze i,co gorsza,JEST z nami az tak zle :-D

Dostalam przesliczne tulipany od meza :-) Wczoraj byly jeszcze w pakach a dzisiaj zaczely rozkwitac i ciesze sie nimi jak dziecko.

Leje sobie wode wlasnie bo brzuchol mi sie stawia strasznie.Co chwilke doslownie.Juz mnie wk****a bo sie ruszac nie moge.Mysle,ze po kapieli przejdzie i bede mogla wrocic do porzadkow bo maz juz opony na letnie wymienil i konczy sprzatac auto w srodku a ja nadal w czarnej d***e jestem.A fe!

Sembo rzadzi! :-D

reklama
Ninnete zebra bolą bo macica się rozrosla i się w nie wbija. Tsk moja gin mi to tłumaczy. Mnie już zebra mniej. Chyba brzuch się ciut obniżył. Tylko ts skóra. ..

Dobra! Zrobil się słoń na bóstwo-jedziemy do obi i Tesco.

Do góry