reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Ninnette my musieliśmy wszystko w ten weekend na gwałtu załatwić/ dokupić bo jak mnie lekarka nastraszyła, że wiele już nie pociagnę w dwupaku to wolę jeszcze z własnego łóżka kupować niż z porodowego:-)

reklama
Ninnette jakoś sobie spacjalnie nie radzę z tymi pieczeniami, bo teraz mnie łapią tak na 15 minut i jakoś się rozchodzi, wcześniej czyli około 2-3 tygodni temu piekło częściej i dłużej, ale też nie znalazłam na to sposobu. Może troche ciepła woda łagodziła.

Natalia_bis mam podobnie z tymi zakupami, troszkę kupiliśmy w sklepie stacjonarnym w tym tygodniu, troszkę zamówiłam na allegro i mam wrażenie, że takie najważniejsze już mamy. Oczywiście dużo by wymieniać czego jeszcze nie mamy, ale są to rzeczy bez których da się obejść w pierwszych dniach, tygodniach.

Citrus tak takie koło emerytek jak najbardziej do nas pasuje :-D

Jestem dziś cały czas głodna i pije jak stary dziad na kacu!

Leje sobie wode wlasnie bo brzuchol mi sie stawia strasznie.Co chwilke doslownie.Juz mnie wk****a bo sie ruszac nie moge.Mysle,ze po kapieli przejdzie i bede mogla wrocic do porzadkow bo maz juz opony na letnie wymienil i konczy sprzatac auto w srodku a ja nadal w czarnej d***e jestem.A fe!

Sembo rzadzi! :-D

No no ty jeszcze poczekaj z 4 dni :-D

Ja tam siebie wśród tych babć nie widzę. Wszystkie za szczupłe i za ruchliwe :rolleyes2:

A robi mi listewki. No nie wierzę normalnie :-D

Coś wam miałam jeszcze napisać, ale mi wyleciało.

Aniaczek dokładnie. Co dałam radę to zamówiłam na allegro. We wtorek jeszcze musimy paczke ze sklepu odebrać no chyba że mnie już w szpitalu zostawią.

Co ile można tą herbatkę majrankową pić? Ja już pierwszą porcję pochłonęłam i przyznaję, że z odrobiną miodu nawet znośne do picia:happy2:

natalia_bis ja zobaczę co mi w środę lekarz powie, jak też tak nastraszy to pewnie się zmobilizujemy i pokupujemy już do końca wszystko :)

nanu ale to tylko po jednej stronie by się wbijała? bo tylko po lewo boli, po prawej stronie nie czuje nic oprócz kopniaków Małej :D

Zapo to nie odparzenie. W sumie to na skórze w ogóle tego nie widać. Tylko jak brzuch wisi że tak powiem to w tym miejscu (gora brzucha pod cycami) skóra jest najbardziej naciagnieta. Az boli. .. mimo smarowania. .

Ninnete zebra bolą bo macica się rozrosla i się w nie wbija. Tsk moja gin mi to tłumaczy. Mnie już zebra mniej. Chyba brzuch się ciut obniżył. Tylko ts skóra. ..

Dobra! Zrobil się słoń na bóstwo-jedziemy do obi i Tesco.

Mam to samo!
Nanulika ma rację, to wynik podnoszenie i zwiększania się macicy:sorry2: raczej na to nic nie pomoże, ja próbuję zmieniać pozycję, np chwilkę leże na plecach, wtedy brzuch i macica inaczej się rozkłada , no i lekko masuję, ale myślę że to może trwać do 36tc:confused2:pewnie to wina naszej budowy ciała i nie zwalczymy tego w 100%:sorry2:

reklama
buahahaha dziewczyny normalnie ju mejd maj dej :D uśmiałam się i humor mi poprawiłyście bo już byłam bliska płaczu.

mój kochany mąż przyszedł z pracy i gra sobie na kompie podczas kiedy ja wychodze z siebie i staje obok z tym całym bejbi szałerem. Jak go opierdzieliłam to zaczął swoja gadke o hormonach, o tym jak to ja sie go o wszystko czepiam i jaka jestem nie miła. I powiedział że jak sie tak denerwuje gośćmi to po co ich zapraszam... No w ryj tylko dać!!!!!!!!! Czasem ma takie dni że rozwód mi po głowie chodzi ...

Mała chyba wyczuła że się dla niej impreza kręci i daje czadu tak że brzuch mi cały chodzi, a kwasy z żołądka w gardle mam. Niech ona już będzie duża żebym miała z kim na ojca nadawać...

Do góry