natalia_bis
Fanka BB :)
Ninnette my musieliśmy wszystko w ten weekend na gwałtu załatwić/ dokupić bo jak mnie lekarka nastraszyła, że wiele już nie pociagnę w dwupaku to wolę jeszcze z własnego łóżka kupować niż z porodowego:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leje sobie wode wlasnie bo brzuchol mi sie stawia strasznie.Co chwilke doslownie.Juz mnie wk****a bo sie ruszac nie moge.Mysle,ze po kapieli przejdzie i bede mogla wrocic do porzadkow bo maz juz opony na letnie wymienil i konczy sprzatac auto w srodku a ja nadal w czarnej d***e jestem.A fe!
Sembo rzadzi!
Zapo to nie odparzenie. W sumie to na skórze w ogóle tego nie widać. Tylko jak brzuch wisi że tak powiem to w tym miejscu (gora brzucha pod cycami) skóra jest najbardziej naciagnieta. Az boli. .. mimo smarowania. .
Ninnete zebra bolą bo macica się rozrosla i się w nie wbija. Tsk moja gin mi to tłumaczy. Mnie już zebra mniej. Chyba brzuch się ciut obniżył. Tylko ts skóra. ..
Dobra! Zrobil się słoń na bóstwo-jedziemy do obi i Tesco.
nie zawsze się obniża... ja rodziłam po terminie a na porodówce biegałam z brzuchem w chmurach nic a nic mi nie opadł.podobno po 36tc się brzuszek może zacząć obniżać, a wtedy ucisk na żebra i płuca mniejszy;-)