reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Ale fajnie że dzidziolki już sa:) zobaczyły zimę jeszcze :) Ale mi się dziś nic nie chce , masakra jakaś, jak tak ogladam wasze suwaczki to widzę , że godziny zero zbliżają się wielkimi krokami, a ja jeszcze nie poprałam, własciwie niewiele zrobione mam, chciałam by mąż pomalował, jakiś remont kuchni a tu nic :( pokoje pozamieniać a mam zero chęci. W poprzedniej ciązy dwa miesiące wczesniej miałam wszystko gotowe, ale proszek już kupiłam , może dziś zakupy na allegro

reklama
Ja wczoraj uświadomiłam A. ile ma jeszcze do zrobienia. Chyba się chłopak podłamał. No ale jutro będzie walczył - nie ma wyboru bo zostało 10 dni :szok:

Ja mogę, ale muszę mieć kogoś na zastępstwo, bo jeśli sama się pójdę rozpakowywać, to przecież do cholery jakaś babka musi mnie zastąpić, żeby napisać o cytrynowym dziecku :-D

Nia gratuluję pozytywnych wyników! Widzisz dałaś radę i to na dobre oceny!

No to dziewczyny kolejna 2 na świecie, będzie się działo :-D

Ja mogę, ale muszę mieć kogoś na zastępstwo, bo jeśli sama się pójdę rozpakowywać, to przecież do cholery jakaś babka musi mnie zastąpić, żeby napisać o cytrynowym dziecku :-D

Edytować będziesz mogła ty i moderatorki (czyli Biedronka i ja)

Jak założysz temat to ja go przeniosę "do góry" imożesz uzupełniac :-)

a ja się wzięłam za szydełkową poszewkę na 1 z 3 poduszek zakupionych w IKEA i masakrę wzór sobie wymyśliłam:szok:
ale tak mi się podoba.... bavarian crochet

reklama
Już jestem. Bylismy z małym u lekarza i nic nam nie zaradził NIC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
POWIEDZIAŁ ZE TO REAKCJA ORGANIZMU PO SZCZEPIENIU
żebym mu podawała płyny bo to najważniejsze.
Michał zarzygał im tam cały gabinet.. mimo to nie przejeli sie tym ;/ na szczeście zajechalismy do domu i w domu zaczął sie normalnie bawić nie wymiotuje jak narazie nie ma biegunki i już ładnie wygląda na twarzy. Dałam mu pół kubka coli wygazowanej może to przez to?

tak w ogóle nie potrzebnie go zaszczepiłam i żałuję... dostał 3 dni temu drugą dawkę mmr (odra, różyczka, świnka) w polsce drugą dawke dostaje się na 10 lat, a on dostał na 2,5 roczku. Bo tutaj mają taki kalendarz szczepień... kurde oczytałam sie o tej szczepionce ze autyzm może wywołać itd. ale wszytkie szczepienia z polski pokazałam i przepisała do angielkiej książeczki, wiec nie wszczepili by czegos co by mu miało zaszkodzić.. sama nie wiem już co o tym myslec.

SUPER NARESZCIE WIEŚCI OD ELAJAR

Do góry