reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Nia brawo!Masz co swietowac! :-D

Cytryn gratuluje zakupow!Najwazniejsze,ze sie jednak udalo :-)

Dzisiaj normalnie wszystkie drogi znacze trescia zoladka.A mialam troche do zrobienia wiec sie naznaczylam nieco.Ja sie ciesze,ze u nas wszystko przygotowane.Jeszcze w poniedzialek maja przyjsc butelki.Do sterylizatora i komplet bedzie...
Maz jeszcze musi dokladnie poodkurzac i posprzatac auto.W tej chwili myje okna-zuch chlopak.;-)
Jeszcze tylko troche i przejda te cholerne mdlosci(po 9 miesiacach chyba najwyzszy czas),bole,zniedoleznienie psycho-ruchowe...B. chodzi i wszystkim opowiada,ze bede rodzic w niedziele w nocy.Skad u niego nagle takie widzimisie?

Eklerka duzo zdrowka dla synka!Oby jak najszybciej mu przeszlo!

Ostatnia edycja:
Zapo w Anglii jak pójdziesz ze złamaniem do lekarza to każe ci łykać paracetamol :D

citrus z tego co pamietam Sonia miała 10/10 a Fabian 9/10 i ważyli chyba po 780g jakoś :>

Eklerka picie po łyżeczce bo inaczej będzie wam wymiotował bez końca!!! i orsalit albo inny żeby uzupełniać elektrolity w razie odwodnienia!!! powinien wypić więcej niż oddaje...

Framama ja myślę że cola tak, ale nie dla takich maluchów, ja bym nie dała...

a ja myślę że przy autyźmie trzeba uważać na szczepionki!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja bym zwlekała ze 3 lata zanim bym się zdecydowała! Moja sąsiadka zza ściany ma u córki stwierdzony autyzm poszczepienny- córa cofała się w tym czego się nauczyła po każdej szczepionce bo niszczył się ukł nerwowy!!!!!!! nie ma co tylko pocieszać że będzie dobrze!! trzeba się nad takimi rzeczami dobrze zastanawiać!! mimo wszystko mam nadzieję że Michasiowi nic nie będzie!

Cześć dziewczynki :-)

Walczę z anginą ropną... :-( zaczęło się w poniedziałek wieczór... we wtorek byłam zmuszona iść do lekarza bo piekielnie bolało mnie gardło... dostałam antybiotyk (bo już teraz mogę go przyjmować, a ważne dla lekarza było, abym szybko doszła do siebie) Teraz już jest w miarę ok, ale strasznie męczy mnie katar :baffled:

Byłam wczoraj u gastrologa bo zaostrzyła mi się choroba wrzodowa na jelicie grubym i 17 kwietnia mam wizytę kontrolną i wtedy wyda mi opinie odnośnie porodu... czy będę mogła rodzić sn czy w grę wchodzi tylko cc...

Eklerka u mojej sis w Canadzie też twierdzą że autyzm nie ma nic wspólnego ze szczepionkami i ja w to wierzę,a że czasami faktycznie dzieci gorzej reagują to tego nie da si wykluczyć.oby już było wszystko dobrze,a trochę coli mu nie zaszkodzi a też uważam że dobrze działa na taki stan

Cytrynka napisz na fb do Kai może ci napisze dokładnie, bo ja też nie pamiętam. A ona teraz kompa nie ma, więc pewnie na forum nie wejdzie.

Ja o szczepieniach już kiedyś się wypowiadałam. Nie wiem co lepsze/gorsze. Ale strach myśleć :no:

reklama
noirel tak się mói i wierzy dopóki nie dotknie to twojego dziecka, oczywiście NIKOMU!!!!!!!!!!! nie życzę. ja odłożyłam wszystkie szczepienia o 2,5 roku, straszyli mnie sądem ale nie żałuję ani trochę tej decyzji!!!

Do góry