reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Nia, gratulacje zdanego egzaminu:yes: i podziwiam że z nauką dałaś radę, bo jak wiemy w tym stanie to kiepsko funkcjonujemy:eek:

Eklerka, oby synkowi przeszło!

Sun7
, o matko! nie miało cię kiedy zaatakować to cholerstwo??:baffled: i jeszcze jelita.. olaboga:crazy: trzymaj się kochana !
citrus,
fajnie ten nowy wątek zrobiłaś, taki optymistyczny z tymi dzieciaczkami:tak:

reklama
ja szczepiłam i też nie żałuję bo może właśnie szczepionka ocaliła córkę przed zarażeniem się i długim pobytem w szpitalu,moja szczepionka niestety straciła działanie:-(

wziełam słuchawki od starego ciśnieniomierza i próbowaliśmy wysłuchać serduszko Kacpra,ale udało się jedynie bulgotanie wody usłyszeć i chyba szum przepływającej krwi bo takie szum-szum:-)

j-ulka no na wrzody jelita grubego choruję od 15 lat tak więc to mnie jakoś nie dziwi... no ale ta cholerna angina :baffled: ale tak jak już pisałam jest już dużo lepiej.... gdyby nie ten katar to byłoby super...

Sun - łojezu, ale Cię dopadło... zdrówka życzę!

citrus - fajne bobasy znalazłaś:-)

noirel - chyba trzeba mieć bardzo wprawne ucho, żeby przez stetoskop coś usłyszeć;-)

Ostatnia edycja:
noirel tak się mói i wierzy dopóki nie dotknie to twojego dziecka, oczywiście NIKOMU!!!!!!!!!!! nie życzę. ja odłożyłam wszystkie szczepienia o 2,5 roku, straszyli mnie sądem ale nie żałuję ani trochę tej decyzji!!!
A dlaczego akurat o 2.5 roku?
Wszystkie absolutnie?

Sun współczuję i dużo zdrówka życzę!

Fiołkowa no serca nie słychać,ale chyba ten szum-szum to przepływ krwi w pępowinie,bo to taki odgłos pompowania...i słychać tylko niziutko po prawej stronie,prawie w pachwinie:-D

Sun wspolczuje cos angina wszechobecna u mnie w domu juz 3 choruje,izoluje siebie i synka jak moge zeby tez sie nie zarazic.

Eklerka oby szybko przeszlo malemu i juz sie nie meczyl.

Nia gratulacje zdanego egzaminu;-)

Citrus bobaski super a jeszcze jak parka blizniakow otwieraja to fajnie wyglada:-)

Noirel moze akurat nie trafilas na serduszko bo tak to wydaje mi sie powinno cos niecos slyszec:confused:

zapo wszystkie oprócz tej którą się podaje od razu przy porodzie bo nie miałam na to wpływu. I przed operacją miał podaną żółtaczkową bo by mu implantu nie wszczepili.
wiele razy usłyszałam od lekarzy i rehabilitantów o osobistym zwycięstwie które zdobyłam dzięki tej decyzji!:-)

noirel kochana jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia i każdy rodzic ma swoją intuicję!! I DOBRZE:)

reklama
Do góry