reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Noelle wizytuję w poniedziałek ale zapewne nie będzie to wizyta z USG, dopiero się umówię muszę iść 15.04 po zwolnienie więc może wtedy zrobi, ale Mała napewno urosła bo czuję jej ciężar :) mam nadzieje, że do 3 kg dobije do końca ciąży :) Twoja tez ładnie przybrała. A kiedy Ty masz kontrolę?

reklama
witam,
musze przyznac ze doczytac musze wieczorem, gdyz zaraz do lekarza, jakis bialy nalot mi sie pojawil na jezyku i boje czy to to jakies bakterie czy moze tylko od tabletek ktore biore gdyz nie swedzi ani nic
zdalam tez pierwszy z egzaminow konczacych :) 1,3 :) wiec jestem z siebie dumna :)
(u nas oceny sa odwrotnie niz w pl)

pojawie sie z wieczora

marciosz - teoretycznie do ukończenia 37 tc jest wcześniak, ale po 36 to już na pewno podchodzi się indywidualnie wg wagi dziecka i ilości punktów Apgar

A Wy nie wymagajcie od Elajar szybkich wieści po cc, bo przecież musi dojść do siebie :tak:

Sembo a masz jakiś pomysł czym można zastąpić polar typu Minky? Bo ja szukam i szukam i mi się pomysły kończą. A na minky troszkę mi kasy szkoda.

zapo ja bym zrobiła z kocyka polarowego z IKEA
POLARVIDE Pled - czerwony - IKEA

ja mam z niego przesłonki szybek w regale i wczoraj wszywałam do koszyczka - miły w dotyku, może bez faktury minki ale za to w dobrej cenie:p

albo tu:

Polimex

Uff. Ocieram pot z czoła. Ostatnie dwie godziny spędziłam na Allegro robiąc zakupy i zmęczyłam się bardziej, niż gdybym była w sklepie. Ale kupiłam w końcu komodę dla Mateusza, materac do łóżeczka i przewijak. Zmęczyłam się jak koń po westernie... :eek:

Chmurka, jeszcze mi powiedz, że się na Zaspie spotkamy! :-D

Nanu do Ikea już raczej nie pojadę, więc zostają mi sklepy internetowe. No i jak na razie tez zwykły polar, bo żadne inne materiały jakoś mi nie pasują.
Ale może ktoś ma jakies sugestie na które nie wpadłam :-D Pomroczność ciążowa. Same wiecie :-D

reklama
Do góry