Noelle wizytuję w poniedziałek ale zapewne nie będzie to wizyta z USG, dopiero się umówię muszę iść 15.04 po zwolnienie więc może wtedy zrobi, ale Mała napewno urosła bo czuję jej ciężar mam nadzieje, że do 3 kg dobije do końca ciąży Twoja tez ładnie przybrała. A kiedy Ty masz kontrolę?
reklama
Nia
Fanka BB :)
witam,
musze przyznac ze doczytac musze wieczorem, gdyz zaraz do lekarza, jakis bialy nalot mi sie pojawil na jezyku i boje czy to to jakies bakterie czy moze tylko od tabletek ktore biore gdyz nie swedzi ani nic
zdalam tez pierwszy z egzaminow konczacych 1,3 wiec jestem z siebie dumna
(u nas oceny sa odwrotnie niz w pl)
pojawie sie z wieczora
musze przyznac ze doczytac musze wieczorem, gdyz zaraz do lekarza, jakis bialy nalot mi sie pojawil na jezyku i boje czy to to jakies bakterie czy moze tylko od tabletek ktore biore gdyz nie swedzi ani nic
zdalam tez pierwszy z egzaminow konczacych 1,3 wiec jestem z siebie dumna
(u nas oceny sa odwrotnie niz w pl)
pojawie sie z wieczora
marciosz - teoretycznie do ukończenia 37 tc jest wcześniak, ale po 36 to już na pewno podchodzi się indywidualnie wg wagi dziecka i ilości punktów Apgar
A Wy nie wymagajcie od Elajar szybkich wieści po cc, bo przecież musi dojść do siebie
A Wy nie wymagajcie od Elajar szybkich wieści po cc, bo przecież musi dojść do siebie
Sembo a masz jakiś pomysł czym można zastąpić polar typu Minky? Bo ja szukam i szukam i mi się pomysły kończą. A na minky troszkę mi kasy szkoda.
zapo ja bym zrobiła z kocyka polarowego z IKEA
POLARVIDE Pled - czerwony - IKEA
ja mam z niego przesłonki szybek w regale i wczoraj wszywałam do koszyczka - miły w dotyku, może bez faktury minki ale za to w dobrej cenie
albo tu:
Polimex
citrus
Uff. Ocieram pot z czoła. Ostatnie dwie godziny spędziłam na Allegro robiąc zakupy i zmęczyłam się bardziej, niż gdybym była w sklepie. Ale kupiłam w końcu komodę dla Mateusza, materac do łóżeczka i przewijak. Zmęczyłam się jak koń po westernie...
Chmurka, jeszcze mi powiedz, że się na Zaspie spotkamy!
Chmurka, jeszcze mi powiedz, że się na Zaspie spotkamy!
sembonzakura
w 9 miesiącu nie mówi się o wcześniactwie tylko o porodzie przedterminowym
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nanu do Ikea już raczej nie pojadę, więc zostają mi sklepy internetowe. No i jak na razie tez zwykły polar, bo żadne inne materiały jakoś mi nie pasują.
Ale może ktoś ma jakies sugestie na które nie wpadłam Pomroczność ciążowa. Same wiecie
Ale może ktoś ma jakies sugestie na które nie wpadłam Pomroczność ciążowa. Same wiecie
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Nia super, że masz egzamin za sobą. Gratuluję.
Igora tak nosi, że zaraz wyjdę z siebie.
Igora tak nosi, że zaraz wyjdę z siebie.
Podziel się: