reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Eeeeejjjj ciekawe jak tam nasze blizniole nowe....

Własnie byl u mnie kurier i przyniosl mi przescieradla. Tak sie zastanawialam nad tym do wozka, ale ciesze sie w sumie, ze je zamowilam;) Kosztowalo chyba 7zl, a nie bede miala dylematu na czym dzidziola polozyc w wozku i nie upoci sie jak bedzie goraco;)

reklama
Noelle wsółczuje tych mdłości :/

Zapo śliczny kocyk, ja chcę taki !!! ale mógłby być 4 razy tańszy :)

Eklerka trzymam kciuki za Michalka, może to jelitówka :/
No a cały czas czekam na wieści od Elajar ale coś cisza...

No właśnie ja dlatego postanowiłam uszyć. Tylko nie wiem czym to minky zastąpić, bo to nawet z metra kupowane wychodzi strasznie drogo.

elajar pewnie dochodzi do siebie.Zapewne wszystko dobrze &&&!!
wikki a kiedy ty wizytujesz? mala ostatnio ladnie juz wazyla:-) bo ja juz oxzywiscie xzekam na swoja wizyte i licze.ze.mloda ladnie rosnie a jie znowu beda mnie straszyc:-/

pewnie śpi dziewczyna albo się dobudza jeszcze ;) na pewno jest ok!

wow Zapo cena jest zawrotna. Taka faktura materiału jak ma być to musisz kupić dokładnie taki polar, ale zawsze możesz kupić zwykły polarek... Nie wiem zbyt gdzie w Pl ale w Uk w Primarku są kocyki polarkowe za 4funty...

dołączam do leżakujących... ale już niedługo więc nie jest źle. Nie wiem czy to Mikołaj się tak spieszy czy moja macica go wygania.
Czuje się jakby mnie walec kilka razy przejechał.

Też kupiłam prześcieradło do wózka na allegro. Tanie a nie trzeba będzie się użerać ze ściąganiem tego wózkowego.

Ja też co chwilę sprawdzam czy są wieści od mamusi naszych drugich bliźniaków.
Dziewczyny, a dziecko urodzone po ukończonym 36 tygodniu jest wcześniakiem?

reklama
Do góry