reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

dziś nadszedł TEN dzień i muszę wyszorować piekarnik. Odkłądałam to miesiącami ale teraz już taki dym leci przy nagrzewaniu że musze to zrobić przed pieczeniem ciasta i babeczek na jutro ;/ macie jakieś sprawdzone porady?

reklama
Kartagina no i niech walczą, kasa zawsze się przyda.
Fiołkowa współczuję bólu i problemów z zębem.
Sembo ja uzywam takiego specjalnego środka do grila i piekarników. Jest mega żrący, ale czyści rewelacyjnie.

Muszę coś na obiad wymyslić a tak mi się nie chce.

A co do humorów to aż się boję co będzie potem. Jak zaczną mi szaleć, to może być jeszcze gorzej. Biedne te moje chłopaki, bo ryczę na nich okrutnie :-(

dokładnie ja też używam tych do grilla i na ogół zanim zaczynam czyścić trochę podgrzewam piekarnik - lepiej schodzi:)))

ja obiad mam dziś z głowy bo S gdzieś w trasie zje a w zamrażarce mam pierogi z truskawkami więc tylko ugotuję jak zgłodnieję...

fiołkowa ja już się nie martwię, wczoraj zdjęłam kombinezon dla malutkiej więc niech się dzieje co chce, choćbym i dziś miała rodzić!!!! tylko że jakoś mnie przeczucia łapią że ja naprawdę tego terminu doczekam, a już na pewno zdjęcia szwu i pessara w 37!:szok:

Fiołkowa dobre;
ja słyszałam, że zimno jeszcze potrzyma, a lato zimne i deszczowe będzie :-(
Kombinezon kupiłam :confused2:

Kartagina a co spieszy ci się teraz?

nie straszcie dziewczyny, ja się nastawiłam że lato będzie nie jak rok temu zimne itd ale jak 2 lata temu, ciepłe i słoneczne i mam same cieniutkie bluzeczki, i spodenki, 1 dresik i jakiś komplet cieplejszy na 62-68....

reklama
nie straszcie dziewczyny, ja się nastawiłam że lato będzie nie jak rok temu zimne itd ale jak 2 lata temu, ciepłe i słoneczne i mam same cieniutkie bluzeczki, i spodenki, 1 dresik i jakiś komplet cieplejszy na 62-68....

U mnie 2 lata temu było właśnie chłodne i deszczowe, a w zeszłym roku super pogoda dopisała :-D

Ja się już nie nastawiam. Będzie co ma być, choćbym na rzęsach stanęła i tak tego nie zmienię. Tylko pewnie folię przeciwdeszczową będę musiała kupić.

Do góry