reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Uff w końcu Was doczytałam, mialam sobie odpuscic ale jakos nie moglam:) Nie mam ostatnio weny na pisanie, ale w sumie to tez sily i czasu na czytanie, przez swieta non stop goscie a od razu po swietach zaczal nam sie sajgon w domu bo wymyslilismy sobie remoncik 2 pokoi. No i już mam dość!
Ullana gratuluje wygranej, suuuper!!!
Elajar trzymam kciuki&&&. No i kolejne bobaski pojawia sie na swiecie:) Powodzonka!!!

witam się porannie,
Elajar trzymam kciuki za Was!
ja dziś spałam w miarę dobrze nie budziłam się wcale. wstałam o 6.30.
dziś jadę do sądu na 1145 bo jestem świadkiem w sprawie jeszcze z czasów "służbowych" po jaką cholerę oni zgłaszali mnie na świadka? nie wiem.
miłego dnia
idę pod prysznic głowę umyć.

to i ja się porannie witam żegnając 33 tydzień, dziś nie śpię od 6stej bo S do Bielska jechał i wstałam go wyprawić.
Wypiliśmy kawkę, zrobiłam mu kanapki i miałam iść spać ale mi się jakoś odechciało póki co....
wezmę się chyba za dokończenie prasowania wczoraj wypranej tury ciuszków:)

elajar kciuki!!!!

kto wizytuje dziś?

dobry ;)

Ja dziś się wyspałam :) I chciałam by mi się przyśniła q...pa a śnił mi się dentysta, a dentysta w śnie to raczej nic dobrego :/
Framama ciężarną to z tym sądem mogliby oszczędzić, powodzenia, oby Ci szybko minęło.

A ja nie mogę się doczekać wieści od Elajar, ciekawe o której ta cesarka, ale chyba zwykle zaplanowane robią z rana...więc już mocno zaciskam kciuki &&&&&

wiikki dziękuje. masz rację.nie mam ochoty tam iść.
dentysta pewnie Ci się śnił w związku z ostatnimi przeżyciami.
Nanu ,aleś Ty przykładna "prawie" żona. mnie to bym się nie chciała wstawać specjalnie dla męża. chyba jestem zbyt leniwa.nie pamiętam kiedy też ostatnio robiłam mu kanapki:sorry:
muszę się poprawić bo jeszcze mnie zostawi :-D

wiikki dziękuje. masz rację.nie mam ochoty tam iść.
dentysta pewnie Ci się śnił w związku z ostatnimi przeżyciami.
Nanu ,aleś Ty przykładna "prawie" żona. mnie to bym się nie chciała wstawać specjalnie dla męża. chyba jestem zbyt leniwa.nie pamiętam kiedy też ostatnio robiłam mu kanapki:sorry:
muszę się poprawić bo jeszcze mnie zostawi :-D

Framama bo my nie lubimy samotnie pić porannej kawy i S mimo że do pracy chodzi na którą chce to jak ja pracuję (wychodzę z domu ok 6:40) to on też wstaje ze mną żeby kawkę razem wypić:)))

i ja sie witam..
noc przespana.bez wiekszych cudow.
i bez snow o go...nie:-(

trzymam kciuki za Elajar!!!!!!!!bedzie dobrze!!!
ja juz zazdroszxze ze bedzie tulic dzisiaj swoje maluchy!!!
tez juz bym chciala!!!!
no coz ...pozostaje cieszyc sie z funkcji ciotki z bb!!!!!!:-)

Noelle przyjdzie i na nas pora :) szybko minie

A propo kanapek też dziś swojemu zrobiłam, a niech się cieszy :)

dziś nawet śnieg nie pada...ale słonka też nie widać :/

reklama
Nanu to piękne :-) ja jak już wstanę na całego też mam zamiar bardzo dbać o mojego R.,tym bardziej że o niego nigdy nikt nie dbał a On zawsze o wszystkich...teraz też bardzo mnie dba w obecnej sytuacji.

zjadłam miskę owsianki gęstej jak kit i zaraz chyba mi się cofnie :szok:obudziłam się w nocy na siku i zasnąć nie mogłam,dostałam mdłości,ciągle mnie męczy sprawa "jamy ustnej" zaczynam się zastanawiać czy to może nie coś z żołądka,bo zęby zdrowe,kamień usunięty a ja ciągle mam kwas w buzi,w nocy nie do wytrzymania,czasami muszę wstać i zęby myć:no:

drugą noc mi się śnią robaki-glizdy zamiast kupy:-(zaraz poszukam co to oznacza...
idę na szpitalny bo Eliar już przed 7 mi pisała ale jeszcze spałam

z sennika "Robactwo niejednokrotnie interpretuje się w dawnych sennikach jako symbol szczęścia, zwłaszcza w odniesieniu do spraw materialnych. tępienie robactwa: wezwanie do większej pracowitości."

Ostatnia edycja:
Do góry