reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć brzuchole :happy:

U nas od rana taka mgła, że świata nie widać. Ale przynajmniej nie sypie:eek:

Moje dziecię o 4 rano obudziło mnie na "siusiu i kupkę". I faktycznie zrobił tą kupkę:szok: Potem nie mogłam zasnąć, bo było jeszcze szukanie misia itp...

Idę na 11 do kosmetyczki na pierwsze w życiu profesjonalne pedicure. A nogi mam jak balerony:baffled:
Potem chyba wybiorę się do mojej starej dentystki i poproszę, może mnie przyjmie, bo muszę wyrwać ząb, już nie mogę z nim wytrzymać...

Framama - powodzenia w sądzie i oby Cię nie wymęczyli!

Nanu - podziwiam Cię! Ja zazwyczaj wstaję do pracy wcześniej, tzn przed 6, Małż koło 7. Dlatego teraz, gdy jestem na zwolnieniu, postanowiłam spać do oporu (czyli gdzieś do 7.30)

Noirel - sen o robalach? Błe, współczuję:baffled:

reklama
ja też do pracy wstaję przed 6:) a teraz się wysypiam bo S idzie do pracy "jak wstanie":p
ale dziś wyjazdowy dzień ma więc dlatego wcześniej:) ale nawet rześko póki co:)))

Dzień dobry brzuchatki;
ja jakoś bez humoru dzisiaj. Wszystko mnie wku... no jakbym jakiegoś ekstremalnego psm'a przechodziła.

A ostatnio nie mam żadnych snów :-( ani o robalach, ani o kupach, po prostu 0

Ja tez bez humoru....normalnie mnie nosi ze zlosci...tylko nie wiem na co ja taka wsciekla jestem:confused2:
Pobuszuje troche na allegro to moze mi sie poprawi...

Zapo może i dobrze ze nie masz takich snów... a że bez humoru nie ma co się dziwić w taka pogodę...choćby trochę słonko zaświeciło od razu lepiej by się żyło.

Fiołkowa powodzenia u dentysty, współczuję - a może uda sie uratować zęba bez wyrwania?

Noelle allegro może nie działaś bo są atakowani przez hakerów :/

wiikki - chyba nie, bo ten ząb jest przeleczony kanałowo i sczerniał, może nie będę wdawać się w szczegóły, ale całe dziąsło mnie od niego boli:no:

Zapo - już niedługo pozbędziesz się ciążowych humorków;-)

Noelle - miłych zakupów i powodzenia, żeby allegro działało:tak:

Nanu to naprawdę piękne! zazdroszcze WAM.
Noirel ja jestem typem jak Twój mąż i ardzo bym chciała ,zeby ktoś wreszcie o mnie zadbał.:no: bo czasem brakuje mi już sił.

fiołkowa współczuję bólu zęba. to straszne.mam nadzieje,że dziś dentystka Cię z tego kłopotu wybawi.
jejku jak cudownie ,że Elajar dziś będzie mieś już swoje bliźniaki.zazdroszcze

reklama
ullana rewelacja tak 5 strzelić w totka! gratuluję!!!!!:-)

wikki mnie się wczoraj zęby śniły!!! że urodziłam Martusię a ona miała 23 zęby!!! z taką cwaniacką miną na mnie patrzyła a jak jej cycaa dałam to normalnie specjalnie tak mnie mocno gryzła że chyba przez sen gadałam!!!!:angry:

Framama ja też kanapek M nie robię a o kawie zapomnieć bo on nie pije wcale!!! jakiś taki samowystarczalny jest:tak:

Przespałam nockę nawet nieźle! zero siku!!! już nie pamiętam takiego spania!!
mnie też coś wczoraj zaskoczyło. rok temu w styczniu miałam wypadek- uszkodzenie kręgosłupa. oddałam sprawę firmie zajmującej się odzyskiwaniem odszkodowań. była ugoda z ubezpieczycielem na 4500 ale wypłacili mi we wrześniu 3500. myślałam że to już koniec sprawy a tu wchodzę na konto klienta a tam oni piszą ze walczą jeszcze i się odwołują!! może wpadnie jakaś kaska!!!!:-)

Do góry