reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Nanu, ale kilka tygodni temu byłam równie ruchliwa jak teraz :sorry:

Niorel podoba mi się ta teoria z poprzeczką :-D

nie przejmujcie się mną, ja mam nie równo w głowie :D

Hehehehehe, nie ma to jak samoocena.

A w moim domu też krasnoludki mieszkają. A poza tym dziecko, pies, kot i inne generatory chaosu.
Zastanawiam się ile by wzięła dochodząca osoba do sprzatania, tak za 1x na tydzień...

reklama
Zapo ja już sama nie wiem... chyba mi wszelkimi dziurami wychodzi to leżenie a z drugiej strony fajnie by było tak bardzo zagrożoną ciążę doprowadzić do terminu! kiedyś będę miała co wspominać. tym bardziej że jakoś nic się nie dzieje, żadne skurcze, twardnienia, infekcje itp więc to bardzo prawdopodobne!!

za sprzątanie 1x w tyg moja sąsiadka płaci 100zł na miesiąc

Nanu u Sembo niewiele się zmieni po porodzie bo ona i tak sprząta non stop!!

uff wreszcie Was doczytałam, teraz przez to leżenie mam wiecej czasu i mam nadzieję już takich zaległości sobie nie narobić.
Sembo ja to się zastanawiam co też takiego dosypuje ci Twój mąż do kawy bo to nie może być nic normalnego skoro ty taki wulkan energii jesteś:-):-):-)

Witam się zaczynając dziś 37 tydz.:)

wczoraj miałam skurcze przepowiadające, ból jak na miesiączkę, a do tego co jakieś 20-25 minut skurcze i tak było przez 3 godziny. Juz byłam przestraszona dzwoniłam do męża że coś się dzieje ale wzięłam magnez, no-spe, kąpiel i przeszło..... ale czy to nie oznaka skracającej się szyjki ? kiedyś własnie tak pisała jedna z was.

sembo - powalasz wszystkie na łopatki z takim "bagażem" dajesz rade :D aż mi trochę głupio....

ciekawe co tam u Elajar.. pewnie maluszki już sa z nią.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
eklerka mam to samo druga noc z rzedu. A dzisiaj to raz mnie tak skurcz zabolał że zdrapałam farbe ze ściany. Jestem wykończona. Nie śpie druga noc i te skurczo-ywardnienia...

Do góry