dzewelajna
Fanka BB :)
Witamy Nia i czekamy na paseczek :-)
zazdraszczam wszystkim serduszk a.... ja też kurka wodna chcę !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie stresuj sie!! marsz do lekarza z :-) na twarzy i napewno bedzie wszystko dobrzeNia Witamy tu w naszym majowym swiecie:-):-)Witamy Nia i czekamy na paseczek :-)
Mamolinka jest takie powiedzenie nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem czesto tak jest ja juz po 2 poronieniach ale trzymam sie chodz wcale nie jest latwo jedno 10 tydzien 2 -8 tydzien czulam sie jak ktos bez uzyteczny ale wiem ze kiedys musi sie udac ;-) , a ty napewno nie dlugo bedziesz biegac z pieknym duzym brzuszkiem ja trzymam kciuki :-)Hej mamuski
Noc jakos przezylam , ale wieczor byl straszny... Dopiero jak polozylam sie do lozka dotarlo do mnie co sie dzieje i tak sie rozplakalam, ze az sie zanosilam jak male dziecko... M nie potrafil mnie uspokoic, nie docieralo do mnie nic... A obudzilam sie z dosc pozytywnym nastawieniem do dlaszych staran i, ze tak poprostu musialo byc. Ale ogolne samopoczucie jest ok, nic mnie nie boli nawet brzuch
Haha to M biedny maske mu kup bo w tej sypialni to brak taulety chyba :-):-) ja zaraz tez po syna do szkoly musze ,a czuje sie Masakrycznieno to i ja się witam wreszcie rano a nie wieczorem :-):-):-)
fajnie że nas majówek jest co raz więcej dziewczyny podajcie biedroneczce dane do listy majóweczek ;-)
wszystkim chorowitkom życze dużo zdrówka! .... mój mąż też jest przeziebiony i mam nadzieje że mnie nie zarazi. Dzisiaj wziął wolne a ja go zamknęłam w sypialni
trzymma kciuki za dzisiejsze wizyty! ... z niecierpliwością czekam na relacje :-)
a ja może coś lukne na allegro za jakimiś ubraniami ciążowymi bo mam juz nie lada problem ze spodniami. Jeszcze jako tak wciskam się w spodnie od żakietu, no ale nie pójde w takich po dziecko do przedszkola