reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Ja uważam, że niezłe. I te nowe dada są miękkie. Ja może jedno duże opakowanie kupię (tzn. wyślę małża).

Laru to że brzuszek wysoko nie ma nic do rzeczy. Macica ćwiczy i tyle. Dopóki skurcze nie są regularne wszystko jest na pewno ok.

Nia kiedy masz wizytę?

Kora ja torbę mam prawie spakowaną( muszę do niej takie codzienne rzeczy dorzucić, jak szczoteczka itp.) i jeździ ze mną już.
Z iggym w ciąży jakoś w 35 tc wylądowałam w szpitalu i nim mi dowieźli rzeczy było niefajnie. Teraz się zabezpieczam.
A kombinezon muszę jakiś skombinować. Myślę od kogo by pożyczyć- nie ukrywam, że kasy mi szkoda...
A konstrukcja do spania niezła Masz foto :-D?

No i muszę wymyślić prezent dla Igorka od Matyldy. On dla niej już wybrał i kupiliśmy. A nie mogę dopuścić, żeby nie było nic dla niego :sorry2:

Czytam o swoich problemach i się zastanawiam, czy ja normalna jestem...

ja wizyte mam dopiero 12 kwietnia, mialam miec w piatek ale ze wzgledu na egzamin musialam przelozyc, i pozniej 19kw. 25 kw. i 30 cc
o widzisz przypomnialas mi o prezencie dla malego od siostry w piatek po uniwerku bede musiala sie przejsc i cos kupic
Igorka urodzilas wczesniej? czy od 35 tygodnia bylas w szpitalu a urodzil sie w terminie?

reklama
witajcie po Swietach :)

ja po wizycie, ale napisze tutaj bo nie mam co pisac....dostalam skierowanie do szpitala, bo jak gin mnie zobaczyl to od razu bez gadania pisal skierowanie. Jestem cala spuchnieta (woda).Dzis po poludniu jade na patologie i albo wroce albo zostane...pewnie do porodu :-(
Z usg zrezygnowal bo i tak w szpitalu zrobia, posluchalam tylko serduszek...Tomek 137,a Iza 157 (nie wiem skad ta roznica).
No wiec po raz kolejny przepakowalam torbe :wściekła/y:
Jako, ze mam nr tel do fiołkowej i noirel to bede pisac co slychac...no chyba ze mnie nie zostawia w szpitalu

Elajar, trzymaj się kochana! wracaj do nas szczęśliwie, w dwu czy jedno-paku, teraz wszystko jedno oby zdrowo:-)

ja to chyba raczej w 3 lub 1paku :)
ale mam przeczucie ze wroce w 1paku z 2 pakunkami w nosidelkach
dzis mi troche sluzu wyplynelo, brzuch na dole kluje...zobaczymy co w szpitalu zadecyduja

Eliar będzie dobrze,Ty już praktycznie w terminie,myślę że z dwoma dzieciokami taki termin to duży sukces:-) jak coś to pisz esa i ja wrzucę na BB i FB,szkoa tylko tej wiosny że słonko młodych nie powita.

jeśli chodzi o prezenty to ja jestem w tym temacie nie ugięta i bardzo ograniczam,więc nic kupnego,co najwyżej to powiem żeby laurki narysowali dla małego...dziś był temat pokoju dla córki,kiedy jej urządzimy,moja odpowiedź że jak na komunie zbierze pieniążki to się meble kupi,oczywiście padło pytanie czemu Ona sama ma sobie kupować meble,więc jej mówię że ja mogę jej wstawić stare meble ale jeśli Ona chce mieć nowe i ładne to musi sama sobie kupić...więc dalszej dyskusji nie było.

Elajar ważne że jest kwiecień a może jeszcze i słonko wam zaświeci!!:-) trzymaj się dzielnie i rób co do ciebie należy:-D

Julka dziś leżę, i przez następne dni pewnie też będę ale w niedzielę i wczoraj już jadłam przy stole- rany jak bosko!!!!! może troszkę więcej wstaję bo już się tak nie boję ale jednaj łóżko pozostanie jeszcze moim punktem odniesienia i spacerów nie mam zamiaru urządzać!!:-) może za 2 tyg...

reklama
ja też jeszcze leżę,znaczy do stołu wstaje,śniadanie już robię,nawet sobie dziś małe pranie ręczne zrobiłam i może w końcu uda mi się na pedicure dostać,bo już jeden paznokieć sam się zerwał.ale spacery odpuszczam aż mi pessar zdejmą...zresztą mi ten brzuch strasznie ciąży,nawet jakbym chciała to bym nie dała rady iść na spacer

Do góry