Nia
Fanka BB :)
Ja uważam, że niezłe. I te nowe dada są miękkie. Ja może jedno duże opakowanie kupię (tzn. wyślę małża).
Laru to że brzuszek wysoko nie ma nic do rzeczy. Macica ćwiczy i tyle. Dopóki skurcze nie są regularne wszystko jest na pewno ok.
Nia kiedy masz wizytę?
Kora ja torbę mam prawie spakowaną( muszę do niej takie codzienne rzeczy dorzucić, jak szczoteczka itp.) i jeździ ze mną już.
Z iggym w ciąży jakoś w 35 tc wylądowałam w szpitalu i nim mi dowieźli rzeczy było niefajnie. Teraz się zabezpieczam.
A kombinezon muszę jakiś skombinować. Myślę od kogo by pożyczyć- nie ukrywam, że kasy mi szkoda...
A konstrukcja do spania niezła Masz foto?
No i muszę wymyślić prezent dla Igorka od Matyldy. On dla niej już wybrał i kupiliśmy. A nie mogę dopuścić, żeby nie było nic dla niego
Czytam o swoich problemach i się zastanawiam, czy ja normalna jestem...
ja wizyte mam dopiero 12 kwietnia, mialam miec w piatek ale ze wzgledu na egzamin musialam przelozyc, i pozniej 19kw. 25 kw. i 30 cc
o widzisz przypomnialas mi o prezencie dla malego od siostry w piatek po uniwerku bede musiala sie przejsc i cos kupic
Igorka urodzilas wczesniej? czy od 35 tygodnia bylas w szpitalu a urodzil sie w terminie?