reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Mnie na siku ciśnie w zależności od dnia. Dziś na przykład biegam co chwilę, bo już 1,5 litra wody od rana w siebie wlałam. Wysuszona jestem, jakbym Bóg wie co robiła wczoraj :baffled:

reklama
cześć wiecznie narzekające:-D:-p

Ja na moje dziecię nie narzekam, krzywdy mi jeszcze nie zrobiła. Ona się tylko wiecznie rozpycha, a to zbyt bolesne na szczęście nie jest.

Idę zaraz odebrać wyniki posiewu paciorkowca. Myślę, że nic tam im nie urosło.

Umówiłam się na piątek do kosmetyczki na pedicure, bo wyglądam jak...

I dobrze, że te święta się w końcu skończyły:dry: Moja teściowa jest szalona, przywieźliśmy od niej wczoraj 3 reklamówki jedzenia:szok:

kasienka - dopiero teraz biegasz w nocy do wc? To ja Ci zazdroszczę, bo ja już od dawna.
A pić też piję jak wielbłąd:sorry2:

Hej dziewczyny;
ja jakas półprzytomna jestem. Ledwo chodzę, ciągle mnie coś kuje, boli, chodzę już nawet nie jak kaczka :-D
Muszę wyglądać komicznie.
Ciągle bym tylko spała.
A do gina dopiero w czwartek...

torba gotowa? zaczynasz zbierać siły:) a jak Matylda? zwolniła tempo ruszania się już? heh, Zapominajko, już niedługo:)

Ja chyba osiągnęłam etap ciągłego niezadowolenia. Dałabym dużo, żeby sobie poleżeć.

ze mną też sie nie da juz wytrzymać:no:

Noelle my już powolutku możemy odliczac do końca ;-)

kurcze, ja mam termin blisko Was, ale teraz to mi się marzy nawet 10 maj! nie chcę kupowac kombinezonu zimowego! NIE!!!!!

a co do spania - ja dzisiaj spałam w łózku z konstrukcją zbudowaną specjalnie dla mnie przez J z leżaczka Zosi - na leżaczku poducha ortopedyczna, jedna noga pod leżaczkiem, druga na poduszce i wreszcie dałam radę spać dłuzej niż godzinę w jednej sesji - biodra mnie tak nie bolały i nogi:tak: potrzeba matką wynalazku:tak:

wreszcie sie w miarę wyspałam:) a sikam w nocy równo co 1,5 godziny... a jak wstaję, to tak stękam, że J. się budzi i klnie:-)

lecę dalej:)

Dzień dobry po Świętach,

jako , że na co dzień nie bardzo jem mięso, a także nie przepadam za słodyczami, a teraz naprawdę dałam czadu to czuje się jakby mi ktoś kotwicę do brzucha przyspawał i pije zielone herbatki by mnie odkotwiczyły :-p

a co do szaleństw dzieciaczków, to ja jestem śmieszna bo jak mi wkłada ( chyba rączki ) między nóżki albo wyciąga stopy bokiem to narzekam, ale jak się dłużej nie porusza to zaraz mi się wydaje, że coś nie tak. A siku to ja standardowo w nocy chodzę 3, 4 razy.

Ale wam zazdroszczę Zapominajko, Noelle , Wy już niedługo będziecie mieć dzieciaczki w ramionach :happy2:

Dziewuszki, w Biedronce pojutrze promocja, 2 opakowania pampersów Dada za 50 złotych (w regularnej cenie jedna paczka 28,99 zł). Rozmiar 2 (3-6 kg) ma 78 sztuk w opakowaniu, więc się zdecydowanie opłaca. A że o Dadzie mówią dużo dobrego, ja się chyba skuszę już teraz i kupię, bo jedną paczką Newbornów Pampersa świata nie podbiję, wystarczą mi na jakieś 3 albo 4 dni :-D

Witajcie dziewoje :-)

Cieszę się że po Świętach wszyscy cali, zdrowi i porządnie najedzeni :-)

Ja obecnie od jakis 40 min siedze w kopejce do okulisty (chyba znow mam zapalenie spojowek) mimo ze wizyte mialam na 10.50... Pani dr oczywiscie sie spoznila :-/

Zauwazylam ze i u mnie na suwaku 9 mc... Kiedy to zlecialo... Musze dokonczyc dzisiaj pakowanie torby mojej i malego... I wiecie co.... Chyba zaczynam sie przejmowac ze to JUZ :-o

Sembo, hahahahahahahahahahahaha napisałaś dokładnie to, co sama czuję. K*rwa, dla mnie wejście do łóżka (leżę od ściany, więc muszę się przeczołgać nad chłopem) to jak zimowe podejście na K2, sapię i stękam jak dwustukilogramowy chłop z niewydolnością oddechową :-D

ej ku*a ja tez od ściany?! O co chodzi kurde jutro się przenoszę na brzeg łóżka :>

reklama
Do góry