reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
julka............ no i życzenia złożyłaś i zabawy nie będzie.........chciałam być pierwsza.....:wściekła/y:
:-)a ja mam urodziny 20.08!!!! tym sposobem będę o Tobie pamiętać!:-)
14 sierpnia braliśmy ślub, będzie 8 lat!!

kochane!!!
melduje sie z domu:-) jak juz wiecie wszystko sie unormowalo na tyle ze mnie "wykopali" do domu.Trzeba przyznac ze przebadali wzdluz i wszerz po dwa.razy i po czesci dlatego ze to kuz 35 tygodni pozwolili sobie pojsc;-)
troche sie anty nastawilam.do mojego lekarza prowadzacego.Nastraszyl ,zaniedbal ostatnio...dobrze ze to juz koncowka.Lekarze szpitalni stwierdzili ze spokojnie do terminu dam rade ,ze mala idealnie wymiarowo i wagowo...nic tylko sie cieszyc:-)

Dzisiaj odsypiam..jestem zmexzona tak jakbym siedziala tam z dwa tygodnie.Kapiellll i lulu:-* nadrobie was jutro

u mnie to natomiast jest jakby kłucie w pęcherzu albo jakiś brutalny nacisk na niego tak jakby mi mała chamsko palce w pęcherz wpychała aż na wylot do cewki moczowej :D nie jest to ból ciągły. Po prostu kłucie.

Noelle, całe szczęście wróciłaś:-) ty weź nie żartuj i nas już tak nie strasz:angry:

kartagina,
ale fajnie się złożyło, bo łatwo zapamiętać mi twoją datę urodzenia:-)

sembo, a może po cewce cię dziecię atakuje? mi jak się bawi rączkami jakoś przy pęcherzu to też boli strasznie:-(

Ostatnia edycja:
zostawić was na 3h i 8 stron do nadrobienia :no:

Ja obstawiam że co najmniej 10 się rozpakuje w kwietniu.

Zapo to chyba ja tu jestem weteranka 13 lat po ślubie a prawie 14 razem.

Noelle suuuuuuuuuuper, że jesteś już w domu :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hahahahaha ale dajcie czasu... Nie nadążam xD Faktycznie tu wesoło dzisiaj ;) Kartagina mi też przywróż termin porodu.. xD ja też daje na odstrzał w kwietniu:
zapominajke, Elajar, Kartagine ;p
3 pewne osoby

Noelle - super że już w domu w dwupaku ;)

Ostatnia edycja:
Do góry