reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Noelle- fajnie ze wszystko dobrze

a ja nic nie obstawiam, jutro wam napisze na kiedy termin bede miala ustalony, gdyz jutro cc ustalam ;) najprawdopodobniej koniec kwietnia poczatek maja ale to jutro ze szczegolami, kurna jeden sasiad na gorze wierci, a na dole sie kloca a moje dziecko wlasnie zasnelo:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
tak mi sie Was dobrze czyta ze nie moge sie oderwac:-) a co to za zaklady ???hehehe;-) ja tam terminowo sie trzymam i juz;-) kartagina wie co mowi;-) 1 maj jest moj:-)

kartagina dobrze,że gotówki nie wykładasz przy tych zakładach:p
Ja się wcześniej jak w maju nie mam zamiaru rozpakowywać, ale ja tu jedna z ostatnich więc....

nie było mnie 2h, zniknęłam tylko na SR a tu tyyyyyle czytania! szok!

Sembo ja też mam takie kłucia, bardzo nieprzyjemne czasem.....

a my znamy się 4 lata z hakiem (od meczu polska-niemcy na euro 2008) a do ślubu odliczam jeszcze jak widać na suwaku:p

ja się dziś o dziwo wyspałam.

nie mówi sie "o dziwo", tylko "proszę pani" ;-);-);-) tak jakoś mi sie skojarzyło:sorry:

Ale się ucieszyłam- nasz Dominiś zakwalifikował się na 2 turnusy logopedyczne dla dzieci w implancie!!
1. Łeba 5-11.05.2013 (więc muszę uroszić przed 5.05 bo potem M z nim wyjedzie!!!)
2. Serock 5-17.08.2013 (Martusia będzie miała 3 miesiące więc może też uda się nam wyjechać!!!)

oczywiście wszystko kasa ale i POSTĘPY małego!!! ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!

super wieści!!!!!!

ullana,
ale miałaś przejscia, daj znać że wszystko OK.

co do pampków, to ja kupiłam 1, nawet jak urodzi sie duży, to one i tak są do 5 kilo, a za dużych nie chcę zakładać, wypływające bokiem gówienko mi niepotrzebne;-) a jak będa za małe, to co zostanie podeslę którejś z Was, która bedzie uzywać....

co do anty, to ja nie wiem co zrobimy - hormony odpadają ze względu na grupę ryzyka z rakiem piersi, onkolog zabronił:( wystarczy mi już przejsć, nie chcę sama sobie tego ryzyka zwiększać... wiec zastanowie sie z ginem... od urodzenia Zosi w zasadzie jechalismy na prezerwatywach, ale żadne z nas nie pzrepada za tym, wiec niestety musieliśmy sie ograniczać do dni niepłodnych... no nic zobaczymy...

dobra, czytam dalej:)

Koruteńka, jak rzeżucha? Bo moje rosną jak opętane i boję się, że nie dotrzymają do piątku... :-D
Ja kupiłam paczkę Pampersów Newborn, nawet nie wiem jak w środku wyglądają, bo nie otwierałam :szok:

Witajcie!

Piszecie dziś jak jakieś nakręcone, niestety jak mam dzień w pracy to ni ch..a Was nadrobić;-)

Byłam dziś oddać krew i mocz, bo jutro mam wizytę u hematologa a w piątek u ginehologa.

Noelle
bardzo się cieszę, że jesteś w domku, spędzisz teraz na pewno miłe i radosne święta.

Miałam w planach dziś drugą turę sprzątania i oczywiście palcem nie ruszyłam, tak wyglądają plany ciążówki :-p

Ja dostałam od teściowej pampersy 80 sztuk 3-6kg i drugie od mamy też 80 sztuk 2-5 kilo, więc myślę, że na ten pierwszy okres wystarczy w zupełności!

reklama
można liczyć na to że jak się karmi to nie powinno się zajść:) ale ja znam co najmniej 5 osób którym się to nie sprawdziło!:) i nigdy nie wiesz kiedy pierwsza owulacja będzie!!:-)

mój brat tak "powstał" ... tyle że dawno temu, ale mamie wmówili, ze jak karmi to nie zajdzie w ciążę... no i jest 15 miesięcy młodszy ode mnie:)

Koruteńka, jak rzeżucha? Bo moje rosną jak opętane i boję się, że nie dotrzymają do piątku... :-D
Ja kupiłam paczkę Pampersów Newborn, nawet nie wiem jak w środku wyglądają, bo nie otwierałam :szok:

dziękuję, rosnie, Zosia dba i ruszyć nie da:-D
otwórz pampki, oswój sie z olbrzymim rozmiarem:-D

Noelle, super ze wszystko OK:)

ja też mam masakryczne kłucia w szyjce i pęcherzu... chyba tam... czasem ąz chodizć nie mogę...

a ja urodzona 30 sierpnia:) i co do terminu, to już kiedys pisałam - u mnie w rodzinie wszyscy są urodzeni w okragłe daty - mój tata, mama, bratanek - 10, brat - 20, ja i Zosia - 30.... wiec obstawiam 30 kwietnia lub 10 maja:) ale raczej 30 kwietnia... nie chciałabym 20 kwietnia... bo Zosia Strzelec, jak dostane do kompletu Barana to oszaleję... J. jest Rak ale raczej nietypowy, a ja Panna - bardzo nietypowa, a przynajmniej nie mam obłędu na punkcie porządku, bo upierdliwa jestem:tak:

a co do obstawiania to sądze, że będziemy miec 10 kwietniowych maluszków - zeby było na okrągło:-D:-D

heh, zakupiłam dzis pralkę, płytę, okap, piekarnik i mikrofalę... zostałą znywarka i lodówka... ale na razie idę spać... spokojnej nocy...

kaja, jak tam bliźniaki????

Do góry