reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

az ciężko mi uwierzyc ze w przeciągu miesiąca już wiele z nas bedzie tuliło swoje maleństwa przecież dopiero było parę miesięcy a już dni można liczyć,

reklama
Eh ach ja dziś rozmawiałam ze swoim lekarzem i teściową (położną) i oni rozwiali raczej moje szanse na posiadanie majowego dziecka. Po wizycie 22.04. idę do szpitala i jak to sie wyrazili działamy hehe

Oj dziewczyny, dziewczyny.... my możemy sobie "chcieć" aby dziecko urodziło się wtedy lub wtedy... a tak na prawdę ono samo wybierze termin :-)

HiHiHi ale jazda! 3 tygodnie spokojnie mi wystarczą! Zapo dostosuję się do twojej decyzji:)
Ale ta zabawa mnie bawi:-) z synem przeleżałam bez szyjki i z rozwarciem 3 tyg, to by się zgadzało!

a jutro lekarzowi powiem- Panie doktorze ja MUSZĘ urodzić za 2-3 tyg bo dziewczyny tak chcą!!!!:-)

Sun7 A ciebie to w ogóle nie śmieszy? tak się bawimy a przynajmniej marudzenia nie ma!!!!:-D

Ostatnia edycja:
ale dziś wesoło się zrobiło :-D ale wiecie jak podglądałam kwietniówki dziś to tam już tak fajnie,zdjęcia,gratulacje i stópki różowe i niebieskie:-)

właśnie sobie tak gdybam.., jak wpisują w karcie przy porodzie, termin wg usg czy OM? bo u mnie 2 tygodnie różnicy, więc jak urodzę na początku maja to mi wpiszą 36tc, czy 38tc? doświadczone mamy, miałyście może takie rozbieżne terminy? bo niby 36tc to wcześniak, ale już 38tc to ciąża donoszona:oo:

hehe ale tu faktycznie wesolutko:) Ja obstawiam, że w kwietniu będziemy mieć ok 8 dzieciaczków.
aha noirel jesli chcesz znow miec blizniaka to poród 22 kwietnia i tak nic nie da bo blizniak to od 22 ale maja przeciez !!!
A co do związków to u nas 11 lat razem a 4 po ślubie:)

reklama
U mnie wg OM wpisują. Ale tak na prawdę wiele robi waga dziecka i to jak jest rozwinięte. 36 tc to już nie taki wcześniak. Mojej kumpeli gin zawsze powtarza, że w 37 tc może spokojnie rodzić.

Kartagina twój gin za wariatki nas weźmie.

Idę poczytać kwietniówki ;-)

Do góry