reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
aha noirel jesli chcesz znow miec blizniaka to poród 22 kwietnia i tak nic nie da bo blizniak to od 22 ale maja przeciez !!!
A co do związków to u nas 11 lat razem a 4 po ślubie:)

hahaha no tak właśnie przed chwilą mnie olśniło że coś chyba źle liczę bo od kwietnia do czerwca kawał czasu a córkę mam bliźniaka z 3 czerwca:-D a chyba zodiaki częściej się zmieniają:-D ważne żeby nie baran,resztę zniosę :-D

dzięki zapominajka za info..
moje dzieciątko rośnie idealnie wg usg, więc do 36tc(skończonego)- czyli 38tc wg OM nie rozwieram nóżek:-)

a mi dwa męskie byczki się szykują, bo mąż też z maja, jak ja to ogarnę:szok: w dodatku ja lwica;-)

Ostatnia edycja:
boli którąś kasia? mnie zaczęła pobolewać kilka dni temu najpierw takie kłucie a teraz jakby mnie ktoś przekopał... Nie sądze żeby to była infekcja bo oprócz bólu żadnych innych 'rewelacji' nie ma... Rozchodzenie kości łonowych? Hormony...? Boli dla zasady?

Ja mam w domu na razie skorpiona i strzelca, a ja baran jestem. I nie wiem, czy 2 barana zniosłabym w domu :-D

Noirel twoja córka jak moja mama z 3 czerwca ;-)

Sembonza ja też czasami czuję dyskomfort... ale to bardziej tak jak bym była po bardzo "ostrym seksie" :-D, no i czasami czuję jak maluszek naciska mi na kroczę... ;-)

Kessy to ja już co mogę podać adres żebyś wiedziała gdzie to winko wysłać!! a, i półsłodkie lubię!!!

julka ja tez lew a kiedy masz ur?

Sembo mnie poli przy staniu, jak leżę to nie.

reklama
zapominajka, to ty niedługo solenizantka, skoro baran? zatem spełnienia marzeń - to już tak urodzinowo, żebym była pierwsza:rofl2::-D:cool2:

Do góry