reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

hej brzuszki,

jak ja wam współczuję pisania tych magisterek:nerd: u mnie rośnie prenumerata czasopisma fachowego i niestety nic nie ubywa tylko przybywa, po prostu leżę bezproduktywnie... sama mam siebie dość:crazy: jak można być tak leniwym, kiedy jedyną rzeczą do zrobienia to -->>>leżenie:angry:

reklama
Dzięki dziewczyny:-) tak jak pisałam wcześniej u nas mąż wybierał imię bo ja już miałam dośc główkowania. Zapowiedziane miał tylko, że ma się ładnie zdrabniać;-)
Matko ja jak tak czytam te Wasze dolegliwości to jestem w szoku. Ja mam w zasadzie drobny problem ze wstawaniem z łóżka bo dosyć nisko nad podłogą jest i od 2 dni mała poszła do góry i uciska na żołądek jakbym kamienie tam miała. Przez to czasami mam zgagę ale dla mnie to nie bardzo dokuczliwe wszystko jest. Natomiast takie kopania czy ból żeber, pleców zupełnie mi są obce ale podejrzewam, że przez to że mam stosunkowo mały brzuch do swojej wagi i na pewno pomogło moim plecom, że schudłam na diecie cukrzycowej.:-)

Noirel ja albo wkładka albo zastrzyk hormonalny. Coś na pewno będziemy stosować a pigułki nie bardzo się u mnie sprawdzały więc raczej nie a jeszcze trzeba pamiętać o codziennym łykaniu:crazy:

Ostatnia edycja:
Natalia to tylko pozazdroscic ze nie masz zadnych:-)
Boszz moj to chyba jakies koszmary ma w tym brzuchu tak sie wzdryga jakby sie przestraszyl :szok:

Jesli chodzi o antykoncepcje to szczerze jeszcze nie myslalam na poczatku chyba beda same gumeczki a potem sie pomysli nad tabletkami.

Julka dokładnie !!!! LEŃ to jest to co mnie dopadło. Ja się od rana zbieram, żeby zrobić listę na zakupy :zawstydzona/y: i jeszcze tego nie zrobiłam a D ma wcześniej przyjść z pracy a ja ciągle na kanapie - czyli od jego wyjścia rano nic się nie zmieniło :szok: żebym tak umiała to bym się sama w tyłek kopnęła :laugh2:

Aśka, mnie mąż próbuje motywować za każdym razem kiedy wyciąga ze skrzynki kolejny nr gazety i dupa:confused2: nic na mnie nie działa, zero samodyscypliny... więc takie kopnięcie w tyłek to pewnie by mi tylko większe zaparcie spowodowało, bo nic mnie nie rusza...wrrr

Cześć!
Ale się ucieszyłam- nasz Dominiś zakwalifikował się na 2 turnusy logopedyczne dla dzieci w implancie!!
1. Łeba 5-11.05.2013 (więc muszę uroszić przed 5.05 bo potem M z nim wyjedzie!!!)
2. Serock 5-17.08.2013 (Martusia będzie miała 3 miesiące więc może też uda się nam wyjechać!!!)

oczywiście wszystko kasa ale i POSTĘPY małego!!! ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!

Cześć!
Ale się ucieszyłam- nasz Dominiś zakwalifikował się na 2 turnusy logopedyczne dla dzieci w implancie!!
1. Łeba 5-11.05.2013 (więc muszę uroszić przed 5.05 bo potem M z nim wyjedzie!!!)
2. Serock 5-17.08.2013 (Martusia będzie miała 3 miesiące więc może też uda się nam wyjechać!!!)

oczywiście wszystko kasa ale i POSTĘPY małego!!! ALE SIĘ CIESZĘ!!!!!

super, bardzo fajnie :-)

reklama
Do góry