reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Siemacie, Grubaski!

Callie, do fenoterolu przyzwyczaisz się po kilku dniach, bez obaw. Też na początku miałam masakrę, nawet zadyszkę miałam w trakcie mówienia ;-)

Posłałam chłopię me na rynek, żeby jajka i warzywa na sałatkę jarzynową kupił. Zaraz biorę się za pisanie recenzji i... no właśnie, nie wiem, co dalej. Wypadałoby chyba pracę magisterską dotknąć, ale mam podejrzenia, że wcześniej niż we wrześniu się nie obronię...
Nawiązałam kolejną współpracę recenzencką, więc znów zaleją mnie książki (momentami nie wyrabiam... :sorry:), a zamiast czytać, tracę czas na łażenie po sieci. I jeszcze wieczorami zasypiam jak dziecko, nawet nie mogę do 22-ej wysiedzieć :crazy:

ALG moja lista nie jest jakaś nadzwyczajna. Nanu jakiś czas temu wrzucała i moja była bardzo podobna, tylko okrojona.
A dopakować muszę ubranka Matyldy ( tylko nie wiem jakie :hmm::unsure: bo u mnie cały czas zimowa aura). Resztę to przed wyjazdem.

Pisałam wam przed chwilą, że wyspana jestem... otórz już zmieniłam zdanie :sorry:

Cytryna ja też tak padam na pysk wieczorami ... ja już o 20 nie potrafię zapanować nad powiekami :-p a mam też magisterkę nad głową, tyle, że ja już jestem po terminie i moja obrona szarpnie mnie strasznie po kieszeni (takie prawo prywatnych uczelni :wściekła/y::crazy:)

Uśmiechnięta...mi też te płyny dokuczają,czasami jak wstanę to aż po podłodze poleci :( i ciągle stres przed stanem zapalnym:no:

serio? to mi po podłodze nie leci ale jest tego dużo. Najgorzej po badaniu "ręcznym" przez lekarza, Jak wyjmie palec....to leci jak z kranu. Ja żeby stanu zapalnego nie było biorę nystatynę co drugi dzień i robe bardzo słabą irygację tantum rose. Mi to pomaga

ja podmywam się tantum rose,ale na tą natamacyne to ja chyba mam uczulenie,bo jak włożę to mnie potem kilka godzin wszystko piecze:-(

Dzień dobry,

ja dzisiaj robiłam sobie przeciwciała ( już drugi raz ) - odczyn coombsa. Jutro kolejna część badań. Ale nie pocieszające jest to, że tak jakby mi opadł brzuszek, zauważyła to moja mama, mąż i ja sama więc chyba tak jest. Wizytę mam w pt i obym się myliła.

A pochłaniam takie ilości jedzenia od tygodnia,że nie wiem gdzie się to mieści ?! haha

reklama
Do góry