reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Kartagina super wiadomość ! Gratuluję :-)

Poleżałam trochę i już mi lepiej. Mała fikała tak, że mimo że chciałam zmrużyć oko to mi się to praktycznie nie udało. No ale wole tak niż to, że miałaby siedzieć cichutko tak jak zawsze to robiła :rofl2:

Co do antykoncepcji to się nie zastanawiałam jeszcze, ale pewnie tabletki bo nigdy nie narzekałam na nie i mi odpowiadały więc pewnie znowu się na nie zdecyduję :happy:

hehe Zapo ja tak myślałam że wytrzymam te 2 tyg:)

w sumie wyjdzie nam jakieś 1500zl bo na sierpień będę musiała wziąć kogoś do pomocy przy Martusi jak będę na zajęciach ale jak to rozłożyć na cały rok to i tak mniej nić prywatna rehabilitacja! i w tej sytuacji serdecznie dziękuję WSZYSTKIM za procencik bo chociaż częśc kosztów nam spadnie!:-)

kartagina mam nadzieję, że się trochę kaski z tego procencika uzbiera :) Najważniejsze jest zdrowie Dominika, a wszystko co dla niego robicie na pewno zaprocentuje w przyszłości.

Kartagina SUPER!I postepy i zabawa i jodem sobie pooddycha...Rowniez sie bardzo ciesze!Oby maj byl bardziej majowy niz kwietniowo wyglada kwiecin :-)

Spalam prawie 2 godziny ale wstalam i nie bylo zadnego pawia od tej pory!Mam nadzieje,ze tak ozostanie a nie ze sie tylko zaczail ;-)Zbieram sie wiec powoli.Strasznie sie martwilam,ze nie dam rady z takimi mdlosciami...Ja moze nawet nie mialabym takiego lenia gdyby po kilku krokach nie kurczyl sie brzuszek? A tak po prostu na te swieta nie bedzie super-blysku ale gosci tez nie bedzie zadnych wiec trudno.Za to tydzien po swietach maz ma odgornie wolne wiec bedziemy ciezko pracowac zeby wszystko przygotowac.

eklerka ja przy pierwszym od razu miałam pampers rozm 2, 1 dostałam w prezencie to w domu zużyłam, ale młody się urodził 3800, a teraz byłam u brata i jemu się urodziło 2940 i 1 za duże :szok: zakładają jakieś 0 dla wcześniaków, więc chyba spróbuj oszacować wagę dziecka, niby teraz tyje 200-300 gram tygodniowo....

reklama
Do góry