reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Cześć dziewczyny :)

Słońce świeci od niechcenia, ale ważne że w ogóle jest więc się cieszę :-) Kurczęę te tabletki mają takiego kopa, że normalnie funkcjonować nie mogę, leżałam po nich jak zalecił lekarz ale nadal ręce mi drżą i serce wali jak na zawał jakiś normalnie :angry: chyba zalegnę w łóżku dzisiaj jak mops, niby nie muszę leżeć plackiem ale nie zaszkodzi no nie :laugh2:

Adrianna baaaaardzo ładne imię :tak: ja się szykuję na walkę co do imienia naszej Ryby małej ale mój jest nieugięty, powiedział że jak urodzę to on mnie wyprzedzi i poda imię :laugh2: zabawny faaaaaaaaaacet z niego :cool:

jak dostałam fenatol w kroplówce to też tak miałam, trzepałam się strasznie i serce waliło. Też to bierzesz?

reklama
usmiechnieta trzymam &&&& za wizyte juz niedlugo nam zostalo do mety wiec damy rade:-)moj to musi jeszcze poczekac troche bo ubranek jeszcze nie mam popranych i musimy pomalowac w pokoju wiec jakies 3 tygodnie musi jeszcze siedziec na dupce w brzuszku:-)a potem niech robi co chce:-D

usmiechnieta trzymam &&&& za wizyte juz niedlugo nam zostalo do mety wiec damy rade:-)moj to musi jeszcze poczekac troche bo ubranek jeszcze nie mam popranych i musimy pomalowac w pokoju wiec jakies 3 tygodnie musi jeszcze siedziec na dupce w brzuszku:-)a potem niech robi co chce:-D

Ty już dalej niż ja. Ale byleby do 36 tygodnia :) a potem niech się dzieje co chce.
Noirel ja bym chciała zeby mi zdjął w 36 tyg. Żeby potem nie przenosić. Tym bardziej że na początku to leciały ze mnie jakieś płyny, potem było ich więcej. Lekarz powiedział, że w tym krążku zbierają się te płyny. Ale ostatnio leci tak ze mnie, że czasem się boje że to może wody a ja nawet nie wiem.

usmiechnieta tak, też to biorę tyle, że tabletki mam. No i tak przez 3 tygodnie, mam nadzieję, że się organizm szybko przyzwyczai i będzie lepiej :wściekła/y:

Dziewczyny powodzenia na wizytach :-)

A co do wyprawki to jeszcze nic nie mam, czekam na kasę i zabieram się za zakupy przez neta, bo inaczej się nie wyrobię w tej sytuacji. Zastanawiam się tylko jak się wprowadzimy do naszego mieszkanka jak ja dupska ruszać nie mogę :wściekła/y:

No a u nas z wieści dobrych: chyba doszlismy do porozumienia z mężem w sprawie imienia dla małej. Ja chciałam Hanię a on Lidię i najprawdopodobniej będzie Adrianna:-D

My jeszcze nie wiedząc jaka będzie płeć zdecydowaliśmy że chłopiec będzie Michał a dziewczynka Adrianna więc bardzo pochwalam wybór :tak: piękne imię :tak:

Dziś mam jakiś padnięty dzień. Pobolewa mnie brzunio (ale nie skurczowo) i boli mnie głowa i tak jakoś tchu mi brak. A muszę później wstać i pojechać do krawcowej i do dr oddać wyniki badań... eh moze mi przejdzie po apapie...

Cześć słoniątka;
ja się dziś o dziwo wyspałam. A ponieważ mam obiad od wczoraj, posprzątane tez jest, to może uda mi się dopakować torbę:-p

Zapo, ja rzeczywiście jak słoniątko się czuję ;-)
Napisz co tam masz w tej torbie - chyba że jest gdzieś lista a ja ją missnęłam :sorry:

Synek skacze mi dzisiaj w brzuchu. Wysłałam mojemu mailem filmik a A. na to że chyba piątkę chce przebić. Więc pytam go "Tyłkiem???" :szok::szok:

Dziewczyny zaciskamy nogi i czekamy do maja :tak:

reklama
DZIEŃ DOBRY

Super imiona ALG ;)) u nas mąż zdecydował ze będzie Nikola i niech mu będzie ja i tak nawet propozycji nie mam innej. Z pierwszym wiedziałam od razu ze będzie Michał i Michasiem został ;)

Ja zaraz też muszę się zbierać bo przychodzi koleżanka zaprowadzamy dzieci do przedszkola i idzie ze mną zrobić brakującą wyprawę do szpitala.. Już nie wiele zostało bo wszystko mam :) ale pampersów nie mam (właśnie jaki rozmiar kupić 1 czy 2 ? ) sudocrem, szampon, żel, biały jeleń, pasta do zębów i takie tam pierdoły ;)

KAJA - TRZYMAM KCIUKI ZA BLIŹNIAKI.. będzie wszystko dobrze.. Od początku bd. sobie radzą ;*

Mam nadzieję ze dziewczyny które są w szpitalu nadal są w dwupaku ;)

Miłego dzionka

Do góry