reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Witam serdecznie ! :)

Z miłą chęcią przyłączę się do was jeżeli oczywiście mi na to pozwolicie ;-) Co prawda termin mam na sam koniec maja to liczę na to, że nie przeciągnie się do czerwca.
To moje pierwsze dziecko i będzie to córeczka, dla której walka o imię nadal się toczy :)

reklama
Witaj Callie :-)

Ullana dzięki za info,właśnie sobie sprawdziłam na stronce i wszystko wiem,jeszcze do ambasady wysłałam maila z wątpliwościami,jak mi nie odpiszą to osobiście się pofatyguję.a zapytam jeszcze może coś wiesz w temacie,szykuje nam się wyjazd wakacyjny ale z dziećmi z poprzednich związków i nie wiem jakie są wymagania odnośnie zgody drugiego rodzica na wyjazd dziecka za granice.kiedyś jak z córką podróżowałam,miałam zgodę podpisaną u notariusza ale w języku polskim więc i tak kręcili nosem na granicy...mnie strasznie takie wyjazdy stresują ,dlatego wolałabym wiedzieć wszystko wcześniej:-(

Witaj callie:-)
Noirel koleżanka w zeszłym roku sądownie musiała sie starać o zgodę na wyjazd dziecka za granicę ale ona w bojowych nastrojach się z mężem rozstała więc to inna sytuacja

no tak,porażka.ja nie,wszystko ładnie,pięknie,tylko że każdy kraj ma inne wymagania a nie chciałabym żeby mnie cofnęli na granicy,z trójką dzieci:szok:

witaj Callie :)

Nanu koniecznie zrób sobie dzień leniuszka, niech Cie nic dziś nie obchodzi :)

Ja wróciłam z zakupów za wiele nie kupiłam cos nie mam głowy ostatnio do zakupów, za dużo zapominam.
Doszłam do wniosku, że chodzę jak pokraka tempem żółwim.
Zaraz jem zupkę a później biorę się za cannelloni.

nawet pisać mi się nie chce... kichawa wielka, chusteczki się kończą... dzieci mam najukochańsze na świecie ale dziś już nie mogę...zasnąć i obudzić się za tydzień- zdrowa!

Witam serdecznie ! :)

Z miłą chęcią przyłączę się do was jeżeli oczywiście mi na to pozwolicie ;-) Co prawda termin mam na sam koniec maja to liczę na to, że nie przeciągnie się do czerwca.
To moje pierwsze dziecko i będzie to córeczka, dla której walka o imię nadal się toczy :)

Witaj :tak:

Nanu pośpij. Ja kilka tyg. temu też miałam taki nastrój, że ciągle bym płakała tylko, leżała. Nawet czytać mi się nie chciało ( to już źle, bo kocham).
Tez jestem niedołężna, nawet wstawienie obiadu to problem. Tylko teraz już mi to wisi. Za dwa miesiące będę nówka. I to mnie jakoś trzyma w pionie.

reklama
Mnie mój Skarb siwowłosy pocieszył, że za dwa miesiące nie będę mieć już dużego brzucholca z przodu i będę szczuplejsza o min, 10 kg... Kochany jest, wie jak przeżywam "tłustość ciążową" :-)

Do góry